o an gürültülü olsun sesiz olsun fark etmeksizin bir yere oturuyorum gözlerimi kapayarak aklımdaki herşeyi bir anlık unutmaya çalışıyorum ve çevremde dikatimi dağıtacak her şeyden kurtuluyorum masan boş neden dersende o an ders çalışmaktan çok sıkılırsın çevreye bakarsın ne var ne yok diye ufak bir silgi bile dikatini dağıtmana neden olur bunları senin için söylüyorum az çok seni ufaktan anladım yazından dolayı (tabi bunlar bende pek yaramıyor otobüste bile çözüyorum dikatim dağılmadan)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
o an gürültülü olsun sesiz olsun fark etmeksizin bir yere oturuyorum gözlerimi kapayarak aklımdaki herşeyi bir anlık unutmaya çalışıyorum ve çevremde dikatimi dağıtacak her şeyden kurtuluyorum masan boş neden dersende o an ders çalışmaktan çok sıkılırsın çevreye bakarsın ne var ne yok diye ufak bir silgi bile dikatini dağıtmana neden olur bunları senin için söylüyorum az çok seni ufaktan anladım yazından dolayı (tabi bunlar bende pek yaramıyor otobüste bile çözüyorum dikatim dağılmadan)
Ne okuyorsun
Kendimi korkutarak
Okumazsan bir erkegin eline bakarsin bunu kendine yapma diyerek
Ne okuyorsun
telefonu kapatip oyle okuyorum bi de kendime bi sure ayarliyorum o sure dolana kadar dersden baska bi seyle ilgilenmycem diye
Ne okuyorsun
psikoloji son sinifim şu an
Mesaj atar mısın bana
tamam
Sevmediğim derslere calisirken konsantre olamıyodum ama moralim yerine gelsin diye biraz öpüşürdüm
Olamiyorum bilen bana da söylesin
Ne okuyorsun
Olamıyorum jzjdjdhdh
Jytbggbb ne okuyorsun
Üniversite sınavına girdim bu sene
Mesaj atsna bana
Niye?
Sohbet ederiz
Yok almiyim
Derslerden konuşuruz
Hayır diyorum anlamiyo musun
Olamıyorum..