az bir sermayen varsa. bu video izle. link atamıyorum. linki birleştir. cidden bilgisayarın varsa bu işi öğrenirsen sermayesiz döviz üzerinden para kazanabilirsin https:/ /www. youtube. com/watch? v=5XlZ243-0DE&t=2736s
hayır ya. amazon ile ilgili. cidden çok güzel bir iş modeli. video izle. aklına yatarsa ücretsiz işin mantığını anlatan ders videoları var onları izle. ve iş gerçekten kafana yatarsa bu kişinin telegram grubuna falan katıl. az sermaye ile cidden güzel paralar kazanabileceğin bir iş modeli.
ben bu işin satıcı kısmında eğitim alıyorum. yüksek sermaye ile yapılacak iş modeli için. bu sermayesiz yapılabilecek bir model. o yüzden sen sermaye kısıtlı dediğin için bunu önerdim
Sermaye sart ama bu her zaman para olmak zorunda degil. Sonucta insanlara bir varlik sunacaksin ki onlar para versin. Bilgi, eglence, hizmet, danismanlik gibi seylerde paraya ihtiyacin yok.
Çok azami miktarda bir paran varsa yapabilirsin yapan arkadaşlarım var ve bir süre sonra işi öğrenince asgari ücret ve sonrasında üstü para kazanabilirsin. Birazcık çene yapabiliyorsun ve çevren varsa oldu bitti gerekirse bilgi de verebilirim .
@bilynmeyngpo - size ayrıca belirtmek istiyorum. Daha çok genç olmanıza rağmen "sermaye" kelimesini kullanmanız, gerçekten ilerde başarılı bir girişimci olacağınızı göstermektedir diye düşünüyorum. Tebrik ederim. Dediğim gibi iletişim kurarsanız, iki şirketinden birini veya ikisini birlikte yürütebiliriz. Eğer, kendi işinizi yapmak istiyorsanız, size adım adım bürokrasi dahil aşamaları anlatırım. Sizin kendi işinizi kurabiliriz. Ayrıca alanı işletme yönetimi olan bir akademisyeni. Güney Kore'de üniversite de dr. öğretim üyeliği yaptım. Yani, güvenebilirsiniz
Mesaj atamıyorum. Gizlilik ve güvenlik nedeniyle herkese açık olan bir yerde de bilgilerimi paylaşmam doğru olmaz. Sizi ayrıca tanımıyorum. Tanımak istedim. İş yapmak istedim. @bilynmeyngpo - Elimden gelen buydu. Yardımcı olmak istemiştim. İnşAllah, iyi insanlarla karşılaşırsınız. Hoşça Kalın
Teknoloji ve inovasyon ile ilgileniyorsan business innovation model (iş modeli), inovasyonların çeşitleri ve farklılaştırma stratejisi ile marka olma yöntemleri üzerinde ve de bahsettiğim gibi bürokratik prosüdürlerden bahsetmek istemiştim. Açıklama, yapma gereği duydum. Çünkü, "cliché" (klişe) cevap vermek istemedim. Madem nasıl girişimci olurum diyorsan:
2. Şirketini kurmak istediğğn ülkeyi seç; örneğin Estonya yabancılara lirket kurmak için kimlik kartı veriyor. Başvurular dijştal ortamda. Fakat, Estonya'yı tercih etmeni tavsiye etmem. Kimlik ücretleri pahalı. Ülkemizde daha evvel bir anonim şirkette yönetim kurulu başkan yardımcısıydım. Bürokratik anlamda ülkemizde şirket kurmak masraflı ve bir kaç gün sürüyor. İngiltere'de Londra'da şirket kurmak tamamen dijital ortamda 12 İngiliz Sterlini (Pound). Aracı firmalar var. Haftalık 1 pound gibi ofis kiralaması da yapıyorlar (Doğru Hatırlıyorsam ve fiyatlar değişmediyse) Ofisine gelen postaları tarayıcı ile PDF yapıp gönderim sağlıyorlar. Bu hizmet karşılığında çok ax miktarda Pound istiyorlar aylık. Amerika'da ise, Stripe Atlas ile şirketini kurablirsin.
3. KOSGEB ve benzeri kurum kuruluşlar ile vaktini harcama derim. En azından, kendi tecrübem bu yönde. Fakat, yine de deneyebilirsin.
4. Daha evvel üretim sektöründe şirket ortağı ve yönetimindeydim. Üretim ile ilgileniyoraan, ürünü üretmek yerine, kendi markanın üzerine ürettirebilirsin. Türkiye'de üretici şirketler var. Fason yapıyorlar. Çin'i tavsiye ederim. Fiyata göre kaliteleri değişiyor. Tavsiyem ise Türkiye'den üretici firma ile pazara giriş yapabilirsin eğer üretim sektöründe olmak istiyorsan. Fason üretim için çalışacağın firma ile vadeli sözleşme yapabilirsin. Ürünlerinin, onların fabrikasında duracağını ve sattıkça ordan alacağını belirtebilirsin.
Yukarda ki yöntemler açıkçası hiç sermaye olmadan yapılabikir. Aile ve ya arkadaşlarından bir miktar bu iletişimleri kurabilmek için örneğin 1.000 - 5.000 lira bılursan, işin kolaylaşır.
Ardındam, melek yatırımcı veya Venture Capital şirketlerinin ilgisini çekmek için Crunchbase veri tabanına şirketini kaydet.
Örneğin, Trendyol, sermaye artırımı için şirket hisselerini dönem dönem satmıştır. Ardından ise AliBaba, hisselerin çoğunu almıştır. Bir çok firma, Venture Capital şirketlerine hisse satarak işlerini yürütüyor ve işletmelerini büyütüyor.
5. İşketme stratejisi, marka stratejisi önemli ama en önemlisi, yaoacağınnişe inan ve motivasyonunu düşürme. Motivasyonun bazı direk veya dılaylı yollar ile düşerse, beyin kontrolünü eline al ve motivason artırıcı yolları düşün. Pozitif ol. Olumlu ol. Sen işi yaparken aynı zamanda değer üretiyorsun. Ekonomik sistem kuruyorsun. Emeklerinin karşılığını alırsın. Sabır etmek gerekiyor. Melek Yatırımcılar Venture Capital şirketleri gibi çok sermaye sağlamıyor. Fakat, ilk başlangıçta destekliyorlar. Venture Capital Şirketlerinden İlk Round Sermaye Artırımı için en az 3 Milyon Dolar iste
@bilynmeyngpo ayrıca KizlarSoruyor Girls Ask Guys'a aittir. Girle Ask Guys da yatırım almıştır. Yani, konuştuğumux platform olan KizlarSoruyor'da platformu yapmış ardında. Yatırımcının ilgisini çekmiş ve yatırım almıştır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
az bir sermayen varsa. bu video izle. link atamıyorum. linki birleştir. cidden bilgisayarın varsa bu işi öğrenirsen sermayesiz döviz üzerinden para kazanabilirsin
https:/ /www. youtube. com/watch? v=5XlZ243-0DE&t=2736s
İnş sapıkça değildir
hayır ya. amazon ile ilgili. cidden çok güzel bir iş modeli. video izle. aklına yatarsa ücretsiz işin mantığını anlatan ders videoları var onları izle. ve iş gerçekten kafana yatarsa bu kişinin telegram grubuna falan katıl. az sermaye ile cidden güzel paralar kazanabileceğin bir iş modeli.
hatta bu kişinin 129 dolara sattığı bir eğitim paketi var. onu da alabilirsin. iş kafana yatarsa ve başarırım dersen
Sen denedın mı
ben bu işin satıcı kısmında eğitim alıyorum. yüksek sermaye ile yapılacak iş modeli için. bu sermayesiz yapılabilecek bir model. o yüzden sen sermaye kısıtlı dediğin için bunu önerdim
Sermaye sart ama bu her zaman para olmak zorunda degil. Sonucta insanlara bir varlik sunacaksin ki onlar para versin. Bilgi, eglence, hizmet, danismanlik gibi seylerde paraya ihtiyacin yok.
Güzel ve yapılmamış fikrin varsa projeni hazırlar yatırımcı bulursun. Normal ticaret vs yapacaksan tabii ki sermaye şart.
Çok azami miktarda bir paran varsa yapabilirsin yapan arkadaşlarım var ve bir süre sonra işi öğrenince asgari ücret ve sonrasında üstü para kazanabilirsin.
Birazcık çene yapabiliyorsun ve çevren varsa oldu bitti gerekirse bilgi de verebilirim .
Olur nasıl?
Mesaj kutuna bakar mısın
Merhaba. Yurtdışında kurmuş olduğum iki ayrı şirketim var. İsterseniz konuşabiliriz.
@mkayolu nasıl
Mesaj gönderebiliyor musunuz? Profilimden mesaj gönderir misiniz?
@Bilynmeynğpo
Teşekkür ederim @öylesineeqqq
@bilynmeyngpo olarak yazmamıştım. Siz yazdığınız için teşekkür ederim.
Rica ederim
@bilynmeyngpo - size ayrıca belirtmek istiyorum. Daha çok genç olmanıza rağmen "sermaye" kelimesini kullanmanız, gerçekten ilerde başarılı bir girişimci olacağınızı göstermektedir diye düşünüyorum. Tebrik ederim. Dediğim gibi iletişim kurarsanız, iki şirketinden birini veya ikisini birlikte yürütebiliriz. Eğer, kendi işinizi yapmak istiyorsanız, size adım adım bürokrasi dahil aşamaları anlatırım. Sizin kendi işinizi kurabiliriz. Ayrıca alanı işletme yönetimi olan bir akademisyeni. Güney Kore'de üniversite de dr. öğretim üyeliği yaptım. Yani, güvenebilirsiniz
@mkayolu mesaj atamıyorum kı
@bilynmeyngpo - lovvoly instagram ekler misin? Kendi instagram hesabından değil herhangi kullanmış olduğun bir instagramdan ekle lütfen ve mesaj at.
@mkayolu tamam
@mkayolu oyle bir hesap yok
@bilynmeyngpo - lovvoly - Instagram'ın sistem problemleri olabiliyor. Tekrar bakınız lütfen.
@mkayolu bnce burdan konusalım
@bilynmeyngpo "lovvoly" lütfen deneyin
@mkayolu burdan?
Mesaj atamıyorum. Gizlilik ve güvenlik nedeniyle herkese açık olan bir yerde de bilgilerimi paylaşmam doğru olmaz. Sizi ayrıca tanımıyorum. Tanımak istedim. İş yapmak istedim. @bilynmeyngpo - Elimden gelen buydu. Yardımcı olmak istemiştim. İnşAllah, iyi insanlarla karşılaşırsınız. Hoşça Kalın
@bilynmeyngpo
Uassy Ltd - Uassy. com
D. Kayak Ltd - Dkayak. org
Teknoloji üzerine şirketler. Kolay Gelsin. Hoşça Kal
Teknoloji ve inovasyon ile ilgileniyorsan business innovation model (iş modeli), inovasyonların çeşitleri ve farklılaştırma stratejisi ile marka olma yöntemleri üzerinde ve de bahsettiğim gibi bürokratik prosüdürlerden bahsetmek istemiştim. Açıklama, yapma gereği duydum. Çünkü, "cliché" (klişe) cevap vermek istemedim. Madem nasıl girişimci olurum diyorsan:
Şimdi 3 madde yazcam çünkü, mesaj uzun gitmiyor
1. Google Cloud Platform, Microsoft Azure veya Amazon AWS'den sevdiğin hangisi ise YouTube vidyoları izle.
2. Şirketini kurmak istediğğn ülkeyi seç; örneğin Estonya yabancılara lirket kurmak için kimlik kartı veriyor. Başvurular dijştal ortamda. Fakat, Estonya'yı tercih etmeni tavsiye etmem. Kimlik ücretleri pahalı. Ülkemizde daha evvel bir anonim şirkette yönetim kurulu başkan yardımcısıydım. Bürokratik anlamda ülkemizde şirket kurmak masraflı ve bir kaç gün sürüyor.
İngiltere'de Londra'da şirket kurmak tamamen dijital ortamda 12 İngiliz Sterlini (Pound). Aracı firmalar var. Haftalık 1 pound gibi ofis kiralaması da yapıyorlar (Doğru Hatırlıyorsam ve fiyatlar değişmediyse) Ofisine gelen postaları tarayıcı ile PDF yapıp gönderim sağlıyorlar. Bu hizmet karşılığında çok ax miktarda Pound istiyorlar aylık. Amerika'da ise, Stripe Atlas ile şirketini kurablirsin.
3. KOSGEB ve benzeri kurum kuruluşlar ile vaktini harcama derim. En azından, kendi tecrübem bu yönde. Fakat, yine de deneyebilirsin.
4. Daha evvel üretim sektöründe şirket ortağı ve yönetimindeydim. Üretim ile ilgileniyoraan, ürünü üretmek yerine, kendi markanın üzerine ürettirebilirsin. Türkiye'de üretici şirketler var. Fason yapıyorlar. Çin'i tavsiye ederim. Fiyata göre kaliteleri değişiyor. Tavsiyem ise Türkiye'den üretici firma ile pazara giriş yapabilirsin eğer üretim sektöründe olmak istiyorsan. Fason üretim için çalışacağın firma ile vadeli sözleşme yapabilirsin. Ürünlerinin, onların fabrikasında duracağını ve sattıkça ordan alacağını belirtebilirsin.
Yukarda ki yöntemler açıkçası hiç sermaye olmadan yapılabikir. Aile ve ya arkadaşlarından bir miktar bu iletişimleri kurabilmek için örneğin 1.000 - 5.000 lira bılursan, işin kolaylaşır.
Ardındam, melek yatırımcı veya Venture Capital şirketlerinin ilgisini çekmek için Crunchbase veri tabanına şirketini kaydet.
Örneğin, Trendyol, sermaye artırımı için şirket hisselerini dönem dönem satmıştır. Ardından ise AliBaba, hisselerin çoğunu almıştır. Bir çok firma, Venture Capital şirketlerine hisse satarak işlerini yürütüyor ve işletmelerini büyütüyor.
3 madde dedim ama 4 oldu. Bir madde daha yazayım.
5. İşketme stratejisi, marka stratejisi önemli ama en önemlisi, yaoacağınnişe inan ve motivasyonunu düşürme. Motivasyonun bazı direk veya dılaylı yollar ile düşerse, beyin kontrolünü eline al ve motivason artırıcı yolları düşün. Pozitif ol. Olumlu ol. Sen işi yaparken aynı zamanda değer üretiyorsun. Ekonomik sistem kuruyorsun. Emeklerinin karşılığını alırsın. Sabır etmek gerekiyor. Melek Yatırımcılar Venture Capital şirketleri gibi çok sermaye sağlamıyor. Fakat, ilk başlangıçta destekliyorlar. Venture Capital Şirketlerinden İlk Round Sermaye Artırımı için en az 3 Milyon Dolar iste
@bilynmeyngpo umarım yukarda ki açıklamalar faydalı olur. Aoru vesya soruların olursa burdan yazabilirsin.
@bilynmeyngpo ayrıca KizlarSoruyor Girls Ask Guys'a aittir. Girle Ask Guys da yatırım almıştır. Yani, konuştuğumux platform olan KizlarSoruyor'da platformu yapmış ardında. Yatırımcının ilgisini çekmiş ve yatırım almıştır.
@mkayolu bi sanaoye sıze ınstdan bulabılırsem ulasıxam
Plan ve Programı gönderdim dediğim gibi
@bilynmeyngpo
hiç bir girişimcinin sermayesi yoktur zaten. İlk başta girişir sonra yatırım bulursun..
Hangi ildesin? Güzel fikirlerin varsa sermaye kolay
Kazandıkça işi büyütürsün
Ne is yapmak istiyorsun ki
Sermayeye gerek yok bi sürü yolu var yayıncı ol
Nasık
Bi sürü yayın sitesi var oralarda yayın aç sohbet yayını muhabbet bağış falan gelir aha sana para
Evet.
E yaani.
Kosgeb
O ne
Girisimcilere (ozellikle) kadinlara verilen para desteği.
Borç olarak mı
Evet geri ödüyorsun internetten arastirabilirsin