Diğer Merhaba Ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ne yapıyorsunuz? Nasılsınız? Ben minnoşumu uyutuyorum ve onun minicik ellerinden huzur alıyorum ☺️ Merhaba Ne yapıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. Şarkı dinliyorum 0 0 Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Keşke gizliden çıksan da engel atsam. evli karıları burada sevmiyim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Keşke önyargılı olmasanız kusura bakmayın önyargılı olmayanlara açıklama yaptım. Size de diyim evli değilim bebek de benim değil. Yorumla
baygizli6 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Off masallah oy oy ben onu yerim ısır nolur minnak ya ben uzanıyorum 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Kolundan minik bir ısırık aldım sizin için ☺️ Yorumla baygizli6 +1 yıl Tesekkur ederim ya göbüsüde vardır kesin offf pogca kolunu yedigim minnagi Yorumla Soran +1 yıl Bunun 1 ve 2 boy büyükleri de var onları da ısırırım 😬 Yorumla baygizli6 +1 yıl Yaa cok şanslı bir insansınız kıymetini bilin onları hep sevin hatalarında yanlışlarında yanında olun hepsine maşallah Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim yeğenim ve kuzenim olunca her daim yanında olamıyoruz ama olduğu kadar Yorumla baygizli6 +1 yıl Ben sizin sandım olsun uyu onlarla ya da uykularını izle Yorumla Soran +1 yıl Uykularını seyrediyorum uyumaya korkuyorum Yorumla baygizli6 +1 yıl Ya poncikler cok tatlı Yorumla Soran +1 yıl Çok masumlar Yorumla baygizli6 +1 yıl Kesinlikle Yorumla Soran +1 yıl ☺️☺️ Yorumla baygizli6 +1 yıl 🙃😇 Yorumla
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bin tane doğruna bakmam ben senin bir tane yanlışını konuşurum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun kardeşim? Yorumla testomurat +1 yıl İnsanlar böyle işte Yorumla
Passion359 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bende kedimi uyutuyorum minicik patisinden tutuyorum ama beni ısırıyor 😅😅😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kundak yap 😂 Yorumla Okuyommbenyaaa +1 yıl Benimde kedim yanıma uzandı yatıyor 😇😅 Yorumla Soran +1 yıl Kedilerinizi benim yerime de sevin ☺️ Yorumla
furkanndd Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Amanıınn maşallah Allah analı babalı büyütsünnn 🧿🧿 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederiz ☺️ Yorumla
audia3-87 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 404 cevap paylaştı. ALLAH analı babalı büyütsün İNŞALLAH kardeşim 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Teyzelide diyelim bensiz olmaz 😂 Yorumla audia3-87 +1 yıl Cocuk senın sandım kız ben tamam teyzeli de olsun bir benımli olsun benımli abiilii demek 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yok benim değil yeğenim. Teyzeli abili olsun madem Yorumla audia3-87 +1 yıl Maşallah maşallah maşallah 🧿🧿🧿 Yorumla Soran +1 yıl ☺️☺️ Yorumla audia3-87 +1 yıl Teyze si de evlensin biran önce Yorumla Soran +1 yıl Teyzesi böyle iyi ☺️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl şu an magnum sapını kemiriyorum dişlerimle parçalayıp ellerimle ufalıyorum ya sen? 0 0 Yorumla
Akrep22cm Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl cok guzelsınız 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederiz ☺️ Yorumla Akrep22cm +1 yıl rıca ederım ama eşinden gizli sanırım burası :) Yorumla Soran +1 yıl Bebiş yeğenim oluyor ☺️ Yorumla Akrep22cm +1 yıl çocukmu ıstıyorsun yoksa :) Yorumla Soran +1 yıl şu an için hayır ☺️ Yorumla Akrep22cm +1 yıl ahahaha yas 15 sanırım :) Yorumla Soran +1 yıl 24 size 15 hissettirecek bir şey de yapmadım Yorumla Akrep22cm +1 yıl korkudan gızlı olman :) Yorumla Soran +1 yıl Pardon da tercih benim korku ile alakası yok Yorumla Akrep22cm +1 yıl offf ok Yorumla
Sonsöz27 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl En iyisini sen yapiyon 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden 😂 Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Çünkü hayataki benim ulasamadigim mutluluk elinde işte ona iyi bak 😉 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkür ederiz amca ya da dayı olmakda iyi gelir bence Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Teşekürler ederim biraz dindiriyor doğru iyi insan kendine iyi bak 😉 Yorumla Soran +1 yıl Teyze olmak bana çok iyi geldi Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Hım teyzesin ben amca oldum ama kendi evladım olur mu bilmem Yorumla Soran +1 yıl Allah isteyen herekese nasip etsin Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Amin cümlemize kısmet artık Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çok tatlı ya 😊 Allah herkeze nasip etsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Amin ama teyze olmakda çok güzel Yorumla Derinhayel +1 yıl Yeğenin mi o Yorumla Soran +1 yıl Evet ☺️ Yorumla Derinhayel +1 yıl Hım Allah bağışlasın Yorumla
hebelehop Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl bu hayatı yaşıyorsun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden 🤔 Yorumla hebelehop +1 yıl biz tombul hatun bulup sevemedik bile daha sen evlenmiş çocuk yapmış uyutuyorsun güzel güzel mis gibi hayat Yorumla Soran +1 yıl Yeğenimi uyutuyorum ama yinede teşekkür ederim Yorumla hebelehop +1 yıl ama bunu belirtmemişsin ben nerden bileyim kimi neyi naptığını neyse Allah bize de nasip eder o zaman ne diyim Yorumla Soran +1 yıl Amin isteyen herkese inşallah Yorumla
senagşama Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Anaaa çok tatluu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Şarkı dinliyorum
Keşke gizliden çıksan da engel atsam. evli karıları burada sevmiyim
Keşke önyargılı olmasanız kusura bakmayın önyargılı olmayanlara açıklama yaptım. Size de diyim evli değilim bebek de benim değil.
Off masallah oy oy ben onu yerim ısır nolur minnak ya ben uzanıyorum
Kolundan minik bir ısırık aldım sizin için ☺️
Tesekkur ederim ya göbüsüde vardır kesin offf pogca kolunu yedigim minnagi
Bunun 1 ve 2 boy büyükleri de var onları da ısırırım 😬
Yaa cok şanslı bir insansınız kıymetini bilin onları hep sevin hatalarında yanlışlarında yanında olun hepsine maşallah
Çok teşekkür ederim yeğenim ve kuzenim olunca her daim yanında olamıyoruz ama olduğu kadar
Ben sizin sandım olsun uyu onlarla ya da uykularını izle
Uykularını seyrediyorum uyumaya korkuyorum
Ya poncikler cok tatlı
Çok masumlar
Kesinlikle
☺️☺️
🙃😇
Bin tane doğruna bakmam ben senin bir tane yanlışını konuşurum
Ne diyorsun kardeşim?
İnsanlar böyle işte
Bende kedimi uyutuyorum minicik patisinden tutuyorum ama beni ısırıyor 😅😅😂
Kundak yap 😂
Benimde kedim yanıma uzandı yatıyor 😇😅
Kedilerinizi benim yerime de sevin ☺️
Amanıınn maşallah Allah analı babalı büyütsünnn 🧿🧿
Çok teşekkür ederiz ☺️
ALLAH analı babalı büyütsün İNŞALLAH kardeşim
Teyzelide diyelim bensiz olmaz 😂
Cocuk senın sandım kız ben tamam teyzeli de olsun bir benımli olsun benımli abiilii demek 😂
😂 Yok benim değil yeğenim. Teyzeli abili olsun madem
Maşallah maşallah maşallah 🧿🧿🧿
☺️☺️
Teyze si de evlensin biran önce
Teyzesi böyle iyi ☺️
şu an magnum sapını kemiriyorum dişlerimle parçalayıp ellerimle ufalıyorum ya sen?
cok guzelsınız
Çok teşekkür ederiz ☺️
rıca ederım ama eşinden gizli sanırım burası :)
Bebiş yeğenim oluyor ☺️
çocukmu ıstıyorsun yoksa :)
şu an için hayır ☺️
ahahaha yas 15 sanırım :)
24 size 15 hissettirecek bir şey de yapmadım
korkudan gızlı olman :)
Pardon da tercih benim korku ile alakası yok
offf ok
En iyisini sen yapiyon
Neden 😂
Çünkü hayataki benim ulasamadigim mutluluk elinde işte ona iyi bak 😉
Tesekkür ederiz amca ya da dayı olmakda iyi gelir bence
Teşekürler ederim biraz dindiriyor doğru iyi insan kendine iyi bak 😉
Teyze olmak bana çok iyi geldi
Hım teyzesin ben amca oldum ama kendi evladım olur mu bilmem
Allah isteyen herekese nasip etsin
Amin cümlemize kısmet artık
Çok tatlı ya 😊 Allah herkeze nasip etsin
Amin ama teyze olmakda çok güzel
Yeğenin mi o
Evet ☺️
Hım Allah bağışlasın
Vatana millete hayırlı evlat olur inşallah
Maşallah Allah bağışlasın
bu hayatı yaşıyorsun
Neden 🤔
biz tombul hatun bulup sevemedik bile daha sen evlenmiş çocuk yapmış uyutuyorsun güzel güzel mis gibi hayat
Yeğenimi uyutuyorum ama yinede teşekkür ederim
ama bunu belirtmemişsin ben nerden bileyim kimi neyi naptığını neyse Allah bize de nasip eder o zaman ne diyim
Amin isteyen herkese inşallah
Anaaa çok tatluu
Çok teşekkürler☺️
Canım şey yapmak istiyorrrrr
Maşallah ne kadar tatlı zarif bir bebiş
Maşallah 🧿
Yatıyorum