Mal Ben kpss de 524 olarak atandım. Milli eğitim müdürlüğünde çalışıyorum senin gibi slk tiplerden olmuyor. Üstelik 32 yıllık üstün zeka tanisina sahibim kendimle aynı tanıya sahip çocuklar için çabalıyorum senin gibi mallar onları heba etmesin diye
@neyazalimkii benim kafam yerimde zaten mezun öğretmenin dershaneye gitmesi dershanedeki malın aslında kpss kazanamayan bir mal olması gibi bir sorun var siz farkında mısınız? Bu kız daha neyi nasıl öğrendiğini nasılsın çalışması gerektiğini bilmiyor nasıl öğretmenlik yapacak? Bu kız atanıp yetkili olana kadar ben şube müdürü olmuş olurum
4. sınıfım henüz mezun değilim şube müdürü olurmuş ne yapim bilmiyoz sanki bundan on sene önce herkes atanıyodu bide yazmış 534. oldum felan üzücü zaten gren 2000 kişiydi ama avut kendini güzel abim kral zânnet kendini
Bak dayıcım sen galiba eğitim öğretim den derslerden bir habersin ama ben san anlatayım, kpss de tek bır dersten sorunsoru sorulmuyor birkaç farklı ders var hani şu dershanede ki öğretmenler var ya çok fazla ders olduğu için hepsini bilmedikleri için atanamiyorlar aslında sadece kendi bölümlerinden sorsalar onlarda atanır anladın mı dayıcım?
@neyazalimkii biliyorum ama sana hic bilmediğin şeyi sormuyor. Seni o sınava hazırlayan zaten o sınavı yapsa öğretmen olacaktı o sınavı yapamadığı için o dershanede. Sence de bu bir saçmalık değil mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sınıf öğretmeni olarak atanacaksın ve ders çalışmak gibi bir sorunun var. Pardon da sen atanma zaten slk
tasası sana mı kaldı mal
Mal
Ben kpss de 524 olarak atandım. Milli eğitim müdürlüğünde çalışıyorum senin gibi slk tiplerden olmuyor. Üstelik 32 yıllık üstün zeka tanisina sahibim kendimle aynı tanıya sahip çocuklar için çabalıyorum senin gibi mallar onları heba etmesin diye
banane alt tarafı soru bilmiyorsan kalabalık etme
S lan mal
Bu arkadaş ne demiş ya dalga falan mı geçiyor? Her mezun öğretmen nerdeyse dersaneye gidiyor dayı senin kafan yerinde mi?
@neyazalimkii boşver tek meziyeti atanmış olmk onla övünüyor acıdım yazık
@neyazalimkii benim kafam yerimde zaten mezun öğretmenin dershaneye gitmesi dershanedeki malın aslında kpss kazanamayan bir mal olması gibi bir sorun var siz farkında mısınız? Bu kız daha neyi nasıl öğrendiğini nasılsın çalışması gerektiğini bilmiyor nasıl öğretmenlik yapacak? Bu kız atanıp yetkili olana kadar ben şube müdürü olmuş olurum
Sen de atan da görelim
Abi sen kendinde değilsin.. bak orda kız ben çalışmayı bilmiyorum nasıl çalışırım dememiş dershane fiyatlarını bilmiyorum demiş
Şu konuştuğun laflara bak ya salak mal bilmem ne
@neyazalimkii anlamaz kibar olsam
4. sınıfım henüz mezun değilim şube müdürü olurmuş ne yapim bilmiyoz sanki bundan on sene önce herkes atanıyodu bide yazmış 534. oldum felan üzücü zaten gren 2000 kişiydi ama avut kendini güzel abim kral zânnet kendini
12657 kişi e kpss o lisans 2018
29 yaşında atandın yani kötüymüş henüz 22 ben
Benim mesleğim vardı diplomamdan hariç ve ben 2018 e kadar kpss aklında olan biri değildim
kesin öyle olmuştur
Ben 25 yıllık profesyonel fotoğraf reklam ve medya emekçisiyim embesil.
Kpss dershanesine çalışan öğretmen kpss dershanesine atanmadığı için orada. Kendisi atanamaz iken sen ona nasıl bel bağlarsın
fotoğrafçılık leşmiş o zaman 29 a kadar sğrünmüşsün
Bak dayıcım sen galiba eğitim öğretim den derslerden bir habersin ama ben san anlatayım, kpss de tek bır dersten sorunsoru sorulmuyor birkaç farklı ders var hani şu dershanede ki öğretmenler var ya çok fazla ders olduğu için hepsini bilmedikleri için atanamiyorlar aslında sadece kendi bölümlerinden sorsalar onlarda atanır anladın mı dayıcım?
Benim attığım her imza trilyon demekti ve dünyayı gezdi sen daha kpss yapamıyorsun cahil öğretmen olsan ne olacak?
@neyazalimkii biliyorum ama sana hic bilmediğin şeyi sormuyor. Seni o sınava hazırlayan zaten o sınavı yapsa öğretmen olacaktı o sınavı yapamadığı için o dershanede. Sence de bu bir saçmalık değil mi?
Tamam dayıcım sen haklısın tamam.
Adanalı bir hemserimi de görmek beni şaşırttı 😂
pahalıdır