Eğitim & Kariyer Lise öğrencisine aylık 700tl harçlık yeter mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sonuçta arkadaşları olucak ortamı falan olucak yetermi acaba yeter yetmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Lise öğrencisine aylık 700tl harçlık yeter mi? Cevapla Lise Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ben başka şehirde üniversite okuyorum o kadar harcıyorum lise öğrencisine fazla bile. 0 0 Yorumla
ne_desem_ki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 343 cevap paylaştı. lisede hiçbir şey harcamıyorsun ki doğru düzgün. Biraz daha arttırsan üniversite öğrencisine bile yeter hale gelir. 0 2 Yorumla ne_desem_ki +1 yıl Günlük 33 liraya geliyor. Bir günde 33 lira harcayabilecek liseli tanımıyorum ben Yorumla Soran +1 yıl fakat ortamı olucak cafeye gidicek sinemaya gidicek avmye gidicek falan diye merakladım acaba yeterli olurmu diye Yorumla
kaptankus Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bi sigara bi kahve 30 tl zaten yemek de eklersen 45 günlük 50 tl den bakmak gerekebilir 0 0 Yorumla
Biribirbirbiri Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl nerede kalacağına bağlı ev kirası faturası odemicekse aşırı derecede yeterli 0 0 Yorumla
Lucyci Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl olm ben üni de o kadar harcamadım lan tüm yemeğim vs dahil 0 0 Yorumla
Saturdayyy Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl 4 hafta var yani ayda 22 gün falan okula gidiyor 700/22 yaparsan 31 tl yapar günlük net yeter yani 500 ilkokul ortaokulda 300 bile yeter lisede de 450+ iş görür 0 0 Yorumla
senbenibilmezsiin Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Biz ünide ayda 700 harcamadık be müsrife yetmez de tabi normalde artar bile 0 0 Yorumla
rydia Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişiden kişiye değişir bana yetmezdi mesela 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben başka şehirde üniversite okuyorum o kadar harcıyorum lise öğrencisine fazla bile.
lisede hiçbir şey harcamıyorsun ki doğru düzgün. Biraz daha arttırsan üniversite öğrencisine bile yeter hale gelir.
Günlük 33 liraya geliyor. Bir günde 33 lira harcayabilecek liseli tanımıyorum ben
fakat ortamı olucak cafeye gidicek sinemaya gidicek avmye gidicek falan diye merakladım acaba yeterli olurmu diye
Bi sigara bi kahve 30 tl zaten yemek de eklersen 45 günlük 50 tl den bakmak gerekebilir
nerede kalacağına bağlı ev kirası faturası odemicekse aşırı derecede yeterli
olm ben üni de o kadar harcamadım lan tüm yemeğim vs dahil
4 hafta var yani ayda 22 gün falan okula gidiyor 700/22 yaparsan 31 tl yapar günlük net yeter yani 500 ilkokul ortaokulda 300 bile yeter lisede de 450+ iş görür
Biz ünide ayda 700 harcamadık be müsrife yetmez de tabi normalde artar bile
Kişiden kişiye değişir bana yetmezdi mesela
nerenin lise öğrencisi bu
600 700 ne be pdşflğdpclflvkf