- Matematik - 0
- Türkçe - Allaha emanet
- Tarih - Uzaktan yakından alakam yok
- Coğrafya ve Vatandaşlık hiç bilmiyorum

Yani yukarıda yazdıkların gibiysen 90 puan sanki biraz hayal gibi.
Bunu her sene sınava öğrenci hazırlayan bir öğretmen olarak söylüyorum maalesef.😳
YouTube üzerinden ders anlatımları bak ya da online kurs bak İnternet üzerinden. Bulunduğun yerde olmadığını belirttiğin için söylüyorum...
Öğrencilerinizede bu şekilde konuşuyorsanız vay onların haline hocam. Sağolun yani. Gerçekten benim içinde artık hayal oldu. Bir parça umudum vardı aldınız
Ben öğrencilerime gerekli şekilde ve hedeflerine yönelik hazırlanmalarını sağlayacak şekilde konuşurum.
Seni kandırsam sence doğru bir davranış olur mu? Mesela sana yaparsın, çok kolay, çok basit bu işler, otur çalış her türlü olur diyerek yalan söylesem doğru olur mu?
Aksine şu anda içinde olduoun problemi önce bir idrak et. Sonra ne yaparsan seni ileriye götürür onu düşün ve bir planlama yapmaya bak. Artı bu çalışma sürecinin ve hedeflerini gerçekçi şekilde yani kendi durumunu doğru analiz ederek değerlendir.
Hadi seni biraz umutlandırayım da son olarak. Matematik hariç sözel dersleri süreç içinde bir hayli ilerletebilirsin kolay değil ama imkansız da. Ama böyle karamsar tablo çizip hiçbir şey bilmiyorum diye ah vah edersen evet 90 puan hayal olur sadece.
Gerçekçi olmak her zaman faydalı olur senin için.
Yani yakınmak yerine ayağa kalk, imkanların dahilinde ve seviyene göre planlama yap ve işe koyul bir an önce, gün geçtikçe ilerledikçe motivasyonunu da artacaktır ve daha hızlı hareket etmeni sağlayacaktır!!!
Tamam hocam sakin biraz
Gayet sakinim şu anda sadece olması gerekeni yazdım. Kolaylıklar diliyorum mücadelende sana🤗👍
Teşekkür ederim hocam
Cevap
5Cevap
Zengin koca 1 yıl sonra boşanma :D Çalışacaksın ne yapacaksın. Youtube'dan dersleri dinle.
Nasıl yani
Youtube da bir çok kanal var bunun için oraya bakabilirsin.
hangi bolum mezunusun
Açık Öğretim Lisesi mezunuyum
Ortaöğretim ekpss için sormuştum
Halk eğitim merkezleri kurs açar
Açmıyor
Matematik konusunda yardımcı olurum istersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?