Daha önce iş tecrübem olmadı. 18 yaşındayım ve bilgisayar meslek mezunuyum. Ms office programlarına az çok hakimim nasıl bir iş yapabalilirim sizce?
Öncelikle garson, temizlikçi vs. olmak istemiyorum. Evet para kazanmak istiyorum ama amacım sadece o değil. Kendimi de geliştirmek istiyorum o yüzden daha ofis tarzı meslekler yapmak istiyorum ama ona da tecrübe istiyorlar. Sanırım garson olucam ama hiç istemiyorum. Akıl verin bana ne iş yapabilirim?
Öncelikle garson, temizlikçi vs. olmak istemiyorum. Evet para kazanmak istiyorum ama amacım sadece o değil. Kendimi de geliştirmek istiyorum o yüzden daha ofis tarzı meslekler yapmak istiyorum ama ona da tecrübe istiyorlar. Sanırım garson olucam ama hiç istemiyorum. Akıl verin bana ne iş yapabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Millet üniden mezun iş bulamıyor sen liseden pc bölümünden mezun oldun diye masabaşı iş bulabileceğini mi sanıyorsun tanıdık falan yoksa seve seve ya da ske ske garson olacaksın :))
Ehkiyet te almaya bak ne kadar çok yetenek o kadar iyi iş derim ben olma zaten garson temizlikçi kesinlikle
aslında 4 ay kadar çalışıcam ve acil başlamam şart şimdi ehliyeti alsam ohoo sürer de sürer yoksa ehliyet olsa şu an bir işteydim
Hımm o zaman iş seçme 4 ay nerde olsa çalışırsın idare edersin daralırsan geçici iş dersin ben 1 sene kasiyerlik yaptım dayandım böyle böyle
doğru diyorsun napalım artık garson olcaz mecbur
Kısa yoldan para kazanmak istiyorsan seni de tosuncuk kardeşin tarafına alalım...
Ciddi bir soru bu kardeşim dalgaya vuracaksan yazma
Dalga değil. Bi kere öyle bilgisayar bölümünden mezun oldum diye hemen mezun olduğun bölümle iş bulamazsın. Bulmayı düşünüyorsan torpil ayarlayıp bir yelere girmen lazım. Çok zor yani.
ühüü garson ol diyosun yani
Özgüven açısından o işten başlayabilirsin...
haklısın en azından iş hayatına adapte olma açsından garsonluk en rahat iş
Rahat değil ama iş hayatına atılmış olursun.
Bi kaç ay çalışırsın zaten sıkılırsın. . .
rahat derken işi öğrenme açısından dedim
yoksa tabii yorucu bir meslek
teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
rica ederim
Call center
Nerede yaşıyorsun
İstanbul
Sana acizane tavsiyem ogrenciyken bende bazi benzeri isler yaptim ibb torpille büro memuru ol kafadan 5 bin aliyosun
torpilli olsam sence buralarda sürünür müyüm
Hangi sehirdesin
İstanbul
Ön muhasebe yapabilirsin bu tarza iş bak bence İstanbul da çok zor olmaz bulman hangi semttesin
anadolu yakasındayım
yalnız muhasebe biraz ağır kaçmaz mı boşuna mı üni bitiriyor adamlar
Ön muhasebe demiştim ya da düşünürsen otobüs bilet satış yazihanesinde çalışırım dersen yonlendirebilirim
ciddi misiniz
Evet dudullumu yakin olur HaRem otogarimi
Hangi semtte oturuyorsun
sen ikisin de yönlendir ihtimali arttırayım ne olur ne olmaz
siz pardon*
Peki harem otogarinda kamilkoc yazihanesinde gokhan yılmaz var yazıhane sahibi ona gidebilirsin beni Fırat abi yolladı diyeceksin ben arıyorum şimdi kesin gideceksen
Dudulluda İsmail Ayaz tesisleri var ordada mediha hanım ya da Tuncay bey var onlara ismimi verip sorabilirsin yardımcı olacaklardir
Önemli değil kardeşim hitab a takılmam ins olur