Sevgiliniz, evlenmek istediğiniz kızın mesleği çok önemli mi?

İlkokul, ortaokul v lise hayatım boyunca hep başarılı öğrenciler arasındaydım derslerime odaklı sessiz sakin yaşımdan olgun bir kızdım ama kapasitem dört yıllık bir sağlık bölümüne yetti okuduğum bölümde pek iyi değil. Erkekler şimdi gelip hayır okunan bölüm önemli değil falan diyecek ama ben üniversiteye gidiyorum, lisedeki başarılı erkek arkadaşlarıma bakıyorum 94 95 ortalamalılardı şu an hepsi makine, elektrik mühendisi falan oldu şu an çoğunun sevgilisi öğretmen, diyetisyen falan hep kendi seviyesinde ki kızlar. Benim ortalamam 85 86 falandı. Herkes kendi seviyesinde ki kiz mi ister? Ben kendi açımdan konuşursam açıkçası meslegi önemli ben bu yaşıma kadar sevgili işleri ile ugrasmadiysam onun da uğraşmayı derslerine çalışan bir insan olmasını istiyorum. Kendi seviyemde ve daha üstü yani. Ben yasimdan olgundum o zeki arkadaşlarım gibi kişiler ile anlaşabiliyorum anca. Erkeklerde de bunu gördüm zeki, dersleri guzel olan kızları daha çok beğeniyorlar benimde güzeldi de işte kapasitem anca pek de iyi olmayan bölüme yetti. Bakmaz mı sizce? Erkekler kendj seviyenizde kız mı istersiniz? Bir de sey var bazı erkeklerde, sevgilisinden güçlü olma isteği. Kızdan başarılı olunca daha mutlu olan erkekler de var.
Sevgiliniz, evlenmek istediğiniz kızın mesleği çok önemli mi?