Olacak çocuklarından vazgeçer miydiniz.
Harbiden katıksız idiot
Ah ah nelerden vaz gecmedim ki kiz arkadasimdi evli filan degildik.ama cok icin seviyordum ilki sordum bulusmamizda kro gibisin dedi. Giyimim is yeri sebebi ile takim elbise kundura ayakkabi giyiyordum ve is yerinden izin alip.cikmistim. Hemen is yerine gidince mudurume spor giyine bilecegimi sordum olmaz burasi resmi kurum dedi s.ktirin l.n diyp (is yerimi) biraktim. Daha sonra tatzima lafetti (tarzimi) biraktkm. Daha sonra diger (kiz arkadaslarim) ile.irtibati kestim. Oda bir iyilik yapip benim icin beni birakti. Grafikerim ve surekli oturmaktan bel fitigim var. (canimdan vaz gectim 7saat dershanesinin kapisinda beyaz bir gulle bekledim gul soldu kahverengi oldu attim cope.o gulle herseyi cope.biraktim. 5 gun belimdeki agridan kivrandim. yeter dedim oyle kaldi ve hala aklimda (uykularimdan) vaz geciyorum.
Şerefime ve namusuma laf getirmeyecek herşeyden vazgeçerim.
Adamın dibisin.
onun sevdıgı seylerı yaparız genelde, onun kararlarını uygularız. ben herseyde öncelıklı olmayı ısteyen bı ınsanken o hayatıma gırdıgınden berı her konuda kendı ısteklerımı ıkıncı olana atmaya basladım sanırım kendımden vazgecıyorum. ama nedense bu sorun gıbı gorunmuyor bana,sorun yapmam gerektı normal sartlarda dıyorum..
Evet evlı kalırım onu cevıyorsam ve cok yıı anlasıyorsak cevremdede boyle ınsanlar cok.. Ama ben evlat edınmeyı tavsıye edebılırdım ...Heaa bıde aynı sorun bende lursa ve benı terkederse lanet okurum ona hayatım boyunca :D
Zaten kürtaj yasağı ile ilerde bol çocuk bulunacak =)
Asla asla dememek lazım ancak .
Bende asla terk etmem.
=)
Haklısın
Cevap
11Cevap
aslında hiç bişeyden vazgeçmedim ben yine ben.kimse için çok fazla şeyden vazgeçmem.ha vazgeçmek zorunda kalırsamda itiraz etmem
sevgili olunca vazgeçmek diye birşey olmuyorki zaten onun istekleri senin isteğin oluyor bir süre sonra=))
ailemden vazgeçme derecesine geldim.ama yok ya değmiyor kimse.Ana gibi yar olmuyor.
Bütün insanlar için aynı durum olmuyor.
Misal benim sözlüm, onun için arkadaşımdan geçsem, o buna değdiğini ıspatlıyor.
Bugün değmesi,yarında değeceği anlamına gelmiyor.Kişilikli insanlar müstesna tabikide.
Kendimizin bile değişmeyeceğimizin garantisi yokken başkalarından bunun garantisini nasıl isteriz ?
Hayatın gizli güzelliklerindendir fedakarlık.
Bende onu diyorum.Yani bugün kapında köpek olan yarın işi bitince yabancı olabilir.
Ben herşeyden vazgeçtim ama değmedi değecek birini de tanımıyorum? tanıyan varmı?
Biraz da kader dostum gerçekten.
inş. en iyisine denk gelirsin.
sende kardeşim.hepimiz inşallah...
neden vazgeçeyim ki o bunları kabul ederek beni sevmeli
Soruyu bir daha okumanızı tavsiye ederim.
O onun sorunu, ben vazgeçebilenlerden tanıdım.
bunlar vaz geçmezler hacı. ver parayı.ömür boyu yaysınlar evde. sırtının kamburu olsunlar.
iş özveriye gelince kaçacak delik arasınlar
İnsanların duygularını cevresindeki insanları değiştiriyor maalesef.
Bence değer sence değmezler bu yüzden.
Sana hak vermiyor da değilim tabi.
asabım bozuluyor böyle şeyler görünce hacı:))
istanbul da yaşamaktan vazgeçebilirim..işi gereği..
dıger kızlardan vaz gecmısım daha neyden gecıcem :D allahalla :D
Farklı bir bakış =) Ama olayları göremiyorsun böyle bakınca.
Evlendikten sonra öğrendiğin sağlıksal bir sorun. Mesela Sevgilin kısır olsa.
Olacak çocuklarından vaz geçermisin ?
sevgilim için uykumdan vazgectım yarınkı sınavımı dusunmedım sabahlara kadar onunla otururduk, şimdiyse ne mi başkalarıyla oturuyor.:P değmezmiş
Nelerden vazgeçdiğimi zamanla anladım..Bildiğin hayatımdan geçmişim..
cok sevdigim icin ..herseyden vazgecebilirim ama sadece annemden degil..
ve kisir olsa bile hic önemi yok sevdigimle oldugum icin <3
hiç bir şeyimi feda etmem
Belli belli =)
hiç kimse için bir şeyden vazgeçmem.giderse de defolsun gitsin
Benim için nelerden vazgeçeceğine bağlıdır.
Sizin başınıza bir olay gelirse onun.
Onun başına bir olay gelirse sizin sıvavınız olur.
canımdan geçmezsem şerefsizim
Hocam, bayanlar bizim kadar fedakar değil.
Baksana yorumlara =)
mantık evliliği diye birşeyi çıkaran insanlardan ne beklersinki.hayatta mantık evliliği diye bir şey var.yani mantık var ama sevgi yok aşk yok.
VERDİĞİM CEVAPTA SAMİMİYİM VE ARKASINDAYIM.bu soruya verilecek tek cevap budur.sadece ve sadece tek cevap budur,çünkü ben ancak canımdan vazgeçebiliyorsam bu soruya cevap verme hakkım olur.çünkü sevginin tanımı budur.
birşeylerden vazgeçmeden benim olan makbüldür...
Bunu nerden bile bilirsin ki ?
tecrübe...
Kendımden Vazgectım amk kafama sıcayıımm !
Söz konusu değil ...
Bencillik üst düzeyde anlaşılan.
Sizin içinde aynısı yapılabilir unutmayın.
Emin ol o da aynı şeyi söyler ...üzüm üzüme baka baka kararıyor ne yazık ki ..
Sevginizin derecesi ile ilgili birazda.
Seviyorum/ seviyor diye vazgeçmeli miyiz illa bir şeylerden .Bu sevmediğimiz anlamına gelmez .
Durdur yere demedim zaten, "GEREKİRSE"
gerektiği zaman düşünürüm ...
Sohpetler olanlar yada olacaklar için konuşulur.
İyi peki istesin canımı vereyim , yeterli mi
He yeterli hey ALLAH ım ya.
Elin oğlu için hiç bir şeyimi feda etmem.
saygı duyarım.
Gerçekten sevenler için söyledim zaten, ayrıca senin içinde birşeylerden vazgeçen olmamış demekki.
Bla bla bla
ailemden vazgeçmem.
ALLAH bu duruma düşürmesin. Amin.
Ancak öyle sevgiler varki aile değil canı bile hiçe saydırabilir.
Hiç bukadar sevemediniz sanırım.
hayır bu kadar sevmedim.. ama bu kadar sevmek bazen kötü durumlara yol açabiliyor dediğin gibi. o yüzden bu kadar çok sevmek istermiyim bilmiyorum
Bu sizin elinizde değil ki, istediğinizi sevebilseydiniz. istediğinizide unutabilirdiniz.
Çok sevmek güzeldir. hele ki doğru kişiyi çok sevmek en güzelidir.
sigarayı azalttım
vazgeçtikte ne oldu?
Hiçbir şeyden vazgeçmem
Hiçbir şeyden vazgeçilmeye değmezsin o zaman
Bir şeyden vaz geçmemen de çok ta umrum da oldu mu.
Hadi naş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar