Ben Ankara da gazetecilik okuyorum. Araştırmacı bir kişiliğe sahibim. Bu yüzden gazeteciliği kendime yakıştırdım. Sorum şu : Sizce mezun olup gazetecilik yeterliliklerine tamamen sahip olunca , bir yerde iş bulma olanağım nedir? Diyelim bilinmeyen yerel bir gazetede bir iş buldum. Ücret konusunda nasıl bişey kazanacağım asgari ücreti geçecek mi? Çalışma ortamım nasıl olacak? İstediğim her şeyi araştırıp kaleme dökebilecek miyim ve emeğimin karşılığını alabilecek miyim? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa daha makbule geçer.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konuyu bilmem de en baba gazeteci spor gazeteciliği çok rahat meslek.
Sporu pek sevmem.
İlgim yok daha doğrusu.
niye dislike atıyorsun. Ben olsam spor gazetecisi olurdum bir sürü iş imkanı var
yazdığımı okumadan alakasız cevap verilmesine sinir oluyorum hiç kusura bakma ben ne gazetecisi olayım diye sormadım.
fikir veriyoz sadece hemen kızıyorsunuz
sorduğumla alakasız mal mal şeyler yazmana gerek yok bilmiyosan sus ille bişey yazmak ozorunda değilsin.
bak bakayım ben nerede spor gazeteciliğini sormuşum. zaten olmak istesem olurum spor gazeteciliğini. soruyla alakalı cevap verin bilginiz yoksa da bişey yazmayın.
Soytarılık yapma biz yazmasak başkası nereden görsün senin konuyu etkileşim yapıyoruz ki daha çok kişi görsün
öyle bir olay oldugunu bilmiyordum. eğer öyleyse özür dilerim.
daha çok kişi görsün diye yazıyorum bilsem sallardım bir şeyler bilmiyorum dedim zaten ve tavsiye verdim
ben okunmadan yazılmasına sinir oluyorum dediğim gibi etkileşim olayını bilmiyoırdum ama teşekkür ederim.
Sunuculuk da yapabilirsin sanırım
evet biliyorum ama sunuculuktan daha çok gazeteci olmayı isterim.
En azından işsiz kalmazsın okuduğun boşa gitmesin diye söyledim. Bilenler gelip yazar zaten etkileşim olsun ki daha çok öne çıksın.
teşekkür ederim kardeim yine de başta sinir oldum çünkü o kadar yazdım ben uğraşıp karşılığında okunmadna yazılan basitbasit cevaplar alınca sinirleniyorum insanlık hali. hakkını helalet.
Ölü meslek
lan sizi sırayla mı gönderiyolar? bilmiyosan yazma a. m k her soruya cevap yazmak zorunda degilsin
özür dilerim gereksiz yükseldim.
Bir bayana bile küfür edecek kadar karektirsizsin sen..
özür dilerim gereksiz yükseldim sadece yazdığım okunmadan yazılmasına sinirleniyroum. o kadar yazdık okumak 3 dk sürmez yani. fikrin yoksada yazmana gerek yok.
@beşiktaş__993 kardeş okumadan yazmayın siz de.
@beşiktaş__993 sen o kadar uğraşıp yazsan vae karşılığında okunmadan be sırf yazılmak için belki de xper yükseltmek için yazılan basit cevaplar karşısında sinirlenirsin. lan ben iyi kötü meslek diye sormuyorum. 3 dk sürmez okumak. hayır okumayacaksın o zaman yazma da okey?
@beşiktaş__993 bi de zeytinyağı gibi üste çıkıyolar a. mk delirecem haksızsınız sus ve oturun.
@beşiktaş__993 yanımda olucan ağzına bi tane geçircem var ya.
İyi meslek
iyi meslek mi diye sormadım boş yapma sinir etme beni s. git
Senin kalemin belli senden gazeteci falan olmaz..
iyi meslek mi diye sormadım okumadan yazanlara delleniyorum.
bilmiyosan yazma a. mk çok basit her soruya yazmak zorunda degilsin mal mal
özür dilerim gereksiz yükseldim sadece yazdığım okunmadan yazılmasına sinirleniyroum. o kadar yazdık okumak 3 dk sürmez yani. fikrin yoksada yazmana gerek yok.