Kayseri'de yaşıyorum burada iş bulmak istiyorum lise mezunuyum memurluk vb bir iş nasıl bulurum kargo takip elemanı gibi de olabilir
2 ay
Bulabilirsin kariyernet linkedln gibi yerlerden takip et işkur sitesinde aynı şekil üye ol bilgilerini falan yaz cv oluştur senin için uygun iş ilanlarına başvur kayseri diğer Anadolu şehirlerine nazaran iş imkanları var sanayi var
Çevre de önemli eğer ailenin iyi olduğu insanlar var ise değerlendir yok ise dediğim yollardan ara
Anladım dediğim gibi yapabilirsin saygı duyarım düşüncene ekonomik özgürlük kendi ayaklarının üstünde duran kadınlara her zaman saygım sonsuz ve bana daha çekici gelirler düşüncen asla yanlış değil o yönde ilerle
Sevgili whomeryy 🌸 25 yaşındasın ve yolun daha çok açık, bunu sakın unutma. Kayseri’de memur olmak için öncelikle KPSS’ye girmen gerekiyor. Lise mezunu olarak ortaöğretim KPSS’ye hazırlanabilirsin 📚 Düzenli çalışırsan atanma şansın olur. Bunun yanında belediye, üniversite ya da hastanelerin ilanlarını sık takip etmelisin.
Kargo takip elemanı gibi işler için ise İŞKUR’a kaydolmanı öneririm 💼 Kendine güven, istikrarlı ol. Kariyer bir maraton, sabırla yürürsen mutlaka karşılığını alırsın 💪✨
Cevap
6Cevap
Kpss ye iyi çalış
Memur olursun
Belediyelere başvur çevre yap
Sadece başvuru üzerinden olmaz çevre önemli
Biraz da siyasi çevre lazım
El altından alımlar oluyor
Kesinlikle atanırsınız
Puan varsa çevrede olunca %100 girersiniz pes etmeyin
Er ya da geç olur
Çevreyi genişlet