Sizce tıp okumak için aile evinin mi şehir dışının mı avantajları daha fazladır? Normalde başka bir bölüm olsa şehir dışı diye düşünürdüm, hem hayata atılmak açısından hem de eğlenmek açısından. Ama tıp istediğim için zaten dersler çok yoğun olacak, yurt ya da öğrenci evi mi çok mu zorlar? Eğlence açısından ailem çok katı değildir, çok sıkacaklarını ya da kısıtlayacaklarını zannetmiyorum beni. Ama insan öğrenci evi ya da yurt havasını tatmak istemiyor da değil... (Şehir aile yanı olursa İzmir, şehir dışı olursa Ankara olacak tutarsa)
Sizin yorumlarınız nelerdir?
Sizin yorumlarınız nelerdir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
tıpını mıpını bilmem üniversite başka şehirlerde okunmalı aileden uzak olunmalı insan nerde olursa olsun sosyal ya da asosyal olmak kendi elindedir... haa bide önce kendine şunu sor tıpı gercekten isteyerekmi okuycan istiyormusun bu işi... ozaman ona göre öğrenci ol
Ben tıp okuyorum ve yurtta çalıştığımın onda birini evde çalışamıyorum.
Yanlış anlamazsan evde çalışamama sebebini sorabilir miyim? Gürültü mü ya da o tarz bir şey mi?
Hayır evin verdiği rahatlık, yurtta bütün oda arkadaşlarım tıp okuyor onları çalışırken görünce tembellik edemiyorum.
Paran varsa şehirdışı dicemde izmirden ankaraya gidersen perişan olursun şzmirde oku sen
Zor bir bölüm okuyacaksın diğer türlü sürüneceğine ailenin yanında okumanı öneririm.
Nasıl bi ailen olduğuna bağlı
Evde bunalmıyosan rahatsan evde dur bence
Elbette arada sıkıldığım zamanlar oluyor ama genel olarak rahatım evde istediğim gibi dışarı çıkabiliyorum, istediğim saatte yatıp kalkıyorum, istediğim yere gidiyorum bir şey demiyorlar.
O zaman dur bence evde
Şehir dışı kesinlikle farklı bi arkadaş ortamı görmek lazım ki ilk senede yurtta kalırsan efso bisey
Aile yanı her zaman avantajdır. Hem maddi hem manevi olarak
Sen sen ol Ailenin Yanında Üni okuma 😃
Aile yanında
Şehir dışı