Eğitim & Kariyer Merhabalar neler yapiyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mesleğiniz nedir ya da hangi meslekte olmak isterdiniz memnunmusunuz hayatinizdan 😄 ? Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl Sssss Merhabalar neler yapiyorsunuz? Cevapla Meslek Soruları Nedir Soruları Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 521 cevap paylaştı. Analisttim sevmiyordum zaten artık çok arada derede yapıyorum.Bana kalsa dalgıç olmak isterdim ya da balıkçı denizle ilgili birşey :) 1 0 Yorumla
Rdmss Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Zabıt Katibiyim. Şükür yaşıyoruz 🤗 sizin meslek nedir, memnun musunuz? 1 0 Yorumla
eczaneteknisyeni Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl merhabalar evde yatak keyfi eczane teknisyeni miyim. sen neler yapiyon 1 0 Yorumla
Cinekolog Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Jigoloyum malesef bi kadının benle evlenip beni bu hayattan kurtarmasını hayal ediyorum 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Sen o işi unut Yorumla Cinekolog +1 yıl Neden ölene kadar bu işimi yapıcam ben 😔😔 Yorumla OmenTonrimDidim +1 yıl Devam et bence genç müşteri bul kendine ben de olmak isterdim imkanım olsa Yorumla Cinekolog +1 yıl @OmenTonrimDidim neler yaptırıyorlar öyle kolaymı sanıyon sen bu işi Yorumla OmenTonrimDidim +1 yıl Anlatsana Yorumla Cinekolog +1 yıl @OmenTonrimDidim neden ne yapıcan ya Yorumla OmenTonrimDidim +1 yıl Merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Ya senle kim niye evlensin delirmis olmali evlenen çok kötüsün ya jigoluk nee Yorumla Cinekolog +1 yıl Ne yapalım ekmek parası Yorumla
Yıldızlıgelecek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hukuk okuyorum aşırı zor bir bölüm ama güzel 😊 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah kolaylik versin Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 986 cevap paylaştı. Merhaba istediğim meslekteyim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neydi meslegin 😄 Yorumla GezegenAdam +1 yıl Animatörum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bankadan aldığım getirilerle yiyip içip geziyorum. 1 36 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 milyon koy al 20 bin hayatina bak. Cennet gibi ülke Yorumla Soran +1 yıl 😄😄😄 allah daha cok versin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Veriyor çok şükür... Yorumla Soran +1 yıl Paylasalim mii 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Paylaşmayı severim 😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Dimi ne güzel iste 😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayat paylaştıkça güzel Yorumla Soran +1 yıl Ohh yatlar katlar aliriz 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neler neler Yorumla Soran +1 yıl Banada araba alsana mini cooper 😎 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alayimmm Yorumla Soran +1 yıl Kandirıkçı 😣😣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel bana bak kaydiriyor muyum Yorumla Soran +1 yıl Kaydirmak sfdfg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kandirmak olacak ti 😊😊😊 Yorumla Soran +1 yıl İsin sakasida maaşini belirtme kurt çakal kizlar çok cidden 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belirtmedim ki nekadar kazandığımı. Bankadan getiri yetiyor fazlasıyla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir memurum kazandığının 3 katı en az Yorumla Soran +1 yıl Iyiki belirtmediin 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Anana haber sal gelin getiriyom diye 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊😊😊 hemen gönderiyorum Yorumla Soran +1 yıl Ayyy annen nasil biri tatlişmi kaynişim benim 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok seversinnn 😊😊 sen nasılsın acaba Yorumla Soran +1 yıl Pambik şeker gibi 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Himmmm okadar sekermiisn Yorumla Soran +1 yıl Yeri geldimi urfa isotu da olurum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel 😊😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep burdan mi konusucaz 😊😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Takip ediyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl Acmadin ki gizliyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açtım gelmedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak yine açtım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yine yoksun Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 754 cevap paylaştı. Kuaförüm 😁 memnunum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Analisttim sevmiyordum zaten artık çok arada derede yapıyorum.
Bana kalsa dalgıç olmak isterdim ya da balıkçı denizle ilgili birşey :)
Zabıt Katibiyim. Şükür yaşıyoruz 🤗 sizin meslek nedir, memnun musunuz?
merhabalar evde yatak keyfi eczane teknisyeni miyim. sen neler yapiyon
Jigoloyum malesef bi kadının benle evlenip beni bu hayattan kurtarmasını hayal ediyorum
Sen o işi unut
Neden ölene kadar bu işimi yapıcam ben 😔😔
Devam et bence genç müşteri bul kendine ben de olmak isterdim imkanım olsa
@OmenTonrimDidim neler yaptırıyorlar öyle kolaymı sanıyon sen bu işi
Anlatsana
@OmenTonrimDidim neden ne yapıcan ya
Merak ettim
Ya senle kim niye evlensin delirmis olmali evlenen çok kötüsün ya jigoluk nee
Ne yapalım ekmek parası
Hukuk okuyorum aşırı zor bir bölüm ama güzel 😊
Allah kolaylik versin
Merhaba istediğim meslekteyim
Neydi meslegin 😄
Animatörum
Jigoloyum 35 üstü karılar eklesin
muhasebedeym çokta memnunum
Devlet memuruyum ve memnun değilim
Bankadan aldığım getirilerle yiyip içip geziyorum.
1 milyon koy al 20 bin hayatina bak. Cennet gibi ülke
😄😄😄 allah daha cok versin
Veriyor çok şükür...
Paylasalim mii 😂😂😂
Paylaşmayı severim 😊😊
Dimi ne güzel iste 😄😄
Hayat paylaştıkça güzel
Ohh yatlar katlar aliriz 😂😂
Neler neler
Banada araba alsana mini cooper 😎
Alayimmm
Kandirıkçı 😣😣