Hangi sınava girdiğine de bağlı tabi ki ama bir seneyi gözden çıkar :) Reader At Work serisini bitirmeni tavsiye ederim. More to Read serisini de. Bu işin sadece paragraf kısmı için gerekli
Dediğim gibi hangi sınava gireceğine bağlı ama dünya çapındaki sınavlar için TOEFL gibi, onun kitapları yetersiz maalesef. Üstüne ciddi efor koyman lazım
Yetersiz kalır. Ve o tarz sınavlar için de b2 yetersiz kalır. Yani yanlış anlama ama o sınavlara girip b2 ile aldığın notu insanlar pek ciddiye almaz. Çok da bir şey yapamazsın çünkü maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir sene sürer en az. Doğru şeye doğru kaynaklardan çalışıyorsan o da. Pratiksiz konuşman ilerleyemez ama.
Ya dil sınavlarına girip belge almak istiyorum sınavları anlayacak kadar olsa yeterli konuşmamı zamanla geliştiririm
Hangi sınava girdiğine de bağlı tabi ki ama bir seneyi gözden çıkar :) Reader At Work serisini bitirmeni tavsiye ederim. More to Read serisini de. Bu işin sadece paragraf kısmı için gerekli
Özer kirazın kitapları çok övülüyor onu set şeklinde almayı düşünüyordum
Dediğim gibi hangi sınava gireceğine bağlı ama dünya çapındaki sınavlar için TOEFL gibi, onun kitapları yetersiz maalesef. Üstüne ciddi efor koyman lazım
İelts
Toefl da olur
Yetersiz kalır. Ve o tarz sınavlar için de b2 yetersiz kalır. Yani yanlış anlama ama o sınavlara girip b2 ile aldığın notu insanlar pek ciddiye almaz. Çok da bir şey yapamazsın çünkü maalesef
Belgeyi kendim için alıyorum bir şeyi kanıtlamak için değil kendimi denemek istiyorum
Ve benim arkadaşım b2 civarında ieltsde 6.50 aldı
4saat çok iyi bi süre alt yazılı filmler izlemelisin telaffuzlar önemli iyi bilen birileriyle diyalog kur kelime ezberle çok hızlı geliştirirsin
Umarım gelişir hızlı bir şekilde 5 ayda ya da 6 ayda gelişse çok iyi olur
1 sene sürer
1 yıl çok fazla ya