MATEMATİĞİM KÖTÜ AMA VETERİNER OLMAK İSTİYORUM?

Arkadaşlar selam ben bu sene yks sınavına gireceğim ama matematiğim çok kötü yani tek toplama-çıkarma biliyorum gerçekten birisi 3x4 kaç eder diye sorunca mesela söyleyemiyorum o derece bu senede yks sınavım var babam beni öldürür mezuna kalırsam çünkü ders konusunda çok katı biyolojim ve kimyam çok iyidir biyoloji en kötü 99 kimyadan ise 97 almıştım. Ama fizik ve matematik beni bitiriyor bir de meslek lisesindeyim okulumda uzak yani 18.00da falan geliyorum dersaneye gitmem lazım ama param yok ama dedemi falan ikna edip gitcem yani kendim evde yapamam çünkü matematiğim kötü :( matematikten 15 net yapsam yeter fizikde işte 10 falan birisi bana akıl versin lütfen babam beni öldürcek yoksa mezuna kalırsam ne yapmam lazım yani bir de matematik çalışmaya başlıyorum ya sonra 1-2 saat hüngür hüngür ağlıyorum yapamayacağım diye ve motivasyonum düşüyo o gün artık çalışamıyorum diğer günde aynısı oluyo off n’apıcam ben N’APICAAAAMMM 🥲❤️‍🩹
Bir de ben bu eğitim sistemi yapan kişinin ağzına tükürüyüm sanki veterinerlikte integral-türev çözcem aw karekökle falan uğraşcam :/
MATEMATİĞİM KÖTÜ AMA VETERİNER OLMAK İSTİYORUM?