Eğitim & Kariyer Üniversite sınavı 2021🎓? İsimsizbirizx Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2021 tayfa hangi bölümü istiyorsunuz çalıştınız mı sınava? Güncellemeler+1 yıl Çalıştım Üniversite sınavı 2021🎓? Cevapla Üniversite Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Okul öncesi öğretmenliği 1 10 Yorumla İsimsizbirizx +1 yıl Kazanırsın inşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2.5 ay kala eşit ağırlıktan sözele geçtim. Genel olarak hep matematik çalıştım. Sözele şubatta başlamıştım. Çağdaş eksik bir tek İnşallah yaparım onu da Yorumla İsimsizbirizx +1 yıl Aslında biraz zaman var çağadaşa çalışabilirsiniz sözel ama bitmeyebilir az çok biraz bilginiz varsa halledilebilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var okumuştum sadece biraz karışık geliyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ramazan yetginin tekrar videolarını izleyeceğim çağdaş için Yorumla İsimsizbirizx +1 yıl Evet duymuştum bende onu izleyebilirisiniz belki faydalı olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel videoları. Ben seviyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Size de başarılar. İnşallah istediğiniz bölümü kazanırsınız. Yorumla İsimsizbirizx +1 yıl Çok teşekkürler inşallah 🙏 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hukuk istiyorum inşallah kazanırım. 1 5 Yorumla İsimsizbirizx +1 yıl Inaşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne istiyorsun Yorumla İsimsizbirizx +1 yıl Pdr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu bende düşündüm bi ara sonra vazgeçtim. Yorumla İsimsizbirizx +1 yıl Ben aslında psikolojiyi de düşünüyordum bu ikisi arasında gidip geliyordum Yorumla
AgustusHill Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Atçılık ve at antrenörlüğü 0 1 Yorumla İsimsizbirizx +1 yıl Böyle bir bölüm olduğunu ilk kez duydum desem? Yorumla
Tolga2021 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Evet sen 0 14 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Çok zor ama Yorumla İsimsizbirizx +1 yıl Çalıştım evet Yorumla Tolga2021 +1 yıl Sana bir şey desem olur mu Yorumla İsimsizbirizx +1 yıl cevaplayabileceğim bir şeyse neden olmasın Yorumla Tolga2021 +1 yıl Mejazlardan konuşalım yardımın lazım Yorumla İsimsizbirizx +1 yıl Soyleyeceğiniz şeyi siz buradan söyleyin? Yorumla İsimsizbirizx +1 yıl Sorduğum soru ile ilgili bir şey ise yardımcı olmaya çalışırım Yorumla Tolga2021 +1 yıl Birine hediye alacam sence ne alayım Yorumla İsimsizbirizx +1 yıl Sorduğum soru ile ilgili değil ama size yardımcı olmaya çalışabilirim tabi kız mı erkek mi arkadaşınız? Yorumla Tolga2021 +1 yıl Kız tabi Yorumla İsimsizbirizx +1 yıl benim aklıma kolye geldi Yorumla Tolga2021 +1 yıl Başka Yorumla İsimsizbirizx +1 yıl Kız arkadaşınız ne tür şeylerden hoşlanır bilemiyorum ama süpriz kutu falan olabilir Yorumla Tolga2021 +1 yıl Biraz artist gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Okul öncesi öğretmenliği
Kazanırsın inşallah
İnşallah
2.5 ay kala eşit ağırlıktan sözele geçtim. Genel olarak hep matematik çalıştım. Sözele şubatta başlamıştım. Çağdaş eksik bir tek İnşallah yaparım onu da
Aslında biraz zaman var çağadaşa çalışabilirsiniz sözel ama bitmeyebilir az çok biraz bilginiz varsa halledilebilir
Var okumuştum sadece biraz karışık geliyor.
Ramazan yetginin tekrar videolarını izleyeceğim çağdaş için
Evet duymuştum bende onu izleyebilirisiniz belki faydalı olabilir
Güzel videoları. Ben seviyorum.
Size de başarılar. İnşallah istediğiniz bölümü kazanırsınız.
Çok teşekkürler inşallah 🙏
Hukuk istiyorum inşallah kazanırım.
Inaşallah
Sen ne istiyorsun
Pdr
Onu bende düşündüm bi ara sonra vazgeçtim.
Ben aslında psikolojiyi de düşünüyordum bu ikisi arasında gidip geliyordum
Atçılık ve at antrenörlüğü
Böyle bir bölüm olduğunu ilk kez duydum desem?
Evet sen
Çok zor ama
Çalıştım evet
Sana bir şey desem olur mu
cevaplayabileceğim bir şeyse neden olmasın
Mejazlardan konuşalım yardımın lazım
Soyleyeceğiniz şeyi siz buradan söyleyin?
Sorduğum soru ile ilgili bir şey ise yardımcı olmaya çalışırım
Birine hediye alacam sence ne alayım
Sorduğum soru ile ilgili değil ama size yardımcı olmaya çalışabilirim tabi kız mı erkek mi arkadaşınız?
Kız tabi
benim aklıma kolye geldi
Başka
Kız arkadaşınız ne tür şeylerden hoşlanır bilemiyorum ama süpriz kutu falan olabilir
Biraz artist gibi