Yaş fark etmeksizin öğrenim hayatı devam ettirilebilir mi?
Sizce lise, üniversite... gibi dönemler farklı yaş gruplarında okunabilir mi?

Merhaba 🍃
"İnsan bildiğin alimidir" derler. Bu yüzden okumanın, öğrenmenin, öğretmenin yaşı yoktur. İmkanlar ya da imkansızlıklar vardır sadece...
Okumanın yaşı yoktur. Zamanında önune birçok engel cıkmış ve okuyamamis sonra da okumak istemistir , olabilir bunlar yeter ki okumak istesin uğraşmak istesin insan
Bence yoktur. Okumak isteyen okumali, gelismek isteyen gelismeli. Bunu yargilamak yerine desteklememiz gerekiyorki sirf yasi yüzünden cekinenler cesaretlensin.
Cevap
13Cevap
50 yasında bıle unıversıteden mezun olanlar var.
elınde kıtap okuyanlar var .
neden olsun.
Tolstoyun bisikleti diye bir tabir var. 67 yasında bisiklet sürmeyi öğrenmiş. Bu tabir de hiç bir séy için geç kalınmadığı anlamına gelir
Neden olmasın? Hayat boyu okula gitmesek bile öğrenmiyor muyuz sürekli bir şeyler?
~okumanın da öğrenci olmanın da yaşı olmaz
Okumanın ilim almanın yaşı yoktur ancak ilim alırken alacağımız yerin Rabbimizin rızası var mı yok ku o önemli.
Bence bir insanı geliştiren 2 şey vardır : 1 Kitap 2 Hayat. Bence ölene dek kitap okunmalı 😄
Aslında yoktur ama yaş ilerledikçe sorumluluk arttıkça vakit daralıyor
Hayır yok 27 imde üni kazandım.
Devam etmedim o ayrı konu.
En çok göz aydınlığım ileri yaşlarda okuyup mezun olan kadınlar ve erkekler 👏👏👏👏👏
Var
3 yaşından ölene kadar olan tüm yaşlarda okunabilir
Okunur tabiki çocuk kitapları bile bize hitap eder bazen şeker portakalı ve küçük prens gibi mesela
Okuyan daha az iş sahibi oluyor okumayın çalışın bacım 😎
Yoktur ama belli yaştan sonra da hiçbir faydası olmaz.
Bence en fazla 25 - 26 yaşında okul bitirilmiş olmalı, zira 30 yaşından sonra yüksek mevkide iş bulamazsın.
Evet her zaman devam edebilir...
Okumanın yaşı yoktur.
Kesinlikle ama ben okumam artık 🤯
Yoktur.
Yaşı yok
Hayır
Yoktur
bir ömür yapılır..
Tabii ki de yok
Yoktur
Yoktur.
Yoktur