8 ay oldu dershanede gireli
Hayatımda ilkez dershaneye kayıt oldum mezun kaldım seneye çalışırım diye
Bu sene çok çabaladım aslında çarpım tablosunda bile eksiğim vardı meslek lisesi mezunuyum
Tyt net puanım 170 ile 190 arasında
Ayt ise 150 ile 180 arasında
🥺 İlk başlarda çok heyecanlıyım hocalar anlatıyor gayet güzel ama konuyu yazamıyorum çok hızlı lar sonra yetişmeye başladım ama geride eksiklei4m oldu onlara döndün falan derken herşey birbirine girdi herkes çok çalışıyordu bende 5 saat çalışayım dedim dershaneden artakalan zaman beceremedin çok yoruldum yıprandım
Kendimi aptal gibi hissediyorum sizce?
Puanlarum çok düşük 😥 çalışmayın bile burkwtım artık 1 hafta oldu 😥
Hayatımda ilkez dershaneye kayıt oldum mezun kaldım seneye çalışırım diye
Bu sene çok çabaladım aslında çarpım tablosunda bile eksiğim vardı meslek lisesi mezunuyum
Tyt net puanım 170 ile 190 arasında
Ayt ise 150 ile 180 arasında
🥺 İlk başlarda çok heyecanlıyım hocalar anlatıyor gayet güzel ama konuyu yazamıyorum çok hızlı lar sonra yetişmeye başladım ama geride eksiklei4m oldu onlara döndün falan derken herşey birbirine girdi herkes çok çalışıyordu bende 5 saat çalışayım dedim dershaneden artakalan zaman beceremedin çok yoruldum yıprandım
Kendimi aptal gibi hissediyorum sizce?
Puanlarum çok düşük 😥 çalışmayın bile burkwtım artık 1 hafta oldu 😥
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlk öncelikle yanlış bir çalışma sistemin var büyük ihtimalle verim alamamışsın kafan çk kaygılı kendini bir rahatlat sakin ol. Sonra adım adım derse odaklanıp yeniden başlamışsın gibi düşünüp derslerin senden üstün olmadığını hatırla halledersin merak etme sadece verimsiz çalışmışsın
Olabilir bilmiyorum temelde çok fazla eksiğim oldu hepsi birbirine girdi kafam allak bullak oldu millet 400 soru çözyorlar bende yapmaya çalıştım bıktım bezdim tekrara denedim tekrara aynı şey oldu vakit kalmadı yetişme diye telaşlandım hızlanmaya çalıştım olmadı
Acele etme gerekirse 2 kez mezuna kalırsın bu konuda da hiç kötü hissetme herkesin başına gelebilir ve bu durum senin kötü olduğun anlamına da gelmez. Sıfır Temelden tekrar başla bu sefer konuların planını da yap ve acele etme sakın korkma hiç derslerden yapabilirsin pes etme yeter ki
Mezun kalamıyorum ailem izin vermiyor ama dgs ye çalışacağım o daha kolaymış nedeyse tyt ve ayt konularının yarısından bile az konusu varmış
Ne diyim senin için hayırlısı olsun
🥺🙏🙏 Sağol yardımın için teşekür ederim konuşmak bile iyi geldi 🥺🥺🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Bir şey değil
Pes etme hocam sen yaparsın. Çalış ve inan kendine. Daha bitmedi. Bak bu kadar çalışmışsın, yazık etme kendine. Hadi son bir gayret
😥 Deniyeceğim. Çok kötü hissediyorum 🙏 desteğin için teşekür ederim
Sen çabala hocam. Kimler kimler yapıyo o sınavı, sen niye yapamayasın. Yaparsın her türlü
Tüm konular tamam değil ve balık gibi unutuyorum tekrara dönüyorum başa
Çabaloyacağım
Bol bol pratik yapmalısın. Yapamadığın konunun yapana kadar üzerine git dene
Haklısın 😥 artık dgs ye deniyeceğim 😔
Kardeş herkes okuyacak diye birşey yok
Çok fazla istiyordum mühendis olmayı
2 yıllık teknik bilim oku o 2 sene içinde de otur dgs çalış Türkce matematik yapıcan sadece mühendisliğe öyle geçersin o da bir yol
Haklısın dgs 2. Senenin sonunda girebiliyormuyum 😳 bilmiyordum ilk sene giriliyor sanıyordum
Teşekür ederim ❤️ gerçekten çok teşekür edeirm
Aynen 2. Sene sonunda girebilirsin
Hmm gerçekten çok teşekür ederim ❤️