diplomasız bir cumhurbaşkanı olabilirsin. ülkemizde diploma da şart değil. senden rakiplerin, gazetecilerin üniversiteden mezun olduğuna dair diploma görmek isteseler bile, taleplerini hiç kaale almadan, o altın kaplamalı saray koltuğunda da oturabiliyorsun. hamdolsun 7/24 ülke ekonomisini uçurup, şaha kaldıran bir dünya liderinden öğrenecek çok şeyimiz var. mesela ezbere 1'den 127'ye kadar Türkçe ve Arapça sayabiliyor. sadece 128'e geldiği zaman biraz takılıyor :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
diplomasız bir cumhurbaşkanı olabilirsin. ülkemizde diploma da şart değil. senden rakiplerin, gazetecilerin üniversiteden mezun olduğuna dair diploma görmek isteseler bile, taleplerini hiç kaale almadan, o altın kaplamalı saray koltuğunda da oturabiliyorsun. hamdolsun 7/24 ülke ekonomisini uçurup, şaha kaldıran bir dünya liderinden öğrenecek çok şeyimiz var. mesela ezbere 1'den 127'ye kadar Türkçe ve Arapça sayabiliyor. sadece 128'e geldiği zaman biraz takılıyor :)
Bunun için belirli bir bölüm okumana gerek yok lisans bölümü bitirmen gerek ve 40 yaşını doldurma koşulu var
sözde fakültesi kapanmış bölümü okuman yeterli olur
Yolsuzluk haksızlık kara para aklama para hortumlama bölümü okuman lazım
Tercihlere yazarım artık sağol
Universite okuma yeter
Bölüm fark eder mi
💡.
Anladım
KS saçma sorular köşemizde bugün ; bknz..
Ben saçma bir şey göremiyorum
90 milyonluk nüfusta 1 tane cumhurbaşkanı oluyor. Ona mı heves ettin kanka
Evet birilerinin heves etmesi lazım
allahına kurbaaaan. oyum sana ozaman yürü be kral
İlköğretim bitse yeterlidir
Puhahahajqhsjhhsnsna
@Iencea doğru değil mi 🤣🤣
@Iencea o nasıl gulustu bide 🤣resmen haykırdın galiba ,🤣
Ol ve kurtar bizi😂
Siyaset