Yardımcısı - kova , Aslan , akrep , yengeç
Koruması - Başak , oğlak , İkizler , Terazi
Aşçısı - Boğa , yay , koç , Balık
Koruması - Başak , oğlak , İkizler , Terazi
Aşçısı - Boğa , yay , koç , Balık
Aşçı mı yok artık 😡
Neden noldu
Aslına bakarsak balık burcu da çok dolu bir burç değil ama cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan yani burçlara inanma ama burçsuzda kalma 🤓😂
İmam Hatip mezunu ne bekliyoruz ki
seviyor musun ki
RTE yi
Cevap yokmu 🤔🤔
Ne demek istediğini anlayamadım sevmene üzüldüm
Ayy o ne öyle yagg 😅😅🤓
Hem türbanlı hem makyajlılar üstü minare altı kerhane gibi bir şey
😂😂😂
Nasıl yaa 😅😅
Neyi izlemedim mi link atta izleyelim?
yardımcısı :)
Hangi burç
akrep
Vallahi Facebook'ta gördüm yani biraz vakit geçsin diye sormak istedim normalde cumhurbaşkaninin hiçbir şeyi olamam
senin burç ne peki :D
Başak koruması ama normalde tam tersi elimden gelse bir kaşık suda boğarım bırak korumayı 😅
senden korumak lazım yani :D
Aynen öyle
Sen seviyor musun yani
severim tabi :D sonuçta cumhurunbaşı bugün o olur yarın başkası olur ama sonuçta sevmek gerekir :D
Başkası mı olur kim olduğuna göre değişir Cumhurbaşkanı diye sevilmek mi zorunda Allah Allah
evet sevilmek zorunda sonuçta başın belaya girdiğinde sığınacağın yerdir devlet ve devletin başıdır cumhurbaşkanı sevmezsen isyankar olursan asi olursan devletsiz kalırsın çakallara yem olursun
İşte ben onu cumhurbaşkanı olarak görmüyorum sorun orada benim cumhurbaşkanım değil olamaz hiç bir zaman o Arap sevici yanlış bir bakış açısı doğru bulmuyorumm
demokrasiye inanıyorsan görmelisin senin batısevicilerine de yıllarca cumhurbaşkanı dedik milletçe
Bir insan kendi halkını düşünmeyip Araplara sempatizanlik besliyorsa ben de onu sevmek zorunda değilim senin işine gelirse versin benim işime gelir sevmem sana göre cumhurbaşkanıdır bana göre değildir benim her türlü görüşe saygim var sen de bana saygı duymak zorundasın bundan önceki cumhurbaşkanlarını sevmeyenler de vardı kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil gerçekten sığınacağım en son insan bile olamaz
bu kadar büyük konuşmamak lazım ama sen bilirsin sonuçta şahısları sevip sevmemek ayrı konu makamları sevip saymak saygı duymak ayrı konu onun için şahıs ve makama hürmeti iyi ayırmak lazım bunu o makamlar kaybolup yok olunca anlamaktansa varken kıymetlerini bilmek gerekir
Ben onu cumhurbaşkanı olarak görmüyorum dediğime göre makamına niye saygı duyayim insanlara değer vermediği için sevmiyorum bencil ve narsist insanı sevemem öyle değil mi
olayları kişiselleştirmek için birebir bişeyler yaşamış olman lazım makam ayrı şahıs ayrıdır algılarla hayatına yön verecek olursan çok gaza gelir ve hata yaparsın ama sonuçta hayat senin hayatın hata da senin hatan olur sonuçta da elbet birgün sen de o önyargılı yaklaşımlara muhatap olursun ve insanların ne kadar acımasız ve cahil olabildiklerini kendi hayatında da yaşarsın
Birebir yaşıyorum zaten yaşam standartlarimiz düştü Evet haklısın herkesin karakter yapısı farklı sen gerçekleri göremeyecek kadar kör olabilirsin at gözlüğü takmış olabilirsin ama ben öyle değilim : )))))
Kimse ön yargılı yaklaşmıyorum insanları tanıdıkça tavrımı koyan bir insanım 😉😉
birebirde tanıştın yani cumhurbaşkanıyla bravo :D
Birebir tanışmadım ama birebir insanların içini biliyorum yetenek diyelim 😉😄
tebrikler ne diyebilirim ki elbet birileri de senin içini bilir ve bu yeteneğini takdir eder :D
Ben dürüst ahlaklı ve insanların yaşam tarzlarına saygı duyan bir insanım diktatör değilim benim için bunu demeleri çok normal 🥰👍
@sowowoaap sendeki yetenekte ayrı güzel :D
Cevap
1Cevap
Aşçı ve koç mu? Burçlar arasinda en liderliğe en yatkın olan koç burcu mu aşçı
Lider die aşçı olamaz mı saçma
Koç burcu aşçı olmaz mı yani
Aslan diye biliyorum lider olan koç eğlenceli daha çok
Burçlardan anlamadığım mi benim tanidiklarim çok pasiflerdi ayrıca koç burcunda liderlik vasfı yok 😅😉
Nasıl bir yaran var ki öfkeni ve zehrini bana kusuyorsun bir rahatla ablacığım
Sen kes şopaaar
Aşçı ve koç mu? 😳
Koç burcları aşçı olamaz mı baci
Koruması
Hangi burcsun 😃
Korumasi
Koruması
Hangi burç
Oğlak
Yardımcısı
Hangisisin