Evde olur olmasına reis ama zaman lazım temelden başlamak lazım algoritma bilmek sayılsalda iyi olmak laızm. Sen önce html css java php öğren ondan sonra da python c# c++ falan öğrenirsin.
Öğrenilir tabii neden öğrenilmesin sana tavsiyem c# dan başlaman öğrenilmesi kolay hem tam manasıyla öğrendikten sonra diğer dilleri de daha kolay öğrenebiliyorsun.
Tavsiyem engin demiroğunun derslerini dinlemen hatta şu an belirli günler de yt üzerinden yayın yapıyor java dersi veriyor bundan bir kaç ay öncede c# dersleri veriyordu dinlemiştim cidden iyi bir anlatımı var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evde olur olmasına reis ama zaman lazım temelden başlamak lazım algoritma bilmek sayılsalda iyi olmak laızm. Sen önce html css java php öğren ondan sonra da python c# c++ falan öğrenirsin.
Benim seçtiğim 7 tane dil var
Java
C#
C++
Python
JavaScprit
PHP
HTML
En önemlisi bunlarmış daha doğrusu en çok tercih edilen
Sanırım yazılımda matematik ve ingilizce bilmek gerekiyor dimi
Evet iyi bilmek gerekiyor ama html css javascript ve php ilk önce bunları öğren elin alışsın sonra pythona geç
Sağolun bu arada ben ortaokulu mezunuyum yazılım, ingilizceyi ve matematiği bilirsem sorun olur mu? Çünkü herkes lise diploması şart diyor da
Meslek için öyle tabii liseyi açıktan bitiririsin kardeşim dert etme onu
Bir şey sorucam başka bölüm yazıp sonradan yazılıma mı merak saldın?
Nasıl yani
Yani soruda ne yazıyorsa o
Önce başka bölüm yazıp sonra yazılıma merak salma durumu. Öyle mi oldu dedim
Hayır
Öğrenilir tabii neden öğrenilmesin sana tavsiyem c# dan başlaman öğrenilmesi kolay hem tam manasıyla öğrendikten sonra diğer dilleri de daha kolay öğrenebiliyorsun.
Sağolun peki ücretsiz eğitim veren siteler var mı? İnternetten
Tavsiyem engin demiroğunun derslerini dinlemen hatta şu an belirli günler de yt üzerinden yayın yapıyor java dersi veriyor bundan bir kaç ay öncede c# dersleri veriyordu dinlemiştim cidden iyi bir anlatımı var.
yalnış öneriyorsun adam daha temelini bilmiyor hemen c# diyorsun önce bi html css javascript php öğrensin bence
@UDixon Benim de hiç temelim yoktu c# kodlamanın temelini öğretiyor zaten
kolaydan başlasın bence daha rahat öğrenir.
@UDixon Tamam işte c# öğrenilmesi kolay :D
sana göre kolay belki ama adama zor gelecek bilemeyiz ki bunu en basitinden gitse daha faydalı olur
@UDixon En basiti neymiş peki?
html css
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!