Arkadaşlar deneyiminizle aydınlatır mısınız?
Hangi unsurlar kesinlikle olmalı hangileri olmamalı
Hangi unsurlar kesinlikle olmalı hangileri olmamalı

Selam 🍃
KPSS'ye hazırlanmasamda daha öncesinde dershaneye giderek deneyim sahibi oldum. 😊 Kayıt olmadan önce mutlaka dikkat etmeniz gereken ve hangi markada dershane olursa olsun sormanız gereken bazı sorular var.
Bu konularda uyum sağlayabilmenizin önemli olduğunu düşünüyorum. Başarılar dilerim.
Ben Pegem Akademi’yi seçmiştim.Çünkü okulda kullandığımız eğitim kitapları genellikle Pegem Akademi’nin kitaplarıydı. Demek ki bu işi biliyorlar dedim. Soru kitapları çok iyi KPSS ile benzer soruları çok var.(Atandım aks kitabını yine Pegem Akademi’den aldım 🤗) Öğretmen kadrosu zaten çok başarılı ve çok ilgililer. Atanma oranı da çok yüksekti çoğu arkadaşım ilk senesinde atandı. Dershane önemli tabi ama iş sende bitiyor.
Rica ederim 😊 inşallah hayallerine kavuşursun sınavda başarılar.
Dershane vakit kaybı en ii evde ders çalışılır kpss hazırlanırken 0 sosyalleşme olması lazim
Dershane ii de olsa çalışmazsan sadece ordaki derslerle sınırlı kalırsan olmaz sen ders çalışmak icin kullanıcan dershaneyi anladığım kadarıyla onun icin sec birini git bölüm ne
Inşallah atanirsin
Pegem
Cevap
2Cevap
Bende kararsizim pegeme gidesim var evde çalışmak da mantıklı ama arkadaşla daha iyi anlıyorum Bilmiyorum napsam
Dershane önermem evin müsaitse evde kendin çalış. Değilse de Pegem iyidir. Hem dershane olarak hem de salt kitapları açısından tercih edebilirsin.
Hayırlı olsun 🤝
Ben vereyim knk özel ders karnımı doyursan yeter 😤✌️
Kpss için dershaneye gerek yok. YouTube yeterli.
Her gece 1 yıl boyunca 1 saat çalıştım. 94 aldım.
İlk defa 10 yıl sonra geçen sene öylesine girmiştim 80 aldım. Demek ki temelim 80 civarında. Üstüne koymak için çalışmam lazım.
Dershane boş iş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?