Arkadaşlar birinci dönem ortalaması 1.05 ikinci döneminki 1.70 sınıfta mi kaldım geçer miyim bilen
Evet kaldın
Geçersin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
üniversitede dersten kalma olmaz. 2'nci sınıfın sonunda eğer ortalaman yetmez ise üstten ders alamaz, mevcut derslerini verdikten sonra alabilirsin. bana söylediğini göre henüz sınıftan kalma durumu yok. üstten ders alabiliyorsan, problem yok demektir. yaz okulunda halletmeye çalış.

Merhaba.
Her üniversitenin kendi belirlemiş olduğu genel Akademik Not Ortalaması vardır. Ve bunun altında kalan öğrenciler sınıf tekrar yaparlar.
Ancak okulunuz akademik takvimine göre geçmiş bulunuyorsanızda altan ders almanız gerekmektedir.
Başarılar dilerim.
Cevap
4Cevap
Merhaba, sınıfta falan kalmadınız endişelenmeyin. Sadece DC, DD veya FD, FF olan dersleriniz varsa onları tekrar uygun ve ileri bir zamanda alacaksınız ama merak etmeyin sistemde 2. sınıf görünüp 2. sınıftan da dersleri almaya devam edeceksiniz. İçiniz rahat olsun o bakımdan. Notları olabildiğince yüksek tutmaya bakın yani F notu gelmediği ve DC veya DD olarak koşullu geçmediğiniz sürece hiçbir dersi size baştan aldırmazlar. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Merhaba!
Değerli üyemiz, sorunuza cevabım:
Üniversite, akademik ortamda yani önlisans, lisans, y. lisans ve doktora programlarında sınıfta kalma diye bir tabir yoktur. Sadece derslerden kalma vardır, bu da şu demektir, bir üst sınıfa geçersiniz ama CC altında olan dersleriniz de peşinizden sorumlu ders olarak gelir. O dersleri, alttan alarak geçmelisiniz.
Eğitim yaşamınızda başarılar dilerim.
Sınıfta kalma diye birşey yok şöyle ki dc olan bir de fr olan hürün derslerin altta kldı
Bütler filan olmuyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?