Merhaba dostlar. Boyunuzla, tipinizle, kıyafetinizle, yazınızla ne bileyim işte siz daha iyi bilirsiniz dalga geçen, alay eden oldu mu hiç? Anılarız varsa beklerim...
Okul yıllarınızda sizinle dalga geçenler (alay edenler) oldu mu?
Çok fazla kişi benle dalga geçerdi. Hatta bir keresinde Annem ben küçük olduğumdan dolayı, orta okuldayken kaşımın ortasını almama izin vermezdi. Ayrıca sivilcelerimden dolayıda dalga geçerlerdi. Sırf bu yüzden teneffüs olmasını istemezdim. Bende saftrik bir çocuk olduğumdan hiç cevap veremezdim. Sadece üzülürdüm ama şimdi diyorum ki başkalarının benim hakkımda düşündüklerinin zerre önemi yok.
Ben hep olması gereken gibiydim hiç bozmadım kendimi hep düzenli disiplinliydim. Kitaplarımı Lise son sınıfa kadar ciltleyip etiketlerdim:)(barbieli falan değil şeffaf kdksl) hep formalıydım diğerleri kurallara uymazlardı bu yüzden alay konusu olmuşluğum var. Bir de dörtgöz derlerdi.😄 şimdi takmak için göz bozarlar ksksk
Tipim, konuşmam özellikle yüzüm deki sevilceler. Hep öyle kalıcağımı sanmışlardı ki ben birgün yaşatıkları hiç birşey unutmayın dedim büyüdüm ve şimdi alay değil köpek 🐶 oldular kapımda dünya da tek kalsam yine onları sevmem ( masum yıllarımı cehennem edenleri niye cenneti yaşatıyım ki) 😄
Okul genelinde olmadı; ama iki okulun ortak kullanım alanında işitme engelliyim diye alay edildiğim olmuştu. Her pazartesi ve cuma günlerinde, milli bayramlarda normal duyan öğrenciler ile biz işitme engelli öğrenciler ortak alanda buluşurduk. O zamanlarda normal duyan çocuklar bizi dışlarlardı. Söylentileri duysam da umursamıyordum.
Ohoooooooo hemde nasıl kiloluydum ben ondan dolayı çok zorbalığa maruz kaldım birde gözlük takanlarla dalga gecilir ya dört göz o olay vardı. Ama ben fazla takmıyordum çünkü kendimi savunmayı bilirdim ruhumda yara açana fiziksel şiddetle geliyordum 😂 Tabi şaka bir yana ruhtaki yaralar derinlerde kalıyo onlar geçici değil anne olduğumda ilk görevim çocuğumu düzgün empati kurabilen bir insan olarak yetiştirmek 🌼🤍
Akran zorbalığına maruz kalmayan var mıdır acaba ya 😊 Allahtan ben her zaman öz güvenli ve dik başlı bir insandım hepsinin hakkından geldim 😎 Keyifli geceler..
Evet oluyordu çilerim vardır hep çilerimle alay ederlerdi bende eve gelir ağlardım ama Aileme belli etmezdim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
hayır kısa olduğum için ara sıra gülerek takılanlar oldu ama asla ciddi bi şekilde alay konusu olmadım. Ama bence böyle şeyler hele ki bi insana mobbing uygulanıyorsa çok ciddi özgüven zedelenmesi olabilir
Dalga geçilecek bir adım yok fakat adımla çok dalga geçerlerdi. Bir de klasik gözlükle dalga geçme olayı vardı. Küçüktüm tabii, her dalga geçişlerinde hüngür hüngür ağlardım.