1 yıl önce işletmeden mezun oldum 26 yaşındayım. İşsizim. 3 ay a101de çalıştım. Berbat bir market. Ordan alışveriş yapmayın. Baksınlar. Büyük patronlar personellerin hakkını yiyor. Asgari 4 de 3 unu veriyorlar haftada 60 saat çalıştırıyorlar. Üstüne de mobing uyguluyorlar. Şimdi işsizim bunalımdayım. Herkes üstüme geliyor iş bul diye. Seneye düğünüm var. Ceyizimde çok eksik var. Geceleri düşünmekten uyuyamıyorum. Anksiyete başladı. Kotu senaryolar kuruyorum. İş bulamıyorum. Herkes referans tecrübe istiyor. 4 yıl boşunamı okudum ben. Lise mezunları bile benden daha iyi durumda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gazetelerin iş ilanlarına bak. İnternette de vardır iş ilanı olan siteler. İş kurun sitesinden, e-devletten de arayabilirsin. Aklında olan şirketler vs varsa bizzat arayabilirsin. Eş, dost, akrabaya, çalışan arkadaşlara tembihleyebilirsin. Akıllarında olsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
evleniyon işte, daha ne istiyon, kocan var. İşsiz erkekler napsın, kız vermezler bize.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Evlenip koca parası yemek isteyen kızlardan değilim. Bir kadın ne olursa olsun çalışmalı. Yoksa erkekler eve alınan ihtiyaçların bile hesabını soruyor. Babamdan biliyorum.
- Cevap sahibi+1 yıl
keyfinize kalmış bişi
- +1 yıl
Çevrene sor soruştur kendin
01 Yorumla- SoranYeni +1 yıl
Aslinda formalite olarak sordun. Asıl amacım içimi dökmek. Ne yapacağımı biliyorum. Ama gene de bulamıyorum. Hergun en az bir kişiden rica ediyorum bana iş bul diye
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
A101 e nasıl girdiyseniz
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Referans ile girdim. Girmek için başarı değil referans lazım o da yok
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Araştırın
00 Yorumla - +1 yıl
Ne mezunusjn
010 Yorumla- Soran+1 yıl
Yazıyor okumadın mı
- +1 yıl
Muhasebe mi istiyorsun