İşveren olmak aynı zamanda kendi işimde çalışmak istiyorum bu sayede istihdam sağlamakta istiyorum. Elektrik-su işleri sanayi elektriği, ev elektriği yeni kurulum mevcut olanlara revize gibi işler yapmak istiyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dükkan falan sakın acma
Google da aratma yerinde tesisat elektrik dıye numara bırak nasıl yapılıyorsa ogren
ya da binaların girişine yaz as
Atıyorum dışarı elektrik direklerini
Bır ıkı gıt senı tavsiye ederler zaten
Sonra buyuk isler alırsın
Daire karşılığı
Çok mantıklı piyasanın altına yapsam zaten tutulur
Neden altına yapacaksın ya
Dolarla alınıyor zaten malzemeler
Ortalama yap gitsin
İlk zaman tutulmak için hem dürüst hem iyi işçilik olunca zaten zamanla kazanılır
Guvenılır ol yeterli aşağı sakın yapma ortalama yap al ucretını
İlk zaman bilindik yeri seçerler aynı fiyat olursa
Sen benı dınle bilgim var :))
Tesisatları ıyı paralar donuyor yanına 1 çırak bulsan varya ilerleyen zamanlarda
Çırağa gerek yok mühendis gibi öyle oturaklı iş yapmam ben elimde çalışır dilimde beynim de çırak işler sıkılaşırsa olabilir ya da arkadaşım var
Sen zekisindırde kat kalorifer gıbı seyler yapmak istesen tek basına pok yaparsın :))
Çırak bulmak sıkıntı bulsan da işi sahiplenecek çırak bulmak zor anca akraban olması lazım doğalgaz işine girmem onda makine mühendisi imzası gerekiyor. Ama su tesisatından anlıyorum
Dogalgaz demiyorum kucugum
Kat kalorifer olayını su tesisatcısı yapar zaten
Kazan dairesi takma olayı mesela cok ıyı para bırakıyor
O işi bilmek lazım bilmezsen çok tehlikeli sonuçlar doğurur kazan bilgisi felan ister o
Su tesısatcıyım deme lutfen :))
Elektrik tesisatını yapan su tesisatını yapar :D su da bişi yok gözle görüyon hiç değilse
Paran varsa rüzgar gülü dikelim zengin ol
Devlet eskisi kadar teşvik vermiyor ki ona rüzgara güneşe
Teşvik almayacaksın paranla rüzgar alan taşlık tarla alıp 3 5 tane dikip kazanılanı devlete satacaksın
Eskiden devlet sürekli alıyordu şimdi 10 yılla sınırlı diye biliyorum
Son mevzuatı bilmiyorum ama halen süper paralar var. Güneşte yokta rüzgar kazandırıyor. Doğuda yapıp suriye ırak irana satan dahi var.
Yapılır da güç ne kadar büyükse para da o kadar büyük :D ben anca 50 100 kw alabilirim o işlere megawattlar lazım
Ben para olsa girerdim o işe hani diyorlar ya ev al kiraya ver araba al kiralama işi yap yok altın al felan hepsi hikaye bu işi patlat milyon dolar kazanırsın
Evet enerji sektöründe var para
Bitmeyecek bir para hemde
Evet elektriğe zam geldikçe katlıyo bizim burada 2 mühendis yaptı zamanında adamların şimdi milyarları var ege bölgesine elektrik veriolar
Para olursa bende gireceğim. Insanlar bom boş şeyler derdinde. Kafe açalım ev alıp kiraya verelim kimse enerjiden bahsetmiyor
Kafe işi felan saçma ev kiralayacağın parayı faize koysan daha mantıklı ev 4 milyon evden gelen para 30 bin tl kira 4 milyonu faize koysan 140 bin tl para getiriyor. Enerjide gelen parayı tekrar enerjiye basman lazım sürekli büyütmen
Afyonda birisinde var 500 1000 tane rüzgar gülü adam para basıyor
Ongörüşlü olman lazım