Çok fazla çalışıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

23 yaşındayım elektrik elektronik meslek mezunuyum. Çok işte çalışmadım erkeğim kendimi yayıncılık vs gibi şeylere kaptırdığım için zamanı boşa harcadım 4 yıl denedim üniversiteye ama olmadı. Şimdi bir iş var günde 11.30 saat ama biz 12 saat diyelim getir götür işi haftalık 850 +sigorta +yolun yarısı içimden gitmek gelmiyor vadesi yok vasıfsız ben dahil 5 kişi var benimle aynı olcak ama içim yanıyor pişmanlık desen var çalışmam lazım lakin içimden gelmiyor hiç bir şey yapasım yok. Kız arkadaşım var ama kariyerim yok sizce ben ne olucam lütfen akıl verin bana yarın başlıyorum ise saat 8 den 7.30 a kadar. Benim üzüldüğüm nokta bana hiç zaman kalmıyor eve git et diyene kadar 9 olur saat yemeği ye yat zaten erken kalkıyorum uyu geri sizce bu stres çekilir mi her işe gireceğim zaman ateş basıyor. Bana koyan bir diğer şey ise şu mesela babam 5 de gidiyor 2-3 gibi evde mis gibi belediye de o temizlik görevlisi zamanında bana da dedi aldiriyim seni ben bekçilik vs istediğim için yok dedim ama şu an o kadar pişmanım ki bu kadar saat çalışılır mi ya
Çok fazla çalışıyorum. Sizce ne yapmalıyım?