Merhaba,
Öncelikle herhangi siyasi bir görüşüm olmadığını belirtmek isterim.
Katarlılarla birçok antlaşma zaten yapılıyordu.
Bunun da yalnızca "Askeri ve Sağlık" alanında iş protokolü ve sadece silahlı kuvvetlerde görev yapacak öğrencileri kapsadığı söyleniyor.
Yani her Katarlı genç istediği zaman istediği gibi bu protokolden faydalanamaz.
Bundan dolayı protokolün sınava girecek öğrencileri etkilemediği anlaşılıyor.
Üstelik süresi var, sürekliliği yoktur.
Bir kıyaslama yapılmaksızın durumumuz zaten ortadadır; sınavı geçenin çoğu işsiz, iş sahiplerinin çoğu torpilli ve yine çoğu alanında yeterli bilgiye sahip değildir.
Sınava kendi akranlarımızla girdiğimiz bile söylenemez.
Oluşturulan algılar asılsızdır.
Haftasonu sınava girecek arkadaşlarıma başarılar diliyorum...
Esen kalınız...🍃
sınava girip tercih edeceklerin kontenjanlarından bağımsız ayrı kontenjan açılırsa bir haksızlık olacağını düşünmüyorum
zaten onlarında kabul edilme şartları var başarılıdırlar.. tr olmasa zaten başka üniverstelerde sınavsız her türlü okurlar. iki ülke arası ilişkileri pekiştirir. zaman zaman türkiyedende böyle projelerle belli bölümlere öğrenci alan ülkeler oluyor.
Nasıl katarlı olunur? Enter
Cidden yazık bize. Biz boşuna strese giriyoruz. Boşuna kendimizi ders çalışmaya veriyoruz. Çünkü en kaliteli enayiler bizleriz. Türk gençliğinin geldiği duruma bakın.
Cevap
14Cevap
Yalan Haber. tr.sputniknews.com/.../
Yalan değil dogru
Yalan Haber.
Ahaa senin nasıl tıp okuyacağını buldum Furkiii🥳🧐Hemen gidip Katar vatandaşlığına geçiyosun sonra Turkey'e gelip tıp okuyosun.. Bu sızlanmalarinda bitiyo🤦♀️ bizde kurtuluoz😬😄
Psikolojim bozuk zaten abla dalga geçme
Niye bu ülkede dogdum a q
Neyse negatif düşünmücem
Zaten rezil saglik sistememiz var iyi doktor bulmak cok zor hepsi basindan savma derdinde bi de bu haber cuk oldu ya!
süpermiş be, imrendim desem ayıp olur mu? sanki faroe adalarından biriymişim gibi yazdım ama idare et işte
Katar'da bize verecekse o hakkı neden olmasın? Yoksa biz enayi miyiz?
Peki ben birşey sormak istiyorum. Onların ülkesine gitsek Türklere böyle bir imkan sağlarlar mı? Onlara böyle bir imkan sağlanıyorsa Türkler niye bu imkandan faydalanmıyor? Irkçı ayrımcı değilim ama sayenizde onu da oldum
Paran varsa tüm dünya ülkelerinde eğitim alabilirsin
Şaşırmadım konu arap olunca ülkemiz bütün imkanları her konuda seferber etmiştir tarih boyunca...
Acaba bizim genclerede katar sinavsiz egitim verirmi😄
Siz de başka ülkede eğitim alabilirsiniz ki not ortalamanızla kabul alarak.
ya cidden saçmalık ya hic bir firsat türk gençlerine bu kadar basit ve hazır sunukmuyor tamam ilim bilimde bide kedi genclerine baksinkar ya
👏👏👏👏👏👏👏👏
katarlılar parayla ülkemizi alıyor buna da şaşırmamak lazım
Zengin araplar gelsin fakirleri kovmak gerek az kaynak var iyice azaltıyorlar
Aynı adaletsizliğin YÖS ile de yapıldığını düşünüyorum
Katar vatandaşı olacağım, sonra katarlıyım diye tıp fakültesine girip doktor olacağım😁😁
Bu gerçekse aşırı haksızlık
👏👏👏👏👏
Düşmanımızı içimizde aramalıyız.
Oley. Kataristan'da zaten olmaması ayıptı.
Hediye uçağın ceremesi hep bunlar
Asrın lideri nin karari bu kim sorgulayabilir?
rezalet olduğu düşünüyorum
Eğitim alan ülkesine dönecek niye sınav istensin
Hepimiz katarlıyız.
Bu ülkede hiç bir şey okumaya değmez
Paranın gücü adına..
Saçmalık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?