Ben ailem çok baskici oraya gidemezsin buraya gidemezsin artık dayanacak gücum yok mersin taşınmayı dusunuyorum sizce orda yaşanirmi mersinde yaşanirmi iş bulabilirmiyim ortaokul mezunuyum?
Güncellemeler
+1 yıl
Başka güzel çalışabilecegim yer şehir var mı hem. is bulup hem ucuz evler
Eşyalı tuttum ben zaten ama tek başına hayatı devam ettirebilecegine inaniyormusun bir akrabanın yanına gitmeyi dene bence yaşını bilmiyorum ama hayat zannettiği kadar kolay değil heleki tek bir kız icin
Ailem bana gercekten zulmediyor babam resmen üstüme barbarlik yapıyor oraya gitme buraya gitme yapamazsın balkon bile cikarmak neredeyse gercekten artık piskolajim iyi değil telofonum satarım olmadi garson olurum bulaşkci veya temizlilikci olurum devlet yardim isterim
Ya normalde böyle şeyler yapmam ama gerçekten canim tak eti ailem arkadaslarim yolamaz sonra dugune bile gidemiyorum babam sizforwn ben bulamadığı biyer gitmek istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sıcak seviyosan gel bacım illa bi yerde iş bulursun ama dersen ki sıcak bana göre değil kendine başka şehir bul
Benim için artık sıcak soğuk onemli degil duzgun is bulunamadı gerçekten yoruldum
yani orta okul mezunuysan çok çok bi yerde bulaşıkçılık yaparsın mersinde.
Olsun ayip mi sanki hırsızlık daha iyidir telofonum satarım olmadi
Cafe restoran çok var iş bulabilirsin sanırım oralarda ama çok sıcak
Olsun bu cehhenemden daha iyidir bana is verirlermi
Bende yeniyim burda ama üniversite caddesinde çok cafe var issız kalmazsin
Gerçekten mi is verirlerdi bulasikciliga razıyım zor durumdayım
Babam ben neredeyse balkon cikarmacak param yok ama
Evet durumunu anlatırsan yardımcı olacaklardır
Emin misin 1+1 ev kiralabilirmiyim
Ben tuttum burda 1 +1 1000 TL kirası
Sen hangi şehirde yasiyorsun
İnternet baktim daha ucuzlar var galiba eşyalı arıyorum kotu çirkin dinlemem basim sokayım yeter
Telofonum satarım olmadi
Ankara
Eşyalı tuttum ben zaten ama tek başına hayatı devam ettirebilecegine inaniyormusun bir akrabanın yanına gitmeyi dene bence yaşını bilmiyorum ama hayat zannettiği kadar kolay değil heleki tek bir kız icin
Ankara 'da bir işe girsen olmuyor mu onadami izin vermiyor ailen
Ailem bana gercekten zulmediyor babam resmen üstüme barbarlik yapıyor oraya gitme buraya gitme yapamazsın balkon bile cikarmak neredeyse gercekten artık piskolajim iyi değil telofonum satarım olmadi garson olurum bulaşkci veya temizlilikci olurum devlet yardim isterim
İzin vermiyor ailem hicbirsey gercekten yoruldum babam düğüne bile göndermiyor hayvan gibi besleyip evde duruyor
Anlıyorum seni ama gerçekten zor bir kız için eğer Ankara 'da çalışırım dersen yardımcı olabilirim istersen sana
Ya Ankara çalıştırmiyor babam kurslar bile gidemiyorum
Anladım Allah yardımcın olsun dikkatli ol eğer dediğini yapacaksan
Hem yapmak istiyorum bir yandan cesaret edemiyorum hep babam çok zorba dediğim dedik birisi ben evlendirmez bile sizforwn kendisi
Kaç yaşındasın
22 abi
Olmadi önce ötel giderim iş ararim sonra ev tutarim
Daha çok gençsin benCe biraz daha sabret
Yazın yaşanmaz , cehennemden hallice
Bizim evdeki cehennem daha iyidir çok sıkıntım is bulabilirmiyim ev verirlermi
Şehir güzel ben çok beğenmiştim ama işte karar sizin hanımefendi , iş ve ev olanağı olacağını da düşünüyorum
Yapabilir miyim sizce gercekten ailem resmen zulum
Tek çok zorlanırsın ama belliki çok daralmışsın, bir bayan içim tek olmak çok zor bir durum
Ya normalde böyle şeyler yapmam ama gerçekten canim tak eti ailem arkadaslarim yolamaz sonra dugune bile gidemiyorum babam sizforwn ben bulamadığı biyer gitmek istiyorum
Çok çok üzüldüm senin adına gerçekten
😔😔 çok yoruldum gercekten düzgünce özgürce insanca yaşamak istiyorum
😔
22 yasindayim millet guzel hayat yasiyor ben daha cahiliyet donemdeyim resmen
Okuyor musun veya mesleğin falan var mı
Nereden
Ankara yasiyorum ama mersin taşınmayı dusunuyorum
Mersin sosyal bir yer bence Ankara’yı özlemezsin bile
Ben sevmediğim degil ailem gercekten bana resmen zulum yapıyor artık dayanamıyorum gozum yukseklerde değil namuslum çalışıp kendime bakabilmekte