Kardesim yurtta kalacak Allah izin verirse kazanirsa 1000 lira yeter mi ona aylik?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yurt ücreti dahil değilse çok rahat yeter, dahilse biraz zorlanır ama yine de yeter.
Devlet yurdu mu özel yurt mu?
Devlet canim
Devletse çok bile o para. Yemeği veriliyor, su elektrik vs ödemiyor. Ben 500 ile idare edebiliyorum. O kardeşinizin elinin sıkılığına bağlı. Devlette kalıp da ailesinden ayda 1500 alan arkadaşlar gördüm. Yani belki okuyacağı bölümün masraflı olması etkili olabilir onu bilemem, ilk ay kitabı notu çok tutar sonraki aylar 750 yeter de artar.
500 lira mi :)
500 lira yetiyor dedin ha yuh
disini en son ne zaman fircaladin senden korkmaya basladik
Sag olun
@arkapencere1 çok bakımlıyımdır emin olun. Paramı har vurup harman savurmam. Dediğim gibi 500 ile idare ederim ancak 750 yeterli bir miktar. Bollukla yaşamaya alışkınsanız anormal gelebilir.
Rica ederim.
valla ben devlet yurdunda kaliyordum haftanin 5 gunu iskender yedigimi bilirim haha
ben cok para harcardim ayri konu
@arkapencere1 ben ailemden para isteyemeyen çekinen biriydim. Babam her gün paraya ihtiyacın var mı diye arardı ama ben kabul etmezdim. Bu yüzden idare edebilirim dedim. İstemek bana zor geliyor. Ama tabi ki herkesin ihtiyaç düzeyi farklı olabiliyor. Anlayışla karşılarım.
Aileden para istememek bence sacma
gururlu evlat rollerine ne gerek var
varsa para yiyeceksin :) hemde catur cutur
ha ama ailenizin durumu yoktur bilemem
tabi anlattiklarim 8 9 sene once su an haytimiz duzende senelerdir
@arkapencere1 aynı düşüncede değilim malesef.18 yaşını geçmiş birinin ailesinden para alması bana hep garip gelmiştir. babamda sen çok gururlusun der bu arada :) Bir türlü törpüleyemedim.
ne oldu peki basin goge mi erdi?
Kendini mi gelistirdin?
Sorumluluk bilinci ars u aleme mi ulasti?
vs vs vs
Yani zaten varsa yiyeceksin diyorum bizde vardi catur cutur yedik hahaha :)))
e simdi mezun oldun mu sen bari hayirli evlat seni
@arkapencere1 üslubunuz o kadar itici ki , sizinle insan gibi konuşmak imkansız. En iyisi kendiniz gibi insanlarla muhatap olun. İyi geceler.
uslup mu?
hiyarto benim uslubuma laf ediyor
suriyeliler afganlar ureyip ureyip 10 15 mmilyon olsun sen o zaman bizim uslubumuzu cok ararsin cook
uslupmus cakal
Yetmez gece hayatı arkadaş ortamı fingirdesme derken çok garcar
Yeter ben aylık 250 TL ile geçiniyordum
bilader sen benimle ayni yastasin 2011 2012 yillarinda dolar 1.5 tu asgari ucret bile 300 500 liraydi enflasyon yoktu bir liraya bile bir ton sey alabiliyorduk simdi nerdeee
Şimdi ise 750 TL ile bir öğrenci geçirebilir
simdi bir liraya sakiz yok sakiz :)
Orası öyle
Nerede okuduğuna bağlı tassaruf edecek
Yani aynen pek tasarruflu bir kiz degik iste ama
Yapacak bir şey burs bulun yetmez
yurt parasi dahil degil heralde
Yok degil devlet yurdu ne kadar acaba
onu bilmem ben 27 yasindayim 6 sene oldu uni biteli
ama 1000 lira az bence
kiz cocugu bu biraz kendine bakmak ister suslenmek ister puslenmek ister 1000 tl ye ne olur ki
bir tas corba 20 lira olmus corbacida
Haklisiniz ama durum yoksa gecindirmez mi 1000 lira hesap kitap yapiyoruz isin icinden cikamiyoruz
yahu gecindirir 1000 lira zaten her gun gezmeyecegi icin o gezmedigi hunler cebine kalir cikinca harcar falan ama hep ucu ucuna ayi getirir yani kiz cocugu yazik arkadaslarina ozenir birseyler almak ister garibim para lazim olur o yuzden dedim 1000 lira yeterli ama ucu ucuna yani
Yeter
Yeter
Asla yetmez
Gittigi yere bağlı
İşe göre değişir