Düz memurluk icin calisiyorum. Hiç bir iş deneyimim yok. Sinavi kazanirsam ne yapiliyor bilmiyorum. Ptt nüfüs dairesi temizlik belediye vs yerlerde mi calisiliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Tesekkurler
Lise KPSS sınavından 90 puan üstü alırsam nerede çalışabilirim ve ne kadar maaş alabilirim?
Hayır onlar da bilmiyorlardı neresi geleceğini. Öyle şansa atanıyorsun galiba. Yani istersen daha bilgili birine sor. Ben sadece arkadaşlarımdan örnek veriyorum.
Her yere atanirsin sertfika varsa iyi olur mesela özel güvenlik varsa o bölüme atanirsin onun dışında kendi bolumun olabilir mesela tıbbi sekreterlikse ona atanirsin rahat şekilde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tanıdıklarım var öyle kazanan. Çocuk Esirgeme Kurumuna atandı bi tanesi. Sadece gelen gidenin kaydını alıyormuş öyle çok bi iş yapmıyor yani.
Peki biz mi seciyoruz bolumumuzu
Hayır onlar da bilmiyorlardı neresi geleceğini. Öyle şansa atanıyorsun galiba. Yani istersen daha bilgili birine sor. Ben sadece arkadaşlarımdan örnek veriyorum.
Her yere atanirsin sertfika varsa iyi olur mesela özel güvenlik varsa o bölüme atanirsin onun dışında kendi bolumun olabilir mesela tıbbi sekreterlikse ona atanirsin rahat şekilde
90 alsanda senden daha az puan alan daha güzel yere yerleşir. Torpilin yoksa cok da kasma 90 ustu alcam diye.
Yazık ya ülkede gençlerin tek hayali devlete kapağı atmak olmuş. Alacağın üç kuruş para ( 22 bin TL ) başka bir şey değil.
PTT kendi sınavını yapıyor, kpss ile almıyor
Bir yerlerde tanıdığın var mı varsa atanırsin
önce 90 al somnra bnunu düşün
yetmez ki mülakat var
Alım az biraz zor gibi
gumrukte maaslar iyidir ama rotasyonlu
Düz memur olursun
Tamam mesela kazandim diyelim biz mi secicez alanimizi ve hic bir sey bilmiyorum kim ogretecek bana isi?
Alan seçme yok. Yapabileceğin bi iş olur merak etme
Gardiyan
Olur