Amerika'da sizce rahat okuyabilir miyim?

herkese merhaba itü ya da odtü de suny işletme okumayı düşünüyorum. Yani 2 yılı türkiye de 2 yılı New york da okumayı düşünüyorum. %50 indirimli yaklaşık yıllık okul fiyatı 12bin harcamalarım ile yaklaşık 1 yıllık masrafım 20bin dolar gibi olacak. Aileme çok masraf olmak istemiyorum. Babam dedi ki sınava gir çık sıralamanı görelim ona göre zaten senin için en iyisi hangisi ise onu yaparız dedi. Bir de bana sık sık üniversite de seni her yaz amerikaya dil kursuna filan göndereceğim diyor. Son olarak da bana ben olsam burda paralı olursa eğer gider bilkent, koç, sabancı da okurdum diyor. aslında ben tıp istiyorum ama tıp da yurtdışına çıkmak zor bu yüzden bende hem çift diploma hem de 2 yıl amerika da okurum diye düşünüdüm. Si olsanız ne yapardınız? Bir de babam hem koç, bilkent, sabancı dünyaca tanınmış diye burda da okuyabilirsin dedi… Eğer tıp filan kazanırsam inşallah zaten devlet üniversitesine giderim:)))
Güncellemeler
+1 yıl
Koç, bilkent, sabancı daki harcama da yurtdışında ki harcamama yakın olacak sadece tanınmış üniversite diye burda oku diyor
Amerika'da sizce rahat okuyabilir miyim?