İMKANLARIM VARKEN KARİYERİMDE YÜKSELMEDE HANTALLAŞTIM NE YAPMALIYIM?

Arkadaşlar, şu an aktif olarak çalıştığım bir işim var ofis içinde, avukat yardımcılığı yapıyorum senelerdir, işimden memnunum aslında maaş ve rahatlık olarak lakin pandemiden bu yana çok bunalımdayım, evliliğimde geçmiş dönemlerde yaşamış olduğum sorunlar yaşamış olduğum soğukluk sebebiyle pandeminin de etkisi ile beynim çok yoruldu,5 ay önce duygusal boşluğa düştüm, eşim düzelmek için mücadele vermeye başladı ama ben tükendim resmen, hayallerim planlarım vardı, günlük kitap okuyan biriydim, hayattan zevk alan, güleryüzlü ve olumlu düşünen psikoloji ile ilgilenen, birsürü faydalı şeyler yaparak planlı minimal yaşayan biriydim, evi bile temizlemeye hali olmayan, ingilizce çalışmayan biri haline geldim. Yanlış şeyler yapmakdan korkuyorum, birgün kendine gel diyorum, sonra ertesi günü ağlamaklı hal geliyor tükendiğimi hissediyorum, İş sağlığı güvenliği alanından da mezun oldum iyi puanla, hayallerim vardı kaplumbağa gibi hissediyorum böyle giderse hayatımı tamamiyle etkileyecek ne yapmalıyım lütfen bir fikir verin?