Eğitim & Kariyer KYK kredisi aldınız mı? -PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ödeyebiliyor musunuz?Almayanlar ne şanslı...GÜNAYDIN KS! KYK kredisi aldınız mı? Cevapla Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Umut_denizi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 55% +1 yıl Aldım... Çok şükür ödedim kurtuldum.. Ama almaz olaydım hergün makarna yiseydim de bu belaya bulaşmasaydım🙂 1 2 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl 😂😂Haklisin valla. Bende keske biriktirseydim Yorumla Umut_denizi +1 yıl He ya valla doğru biriktirdiğimiz parayla da beraber tatile giderdik güzel bir tatil turu yapıp gelirdik 🙂 Yorumla
Hanjin Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kocaelide okuduğum için hem çalışıp hem okuyordum. İstanbul-Kocaeli arası her gün gidip geliyordum krediye ihtiyaç duymadım. :) 2 0 Yorumla
ben_de_soruyom Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Aldım. Alırken iyiydi de sonra aksattım, ödeyemedim. En son yapılandırıp tek seferde ödedim çok şükür. 1 0 Yorumla
Krlnsn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Adam olsun yeter demek. Kadına. Şu insanları bi eğitemedik. 2 0 Yorumla
burock123 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl üni hayati boyunca sigortali calismistim kyk ya ihtiyac duymadim 1 0 Yorumla
fıratt37 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl 3 yıl boyunca her ay ödeyeceğim, daha ilk yılımdayım öde öde bitmiyor illet 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 929 cevap paylaştı. Kyk çıktı ama ödeyemeyeceğimi bildiğim için almadım. 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Daha düne kadar KYK’yı Karşıyaka spor kulübü zannediyordum, o kadar uzağım konuya.. 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl hayır kullanmadım..hatta her sene girmediğim halde sınav harcı ödeyerek ekstra sponsor bile oldum :) 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Odemeyin kardeşim. Akp gidene kadar bekletin. İktidar degistiginde muhtemelen borçlar affedilir. En kötü faizi silinir. 1 0 Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 377 cevap paylaştı. Cok sukur hepsini odedim toplu olarak %30 indirimle 1 0 Yorumla
antalian_07 Takip Et Xper 5 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl KYK makyaj malzemesi masrafları bir hafta 5 yıldızlı bir otelde all inclusive tatil 😅 0 0 Yorumla
C0skunn Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Evleneceğim kadın istesin e devletimi bile kapatırım 0 0 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Tüm extrelerine bakıp öyle karar veririm sjgj 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 389 cevap paylaştı. Aldım ve ödedim sıkıntı yok 😄 1 0 Yorumla
IloveYouTESLA Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Seven insan ne yapmaz. Kyk borcu neymiş. 😉 1 0 Yorumla
Johndeere Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ben almadım kendi memleketimde okudum 1 0 Yorumla
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Görseldeki örnek adam yav😎 1 1 Yorumla Berkan63 +1 yıl Şimdi birşey söylemek isterdim de sana dua değerli bir kardeşimin sorusundasın terbiyesizliğin luzumu yok 🤫 Yorumla
serbestişçi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl hayır almadım 1 2 Yorumla serbestişçi +1 yıl sen aldın mı Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Aldım almaz olaydım 😂 Yorumla
GoogleAmcanız Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kyk borcunu ödeyip ayrılanlar bile varmış 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 653 cevap paylaştı. Almadım. 1 0 Yorumla
commander2934 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Evlenmiycegim için alıyorum oderimde sorun olmaz 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 19 gü Eğitim & Kariyer konusunda 880 cevap paylaştı. Almıştım. 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Almıştım ödedim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Aldım... Çok şükür ödedim kurtuldum.. Ama almaz olaydım hergün makarna yiseydim de bu belaya bulaşmasaydım🙂
😂😂Haklisin valla. Bende keske biriktirseydim
He ya valla doğru biriktirdiğimiz parayla da beraber tatile giderdik güzel bir tatil turu yapıp gelirdik 🙂
Kocaelide okuduğum için hem çalışıp hem okuyordum.
İstanbul-Kocaeli arası her gün gidip geliyordum krediye ihtiyaç duymadım. :)
Aldım. Alırken iyiydi de sonra aksattım, ödeyemedim. En son yapılandırıp tek seferde ödedim çok şükür.
Adam olsun yeter demek. Kadına. Şu insanları bi eğitemedik.
üni hayati boyunca sigortali calismistim kyk ya ihtiyac duymadim
3 yıl boyunca her ay ödeyeceğim, daha ilk yılımdayım öde öde bitmiyor illet
Kyk çıktı ama ödeyemeyeceğimi bildiğim için almadım.
Daha düne kadar KYK’yı Karşıyaka spor kulübü zannediyordum, o kadar uzağım konuya..
hayır kullanmadım..
hatta her sene girmediğim halde sınav harcı ödeyerek ekstra sponsor bile oldum :)
Odemeyin kardeşim. Akp gidene kadar bekletin. İktidar degistiginde muhtemelen borçlar affedilir. En kötü faizi silinir.
Cok sukur hepsini odedim toplu olarak %30 indirimle
KYK makyaj malzemesi masrafları bir hafta 5 yıldızlı bir otelde all inclusive tatil 😅
Evleneceğim kadın istesin e devletimi bile kapatırım
Borcumuzu bitirdik çok şükür :)
Tüm extrelerine bakıp öyle karar veririm sjgj
Aldım ve ödedim sıkıntı yok 😄
Seven insan ne yapmaz. Kyk borcu neymiş. 😉
Ben almadım kendi memleketimde okudum
Aldım ama öderken zor oldu
Görseldeki örnek adam yav😎
Şimdi birşey söylemek isterdim de sana dua değerli bir kardeşimin sorusundasın terbiyesizliğin luzumu yok 🤫
hayır almadım
sen aldın mı
Aldım almaz olaydım 😂
Benimle evlen ne istersen alırım
Ailede kredi alan pek olmadı. Genelde burs çıkıyor
Kyk borcunu ödeyip ayrılanlar bile varmış
Almadım.
Aldım ödedim. Burs bile verdim
Almadım.
Aldım.
Almadım
Evlenmiycegim için alıyorum oderimde sorun olmaz