Yaa öyle mi :) Olumlu yorum duymaya ihtiyacım var ya allah aşkına şu bölümü bir övün sffds. Ya benim de hiç aklımda yoktu bu bölüm ama işte malum şartlar bunu gerektiriyor
Uniyi bilmiyorum ama büyük bir şekilde daha güzel olur bu bölüm. Ben kariyer yapmak filan istemiştim hep ondan bu bölüm istiyordum şimdi işletme okuyorum
Üniversite konum olarak güzel. ordan mezunum zaten. gayet başarılı bir eğitimi ve doğal güzellikleri güzel. sosyal bir üniversite. bahar şenlikleri güzel. serdivan tarafında kalıyor be orası ful öğrenci kesim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bölüm güzel şehirde psikopat kaynıyor sıkıntı
Öyle mi diyorsunuz
Bölüm benim hedefimdi. :)
Yaa öyle mi :) Olumlu yorum duymaya ihtiyacım var ya allah aşkına şu bölümü bir övün sffds. Ya benim de hiç aklımda yoktu bu bölüm ama işte malum şartlar bunu gerektiriyor
Uniyi bilmiyorum ama büyük bir şekilde daha güzel olur bu bölüm. Ben kariyer yapmak filan istemiştim hep ondan bu bölüm istiyordum şimdi işletme okuyorum
Sehirde diyicektim
Sakarya da iyidir yaa yakın işte İstanbul'a :) Peki teşekkür ederim yine de
Abaza'lar çok
Nasıl yani? Onlardan her yerde var gerçi önemli olan uzak durmak diye düşünüyorum ben :)
Şahsen bir Sakaryalı olarak söylüyorum. 😀
Üniversite hakkında bir bilgin var mı nasıl bir ortamı var abazalar dışında?
Üniversite konum olarak güzel. ordan mezunum zaten. gayet başarılı bir eğitimi ve doğal güzellikleri güzel. sosyal bir üniversite. bahar şenlikleri güzel. serdivan tarafında kalıyor be orası ful öğrenci kesim
Peki çok teşekkür ederim bilgilerin için :)
Hangi bölüm
Soruda belirtmiştim. Halkla ilişkiler ve reklamcılık
Özür dilerim
Ben saü görünce atladım hemen
Önemli değil :)
Özelden yaz istersen konuşalım
Özelden nasıl yazayım gizlisin
Siyahsudyenaskısı