Arkadaşlar, şu an aktif olarak çalıştığım bir işim var ofis içinde, avukat yardımcılığı yapıyorum senelerdir, işimden memnunum aslında maaş ve rahatlık olarak lakin pandemiden bu yana çok bunalımdayım, evliliğimde geçmiş dönemlerde yaşamış olduğum sorunlar yaşamış olduğum soğukluk sebebiyle pandeminin de etkisi ile beynim çok yoruldu,5 ay önce duygusal boşluğa düştüm, eşim düzelmek için mücadele vermeye başladı ama ben tükendim resmen, hayallerim planlarım vardı, günlük kitap okuyan biriydim, hayattan zevk alan, güleryüzlü ve olumlu düşünen psikoloji ile ilgilenen, birsürü faydalı şeyler yaparak planlı minimal yaşayan biriydim, evi bile temizlemeye hali olmayan, ingilizce çalışmayan biri haline geldim. Yanlış şeyler yapmakdan korkuyorum, birgün kendine gel diyorum, sonra ertesi günü ağlamaklı hal geliyor tükendiğimi hissediyorum, İş sağlığı güvenliği alanından da mezun oldum iyi puanla, hayallerim vardı kaplumbağa gibi hissediyorum böyle giderse hayatımı tamamiyle etkileyecek ne yapmalıyım lütfen bir fikir verin?
İMKANLARIM VARKEN KARİYERİMDE YÜKSELMEDE HANTALLAŞTIM NE YAPMALIYIM?
Eğer bir çok şey olumlu ise sen kendini itiyorsun bu boşluğa büyük bir ihtimalle. Bunu çözmeye çalışıp oradan çıkmalısın. Farklı bir meslek sana iyi gelebilir. Değişiklik güzeldir, bende iguyum. İgu mesleği cidden güzeldir, bol bol gezersin.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında bazı şeyler olumlu gitmiyordu 5 yıllık evliliğimde çok tartışmalar uyumsuzluklar oluyordu her alanda, güzel zamanlarda çok oluyordu tabi. Tabi evlilik dışında pandemi girince düşünme fırsatım oldu, duygusal boşluğa düştüm derken hiçbirşey zevk vermemeye başladı tüm aktivitemi bıraktım, anlık ağlamalar vs. Desket almayı düşünüyorum ama bilmiyorum. İsg yi Tavsiye eder misiniz bu mesleği peki,
Anladım çok normal bir durum Gidişat yavaşlayınca negatif şeyler daha çok etkilemeye başladı, eskiden yeni şeyler olduğundan dolayı basit görüp atlatabilirken şimdi zaman bol haliyle de iyice düşünülüp değer veriliyor. Birde evli olmanı cabası, cidden sevgisiz bir evlilik ise çok zor, gözden geçirmenizi bile öneririm. Çünkü dost kötü günde belli olur demişler. Şimdi bir anda büyük değişiklikler yapın demiyorum ama bazı şeyleri değiştirmek niye zararlı olsun ki? Size önerim beslenme düzeni ve egzersiz. Cidden diyorum bakın, daha enerjik olmanıza büyük fayda sağlar bunlar. Ama cidden istemiyorum diyorsanız öncelikle kafanızda sakinleşin, çünkü sizin beyniniz yorulmuştur o zaman. Yeterli derecede mutluluk olmayınca oluşan olumsuzluklar böyle etkiler tabiki. Birazcık mutlu olmayı deneyin.
Eşim konusunda bir destek almam şart, kafam çok karışık, kalbim aşk tutku ister oldu, ama yeni yeni düzelmesi yeterli olmuyor geçen zaman elimde olmadan aşırı etkiliyor beni istemsizce. Onada haksızlık etmek istemiyorum, sporcuydum aslında öncelerden, tekrar başlayabilirim, öncelikle haftaya tatile gidip kafa dinlemem şart galiba doğada. Sonrasını düşüncem.