Sakarya Balikesir Canakkale ve Denizli arasinda sıralama yapabilir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba!
Sorunuzu okudum, okurken hem güldüm, hem de biraz buruk bir düşünceye daldım.
Memur maaşı yani kısıtlı ve belli bir limiti olan bir miktar.
Misal diyelim 5.000TL olsun.
Ülkemizde kiracı değilseniz bu para ile tek başına rahatça yaşabilirsiniz.
Zira kira + çalışmayan bir eş + çocuk veya çocuklar da varsa o zaman bu para pek yetmeyebilir.
Sorunuza gelirsek, şehir olarak ele aldığımızda en uygundan en pahalıya doğru bir sıralama yapmak isterim:
- Balıkesir
- Denizli
- Çanakkale
- Sakarya
Bu dört şehirden bildiğim kadarı ile Sakarya biraz daha pahalı bir şehir olabilir.
En uygunu ve doğası ile güzel olanı Balıkesir sonra uygunluk olarak Denizli gelir ama orası da yazları pek sıcak bir iklime sahiptir.
Tabi karar sizindir.
Bu arada, hangi kurumda memursunuz? Merak ettim.130 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSakarya'ya gittim ucuzluğunu bilmem ama pek paşa gibi yaşanacak yere benzemiyor. Denizli'yi de gezdim güzel ama pahalılık için bir şey diyemem. Balıkesir ve Çanakkale'de yaşadım. Balıkesir ucuz, rahat yaşanır. Küçük ve tatlı bir yerdir. Çanakkale bir tık pahalı olabilir ama çok çok güzel ve rahat yaşanır.
434 Yorumla- +1 yıl
Çanakkale de tuzun kuruysa rahat yaşarsın.
- +1 yıl
Tipleri bi göreceksin nasıl sosyetikler, nasıl asortikler anlatamam. Sanırsın kral veliahdları.😄
- +1 yıl
Çanakkalenin insanı da güzeldir, kendisi de
- +1 yıl
Insanları beş para etmez, alayı menfaatçi kaliteli insan rolleri takılan tipler. Isleri güçleri işgüzarlık. Tabj sende öyle bitiysen insanının sana iyi güzel gelmesi normal bisey diyemem. Ama canakkaleye sözüm yok güzel yer.
- +1 yıl
Her insanın iyisi kötüsü var her şehirde. Ben Çanakkale'de iyi insanlara denk geldim diyeyim o zaman. Benim o bahsettiğin insanlara benzemem konusunda söylediğin şeye ise cevap vermeye tenezzül etmiyorum.
- +1 yıl
Balıkesirliyim bizim oranın insaninin yanında bunlar mustevette kalır.
- +1 yıl
Her şehirde insanın iyisi kötüsü olabilir ama burdakilerin kanında bi sorun var.🤔 sen ne kadar yaşadın çanakkale de?
- +1 yıl
Bence herkesi bu kadar aynı kefeye koyma. Ben 6 yıl Çanakkalede 10 yıl Balıkesirde yaşadım. İkisinin insanlarını da severim açıkçası sıkıntılı şeyler yaşamadım.
- +1 yıl
Balıkesir insaninin yanında burdakiler egoist, kaypak bunu tüm dışardan gelenler söyler. Bi tek senden farklı bisey duydum açıkçası.
- +1 yıl
Yanlış anlamazsan ben oraya taşınmadan Balıkesirliler için iyi duymamıştım ama ordan da çok sevdiğim insanlar biriktirerek ayrıldım. Dolayısıyla değişik olan ben olabilirim.
- +1 yıl
Olabilir. Bazı konularda sansliymissin sanırım. Bizim balıkesir insani dobradir, sevdin mi tam sever, sevmiyorsa açık açık söyler. Canakkale insani gibi orası burası ayri oynamaz. Farketmissindir.
- +1 yıl
Kıyaslama yapmayacağım.
- +1 yıl
Yap.😄Balıkesirlilerin daha içten, daha samimi, dobra sözünün eri olduğunu sen de biliyosun bence.
- +1 yıl
Şu an nerede yaşıyırsunuz
- +1 yıl
Ankara
- +1 yıl
Bu kadar genç yaşta bu kadar şehirde yaşamanızın sebebi nedir. Balıkesirliyim
- +1 yıl
Baba mesleği 😅
- +1 yıl
Anlıyırum. Yani siz bir ev tutup. Kendiniz yaşamadınız?
- +1 yıl
Öğrenciyken yaşadım, sonrası için gerek duymadım açıkçası
- +1 yıl
Öğrenci olarak nerede yaşadınız. Ankarada ailenizlemi yaşıyorsunuz
- +1 yıl
Bursada yaşadım
- +1 yıl
Bursa az biliyoum ama öğrenci için nasıldır bilemem
- +1 yıl
Güzel
- +1 yıl
Hmm senşn zamanında iyimiş demek ki. İkimiz konuşalım mı
- +1 yıl
Gerek yok. İyi gecelet
- +1 yıl
Peki iyi geceler
- +1 yıl
@Im_SlimShady balıkesir daha beter😄
- +1 yıl
Balıkesir benim memleket.😂On numaradır insanı rengi bellidir, g*tu başı ayrı oynamaz.
- +1 yıl
@Im_SlimShady Balikesirliler iyidir. Canakkalede bir kisiyle tanistik, kuzenim evlenmeye niyetlendi kisa surede, tanimadan, Nisan yaptik, kiz daha evlenmeden kuzenime " oglum olursa adini Can koyacagim " demis, neyse asiri gosteris meraklisi bir kizdi, ev kizi oysa, fotograflar, gelinlik şu fiyata olacak ben aliskinim boyle luks yasamaya" demis , takilarin en pahalilari vs, neyse kuzenim 2 ayda biktirdilar, sadece kiz degil anasi, kiz kardesleri. Kuzenimde ayrildi, kacti diyebilirim. Sonrasinda kiz kisa surede baskasiyla evlendi. Cocugun adi " Can". Meger kuzenimle Nisan yapmadan once uzuuun bir gecmisleri varmis Can Beyle. Neyse boyle bir durum yasadik.. Ama benim bildigim balikesirliler icin hep iyi bahsedilir.
- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Vallaha bir bana denk gelmedi o zaman😄hayattaki şansım😏
- +1 yıl
Çanakkale insanı ehli keyf derler. Onlara uyum sağlarsa memur maaşı yeter mi 😅
- +1 yıl
Keyiflerine baya düşkünler ben fakirim pek uyum sağlayamadım onlara hala.😂
- +1 yıl
Ne Çanakkaleymiş arkadaş 😅😅
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
100Cevap
Balıkesir'e bayılıyorum ben! 😍 Orda yaşamak isterdim. Denizliyi de biliyorum. İnsanları bence çok iyi. ya da ben İzmirli olduğum için genelde İzmirliler ve Denizliler çok iyi anlaşır.
Ne olursa olsun direk Sakarya'yı elemeni tavsiye ederim. Uyarı niteliğinde. Her yeri için bişey diyemem tabi ama çoğu yeri için insanlarına gerçekten pislik demek az kalır! 😡 Orada kedileri insnalardan korkuyor bulursun ve bu bi şehrin yaşanılmaz olduğunun kanıtı. Kedileri yaralı, tecavüze uğramış, işkence yapılmış oluyor ne yazık ki 😔 Kızlara rahat da vermeyen sıkıntılı yerleri çok kş kediye bunu yapan zaten insana neler yapmaz...
Bu arada benim her zaman hoşuma giden şöyle bir fikir var aklımda ama tabi bunun için araba şart. Kenarda bir ilçede 400 tl gibi komik rakamlarla doğal gazlı yeni evler tutabilirsin. Ben öyle bir yerde yaşayıp iyi yatırım yaparım, çalışma zamanı çok iyi çalışıp arttırdığım parayla da hafta sonu kaçamaklarıyla bile Türkiye'yi gezebilirim diye düşünüyorum00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 958 cevap paylaştı. Bence Denizli yaşanılacak yer, yaşadığım yer ve memleketim Denizli. Çevre illerden gelip de vazgeçemeyen, yerleşen bir çok insan var. Pahalılık/ucuzlukluk olayına girersek, bu senin ihtiyaçlarına ve tercihine bağlı. Misal ekmek alacaksın 1,5₺‘ya da ekmek var 4₺‘ ya da ekmek var. Ev kirası olarak 800-1000₺ olan yer var, 8000-10000₺ olan yer var. Şehirden çok senin ihtiyaç ve tercihlerin önemli. Yorumun birinde yazları çok sıcak denilmiş; bence öyle aşırı bir sıcak çok en azından Antalya gibi. Temmuzda Antalya’ya gitmiştim, Denizli’ye dönmek için can attım. Sözün özü, önemli olan senin tercihlerinle beraber uyum sağlayabilmen. Nereyi seçersen de şimdiden hayırlı olsun.
00 YorumlaYani memurum. Ama hangi kurumda ve hangi kadroda olduğun çok önemli. GİH düz memursan. Büyük şehirler zor. Hele kira eş çocuk varsa daha da zor. Zaten paşa gibi yaşayamazsin hiçbir ilde onu baştan söyleyeyim. Ama rahat yaşarsın. Orası ayrı. Küçük iller daha uygundur.
00 YorumlaÇanakkale’de yaşıyorum, buralı değilim, kesinlikle pahalı bir şehir, kiralar ateş pahası, koskoca tarım araziler var sebze meyve hamlede pahalı, öğrenci şehri ama esnafı öğrenciyi keriz gibi görüyor, evet coğrafya efsane doğa öyle, ilçeleri daha beter, ancak uzun ömürlü yaşamak ve kaybolmak istiyorsanız Denizli Balıkesir evet olabilir
Sakarya tutucudur bir anda Arabistan’a geldiğinizi zannedersiniz ve pahalı bir kent00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben bir kurumda özel güvenlik görevlisiyim görev yaptığımız yerde emniyet hizmeti sınıfında önleyici olarak görev yapıyoruz ama bize verdikleri maaş sadece 3200 tl düşün yaani ama en düşük memur maaşı 4500 tl falan sanırım artı ek sosyal gelirleride oluyor bizim gibi kuru asgari ücret ile + yol veya yemek değil yaani 👍🏻😂😁
00 Yorumla
+1 yılBir Denizlili olarak Denizlinin yerlisi olarak Denizliyi yaşamak için tavsiye ederim ama Türkiyenin en sıcak illerinden ikincisi üçüncüsü. Fazlasıyla bunaltan havası var İzmirden bile daha sıcak diyebilirim öyle düşün 45 derece olmuşlugu vardır. Sıcaklık bakimindan tavsiye etmem. Aşırı sıcak.
Bogulabilirsin.10 YorumlaTek bir memur maaşıyla hiçbir şehirde paşa gibi yaşanmaz maalesef. En düşük memur maaşındam bahsediyorum tabii ki bir uzman, avukat vs. ücretlerinden değil.
00 YorumlaAçlık sınırı 2822 TL, yoksulluk sınırı da 9 bin civarında.. yaşanmaz demiyorum 5 bin ile ama paşa gibi yaşamak kısmına gelirsek, yaşayamazsın.
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 992 cevap paylaştı. Denizli ve sakarya olmaz yobaz-city.
Çanakkale pahallı.
Balıkesir olabilir.20 YorumlaEn ideal şehri söyliymmi oralı olduğum için değil gerçekten her türlü her şartta yazabileceğin yer GAZİANTEP hele hele memursan değmesin kimse keyfine
011 Yorumla- +1 yıl
Gaziantep mi Türkiyenin en pahalı şehri
- +1 yıl
ben diyorum hocam Türkiye'nin en pahalı şehri
- +1 yıl
15 senedir kaldığım şehir kesinlikle eminim
- +1 yıl
gaziantepte ev fiyatları istanbulla yarışıyor pahallılığıyla ünlü haberlerden ve gaziantepli kimselerden teyit ettim
- +1 yıl
@Mersinli33_33 2 +1 bir en kötü semte 1.200 tel diyor bide naz yapıyor ev sahibi meyve sebze Türkiye'nin en pahalı şehri kozmetik ve giyim sektörü ise yanından geçilmiyor
Bence büyük şehirler hariç her yerde rahat yaşınılır? Tabii senin tutumuna da bağlı. Çok savuran birisiysen köyde de yaşasan yetmez
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbu şehirler iyi ama malum deniz varsa sahil varsa kiralar pahalı olabbilir ama çanakkale güzel balkesir
00 Yorumla
+1 yılMemur maaşları özele göre çok iyidir, büyükşehirlerde bile yasayabilirsin, ama sıralama istiyorsan;
- Sakarya- Çanakkale- Denizli- Balıkesir00 Yorumla
+1 yılÇanakkale de on numara yaşarsın. Burası tuzu kuru olana mis. Herkes kendi halinde, rahat. Tabi benim gibi fakirsen iş değişir, ozaman heryer cehennem.
00 YorumlaBenim sıralamam
balıkesir (atla git ayvalık emrinde)
çanakkale (Kafa dinleme yeri)
sakarya (Kafaya esti 1.5 saate İstanbul )
denizli olurdu00 Yorumla
+1 yılCome to Adana burada asgari ücret ile rahat geçinen de var
10 Yorumla
+1 yılSakarya'da yaşama derim. Yobazlıkta Konya ile yarışır bir şehir. Kısa süre kaldım, burnumdan geldi.
10 YorumlaHangi kadro hangi konumda? 3.200 maaş alan memur'da var 10000 alan da
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 836 cevap paylaştı.
u +1 yıl3000'e de memur maşı var 20 bin e de
kaç para aldığına bağlı10 Yorumla Doğu kanka. Bingöl ağrı Iğdırkolllarını açmış seni bekliyor
10 Yorumla
+1 yılAnkarada yaşayabilirsin. Doğu ve güneydoğuda daha rahat yeter o para.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılBunlardan hiç biri sadece Çanakkale uyuyor. Kesinlikle Uşak buyur gel.
00 Yorumla
+1 yılmemur maaşı alıyorum paşa değilim hiçbir yerde olamam
00 Yorumla
+1 yılGece dışarı çıkma gezme gibi bir alışkanlığın varsa hiç birisinde rahat yaşayamazsın
00 Yorumla
+1 yılMemur maaşıyla köyde bile paşa gibi yaşayamazsın özel sektör memur maaşını geçti
00 Yorumla
+1 yılKüçük yerlerde olabilr büyük yerlerin masrafı da büyüktür
00 YorumlaŞüphesiz Balıkesir çünkü orada askeri birimler var😂😂
00 Yorumla
+1 yılbalık esir uygun bir sehir mersin ilceleri de cok ucuz
00 YorumlaYaşamasını bilip, düzgün harcama yaptığın sürece hepsinde yaşayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBalıkesirdr yaşıyırum. Memur maaşı diyorsunuzda ne kada r maaşınız?
00 Yorumla
+1 yılÇanakkaledeyim memurum rahat yaşayabilirsin bence 😊
00 YorumlaDenizli ve Sakarya halkı yobaz. Balıkesir fena değil. Çanakkale bir tık daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılMarmara Bölgesi olsun da bir de denize kıyısı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiye sinirlari icerisinde hicbir yerde pasa pasa yasayamazsin
210 Yorumla- +1 yıl
B*kunu çıkartma
Cevap sahibi+1 yıl@laviniavecd az bile demisim ya siz koyunlar karsi cikin memur maasiyla nasil pasa pasa yaşayacaksın
En fazla 6 bin alsa 2 bini kira desek 4 bine ev masrafini mi elektirigi suyu mu kendi ihtiyaclarini mi odeyecek ucu ucuna yaşar birikim yapamaz
Cevap sahibi+1 yılÇocuğu falan varsa ya da istiyorsa hele hiç yetmez bir bebek bezinin bile ne kadar pahali olduğunu hepimiz biliyoruz
- +1 yıl
Koyun demen bile ne kadar beyinsiz olduğunu bit beyiniyle yaşadığını gösterir.
B*k var avrupada değil mi?
18.000₺ mı olsun memur maaşı at beyinli.
18.000₺ olsa o zaman o hayall ettiğiniz şeylerin fiyatı beş katına çıkacak.
Necm 39. ayette Allah buyuyor ki
‘Ancak çalıştığınız kadarının karşılığını alırsınız.’
siz doyumsuzlar ne birikim biliyor ne başka bişey.
Lüks giyinemiyorum diye kudururusunuz anca.
Ne şükür bilirsiniz ne de garibanlık.
Şuursuz şuursuz sosyal medya sapıklarısınız.
Ülkede bir b*ka yaramıyorsunuz.
Her şey ucuz olsun değil mi?
Instagramda hava atman lazım çünkü.
O kadar cahilsiniz ki,
Bugün 6.000₺ şükür etme sen,
Yarın n*hh bulursun 2.000₺ maaş.
Aza kaanat etmeyen çoğu bulamaz.
- +1 yıl
Avrupada öyle a*k kaç kere çıktın sanki.
Avrupaya gidin elin gevurlarına çalışın.
Masum canları alanaların,
Ülke sömürmeseler bir b*ka yaramayacak ülkelerin köpeği olun sizede bu yakışır zaten
Cevap sahibi+1 yıl@laviniavecd ben 6 bini küçümsemiyorum isterse 4 bin olsun ama ihtiyaclar bu kadar pahali olmasin
- +1 yıl
Bunun devlettle alakası yok.
Hepsi özel sektör marketlerin.
Cevap sahibi+1 yıl@laviniavecd devlet istese bence düzeltebilir
Ayrıca ben yurtdisi meraklısı değilim aksine yaşadığım yerden hic gitmek istemiyorum sadece her sey pahali geliyor. Yaşayamadığımdan gecinemedigimden degil ailesini gecindiremedigi icin intihar eden insanlara üzülüyorum- +1 yıl
Bu intihar olayları dünyanın her yerinde aynı şiddetle yaşanıyor.
Bu yüzden hükümeti suçlayamazsınız.
Bende aşırı üzülüyorum.
Küçük kendi çapımda yardım kuruluşum bile var.
Elbette asla övünmek için söylemiyorum.
Fakat insanlar dünyaya bir kez geliyoruz diye her şeyin en mükemmelini yaşamak istiyor.
Olmaz böyle.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Memur maaşıyla bu ülkede yaşanmaz. Aslında hiç yaşanmaz insan tipi sıkıntılı.
Gizli Üye benım kuzenım sakaryada ögretmen rahat yasıyor
00 Yorumla
+1 yılMemur maasiyla buyuk şehirlerde yasanmaz ama küçük sehirlerde rahat yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılmaaşınızı yazarsanız yardımcı olurum memurum 9000 maaşla muğla da geçinemiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Üstat ciddi misin ya? Ben 5000 tl maaşla muğlaya tayin düşünüyordum. Neden bu kadar pahalı?
- +1 yıl
muğla çok pahalı ev kiraları uçuk
+1 yılBak sana çok samimi bir şekilde söylüyorum Tokat tam bir memurun yaşayacağı şehir hem kiralar ucuz hem şehir ucuz ben bu şehir kadar ucuzunu daha önce görmedim tam memurlar için
11 Yorumla- +1 yıl
Sosyal hayat nasıl?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakaryaya gelsene beraber yaşarız evlenip
ben de memurum 😄10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 965 cevap paylaştı. Çanakkale. Çünkü küçük zaten ulaşım masrafı bile olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBalıkesir i tavsiye ederim Çanakkale ve Denizli'ye gitmedim fakat Balıkesir in gezilip görülecek çok güzel yerleri var Çanakkale nin de öyle seçim senin ama Sakarya ya gitme pişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu dört ilin dördü de memur için birbirinden pahalı iller maalesef.
00 Yorumla
+1 yılsakaryada istanbuldan biraz pahalı arkadaşımla konuştuk orada bir ekmek 1.50 burda 2 ama sakaryada kiralar daha ucuz istanbula göre fakat yiyecekler daha pahalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1- Balıkesir
2- Denizli
3- Sakarya
4- Çanakkale00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanakkale balıkesir denizli sakarya
nasıl memur mu olcan? tercih mi var?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğu'da ufak bir ilçeye gel. Halk sana gül gibi bakar😅 doğu derken Antep Urfa tarafları
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer yerde, en kötü memur maaşı 5 binden aşağı değildir hatta 6 bin belki de en dip
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal bir memur maaşıyla hiç bir yerde paşa gibi yaşayamazsınız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence rahatça giyinebilecegin dolanabilecegin yerleri seç
10 YorumlaMemur maasıyla tek basına her sehırde ozellıkle antalyada rahat yasarsın ben orda ıyı yasardım sahsen
00 YorumlaÇanakkalede rahat edersin çok sakin köy gibi yer.
En son gittiğimde kiralar büyük şehirlerin 4 te 1 i kadardı (300-400 arası)(geçen sene gittim).014 Yorumla- +1 yıl
Su an kiralar 700 den başlıyor.😄
- +1 yıl
Oda 1+1 kutu gibi ev.
- +1 yıl
Öğrenci dimi senin kuzen? Apart ya da özel yurt olmasın o.
- +1 yıl
Turkiyenin genelinde 400-500 tl ye ev kalmadı çünkü.😄Kalan evlerde de kenar mahalle filan.
- +1 yıl
Anladım. Ev sahibi insafliymis kıyamamış.
- +1 yıl
3 senede 100 tl zam çok iyi.
- +1 yıl
Bilmem.300-400tl ye kira bana pek güncel gelmedi su an ki şartlara göre.
- +1 yıl
Yani haklisin büyük şehir gibi değil burası hiç.
+1 yılÇanakkale mis gibi ayrıca karadenizi tavsiye ederim ülkemin en güzel şehirleri karadeniz'de
11 Yorumla- +1 yıl
Mesela hangi şehirler?
Gizli Üye(36-45)+1 yılDenizliyi tavsiye etmem yazin cok bunaltici oluyor, ve pahaliklik orani oturudugun mevki ye bakar tabi
20 Yorumla
+1 yılDenizlide yaşıyorum genel olarak ekonomik bir şehir
00 Yorumla
+1 yılSakarya karasu ya da serdivan civarında süper yaşanır
00 YorumlaSorması ayıp ne kadar maaş alıyorsunuz ki memurların maaşı görevden göreve değişmiyor mu?
00 Yorumla
+1 yılMersin/Silifke gel kardeşim cennetten bir köşe insanının çoğu bir boka yaramaz ama güzel memleketim
00 Yorumla
+1 yılilce falan olursa rahat edersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılgenelde tatil yerleri var listede ve evler çok pahali oralarda
+1 yılBu ülke de bir memur paşa gibi yaşayamaz.
23 Yorumla- +1 yıl
akpliyse yaşar hatta altına ferrari bile çeker gasjkasdj
- +1 yıl
@BirBukleOyuncu 😀😀 memuriyetini yakmak istemedigim için üstü kapalı söylemiştim 😀😀
- +1 yıl
memuriyetim yandı yanacağı kadar, twitterda yazdığım basit bir şeyi Mansur Yavaş bile retweetleyince hesabım kapandı ajsdghjadgsk :D
+1 yılSakarya'nın insanları sıkıntı ucuz da olsa ele
10 Yorumla- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026