Staj yaptığın yerde kalmak?

Arkadaşlar herkese merhabalar yine biraz başınızı şişirebilirim ama önemli bir soru ve konu şimdi mali müşavirin yaninda staj yapıyorum ve onlar gecen gun orada calisan personel abla ve abiye beni devamlı olarak istediklerini söylemişler bem de kararsız kaldim öğretmen olmak istiyorum ve oturup 1 sene daha mi çalışsam diyorum sonra orda çalısan personel abla da mali müşavirlik sinavina hazırlanıyor geçerse o da mali müşavir olucak ve bana sürekli sen onlari boşver daha iyisini yap daha iyisi olursa neden olmasin diyor ben muhaseden devam ediyim diyince ve işte hep ben ön planda olayik patronlarım hem beni sevsin bize patronlar arada uyarida bulunca alltan laf sokunca çok seviniyor bunu görüyorum belki bana kötü dusuncelisin diyebilirsiniz ama ben bunu pek çözemedim ilk ise başladığımızda böyle biri degildi yorumlarınızi merak ediyorum umarim doğru yolu bulurum...
Güncellemeler
+1 yıl
Patronlarım muhasebe oku malî müşavir ol diyorlar ben onlarin kötü amacla söylediğini düşünmiyorum çünkü demek istedikleri maddi manevi bu meslekte zorluk cekmezsin demek istiyolar ama ben o çalışan kizdan emin değilim
Güncellemeler
+1 yıl
+++++++++++
Staj yaptığın yerde kalmak?