+1 yılHangi mesleği seviyorsam onu yapmayı tercih ederim,çünkü çok para mutluluk getirseydi henry fordun oğlu intihar etmezdi misal ;) o kadar paran olmasada her zaman için daha çok seveceğin ve her zaman yapmaktan keyif alacağın işi tercih etmelisin bence.
Eğer ki ben değişlen ruhluyum,yeri gelir başka hayatlara özenirim , gözüm arabalara evlere ,kaliteli kıyafet giyip lüks restoranlarda yemek yiyenlere gider dersen bence değişken ruhuna kulak ver parası olanı tercih et.
Ama ben azla yetinir yeter ki seveceğim mesleği yapayım çokta gözüm yok dersen kariyeri tercih et.
kariyer de şuda var bir devlet dairesinde çalışmak istiyorsan kariyer çokta para getirmez sana ama özel sektörde kariyer yapacağım dersen kariyer aynı zamanda parayı da birlikte getirir.
Kalbin ve aklının ortak noktasını bulman dileğiyle.07 Yorumla- +1 yıl
Sorumun benle ilgisi yok sadece diğer insanların görüşünü merak ettim yine de teşekkürler:-)
- +1 yıl
açıklamda yazsaydın keşke,boşuna yazdırdın bana bu kadar şeyi. neyse
- +1 yıl
Bu kadar yazacağını bilmediğim için suçlanmak çok hoş :-)
- +1 yıl
by sitede soru soran herkes gel bana yaz diye teklif götürendir,uzunluğunu yada kısalığını açıklamanızda belirtmeniz gerekir,şöyleki durumum yada sadece merak diye. Düşünmek gerek sadece.
- +1 yıl
Teşekkür ettiğime pisman ettin sende :-)
- +1 yıl
teşekkürünüze rica ederim,pişman olmanızı gerektirecek bir durumun söz konusu olduğunu düşünmüyorum;zira her an yeni birşeyler öğrenebiliriz ;=)
- +1 yıl
:-)
En İyi Cevaplar
+1 yılbariyer :)
15 Yorumla- +1 yıl
Parayer diyeydin iyiydi :-)
- +1 yıl
:P
- +1 yıl
Aramızda bir espiri bu belki niye eksi veriyorsunuz ikiz dingiller :-)
- +1 yıl
kanks eksiyi düşünen kahraman olamaz boşver :)))
- +1 yıl
O da güzel :-)
Yaşa göre değişen bir soru bence. Adam gelmişse 35 yaşına bu saatten sonra kariyerden ziyade yüksek maaşlı iş düşünür tahminimce
10 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 576 cevap paylaştı. kariyer benim için kariyer merakımı gidermek olduğu için kariyeri tercih ederim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
simdi yükselme seviyesi nasil ne kadar sans var ve yükseldiginde hangi parayi alicaksin.. bu detaylar önemli ilk etapta.. ikinci kisima gelince yüksek gelir derken fark ne nekadar yüksek.. abartilacak durum degilse yerinde durup sürekli ayni isi yapmak bir zaman sonra heyecani öldürür.. ama diger türlü herzaman yeni sürprizler heyecanlar yükseldinmi tekrar yine heyecan vs.. ama dedigim gibi detaylar mühim fark ne..
02 Yorumla- +1 yıl
Farkı sormuyorum çok para mi yoksa kariyerli ama daha az para mi fark da iki kat olsunnn bari :-)
gözümde ne kariyer ne para var...biraz huzur...biraz mutluluk...
10 Yorumlahepimiz para için uğraşıyoruz. kariyeri de para için yapmıyor muyuz zaten? eğer o paralı işten zevk alacaksam , biyerde durmak lazım der o işle uğraşırım. hayat kısa zaman onemli, para lazım ;)
00 Yorumlaparan olunca kariyerin de oluyor
12 Yorumla- +1 yıl
Farklı bir yaklaşım olmuş :-)
Kariyerle para kazanmak zaman alır fakat parayla kariyer kazanmak daha kolay
11 Yorumla- +1 yıl
Yine de kariyer candır can :-)
+1 yılKariyer zaten para demek Chuck Norris'lik yapmayın :(
04 Yorumla- +1 yıl
Aylık beş bin lira kazanan komiser ile on bin lira kazanan mühendis..fark yok mu
- +1 yıl
bak halen van damme dansı yapıyosun :(
- +1 yıl
O ne ya :-)
+1 yılbana direkt yüklü miktarda tamiznat ödeyip isten atsalar olma mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Olar :-)
+1 yılPara, Kariyer para icin yaparsin zaten benim bildigim kadariyla,.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpara tabikide paran olmadıktan sonra kariyer ne işe yarar.. paran varsa eğer insanların gözünde o kadar kariyerlisin ki :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboyle bir genelleme olmaz yukselemedigin bir yerde oturdugun yerde yuksek maas almazsin:) bu kadar basit olsaydi kimse kariyer yapmak istemezdi soru ask mi para mi olsaydi daha uygun olurdu.
126 Yorumla- +1 yıl
Davinci şifreyi çözdü gizli kardeş :) aşk mi para mi sorusu midemi bulandiriyor seni bilemem ;)
Cevap sahibi+1 yılmideni bulundurmasi sacma sorular sormandan cok daha mantikli davinci sifreyi cozdu zorunami gitti:)
- +1 yıl
Kimsin senn gizliden çık onda göre cevap vereceğim :-)
Cevap sahibi+1 yılemredersiniz kontes napican tipime gore karakter analimizi:)
- +1 yıl
Hee yakısikliysan özur dilicem. Allahım yarabbim :-)
Cevap sahibi+1 yılpeki tipsizsem napican :) carmaga gerip atesemi vericen:)
- +1 yıl
Çok mu korktun benden kıyamam :-)
Cevap sahibi+1 yılalternatifleri masaya yatiriyorum:)
- +1 yıl
Korkak erkeklerin yüz karası :-)
Cevap sahibi+1 yıl:) cok gaza geldim hemen gizli isaretini acip kendimi sana gostermeliyim:))) hahaha:))) daha saglikli yontemler dene belki acarim mesela ise lutfen acarmisin gizli profilini diyerek basliyabilirsin akabinde yapicaklarini sana soylerim muzakere sartlarini masya yatirir :) sonrada kararimi veririm
- +1 yıl
Ezik :-) cok da tin :-)
Cevap sahibi+1 yıldikkatimi cekti:) kelmelerle ifade gucun galiba kapisitenle sinirli:) bu yuzden surekli korkak ezik:)tarzinda argo diye nitelendirebilecegimiz kelimelere basvuruyorsun:) ezik : dogru kelime ama yanlis yerde kullanmisin... kendine ozgu durumlari:) disa vuruken istemdisi bir reflex sergiledigini farkettim:) kendine karsi bu kadar acimasiz olma seninde vardir bir ozelligin:)
- +1 yıl
Seni tanıyorum ve şimdi sileceğim bay kendini akıll sanan !
Cevap sahibi+1 yılneden sinir oluyorsun:) tartisiyoruz iste ne guzel:)
- +1 yıl
Sinir olmak mi senin için mi harun :-)
Cevap sahibi+1 yılbilmem bana biraz sinirli geldin hey gevşe biraz:) yok silerim yok bilmemne:) sakin ol şampiyon sinirlenme:)
- +1 yıl
Çıkık artık gizliden telefonlu çocuk :-)
Cevap sahibi+1 yıltelefonlu cocuk harun:) bunlar beni desifre etmek icin kullandigin bir takim sozlermi:))guzel taktik ama yemezler:)
- +1 yıl
Beybi biliyoruz ikimizde bal gibi:-) zekiyim de söylemesi ayıp :-)
Cevap sahibi+1 yıl:) zeki oldugun kadar mutevazisinde :)
- +1 yıl
Bakıyorum hayran kaldın :-)
Cevap sahibi+1 yılhic sorma biraz daha konusursan sana evlenme teklif edicem cok etkilendim:))
- +1 yıl
yeteri kadar zeki değilmişim sanırım :))
Cevap sahibi+1 yıl:) bilmem belkide:P
- +1 yıl
O kadarr da emindim oysa ki :-)
Cevap sahibi+1 yılnapalim baska bahara kaldi:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatta herşey paraya bakıyo paran yoksa ailen bile seni sevmiyo adam yerine koymuyo :((
00 Yorumlayükselme şansı her zaman için en iyisi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsütten ağzı yanan rakıyı sek içer...
071 Yorumla- +1 yıl
Eee sonuç.:-)
Cevap sahibi+1 yılsadece davinci yeni sifreler cozmeye calisiyo:) umarim beni desteklersin..bundan sonrada atomu parcalamaya gidicem:)
- +1 yıl
Gizli olmak zor olmalı :-)
Cevap sahibi+1 yıl:)hic sorma super kahramanlar kimligini asla acik etmezler dimi:)
- +1 yıl
Ben kahraman demiyorum öyle insanlara :-)
Cevap sahibi+1 yılhaklisin sen oyle insanlara korkak diyodun:)
- +1 yıl
artık sağa cevap vermiyom gizliden çıkana kadar :):)
Cevap sahibi+1 yılbenim kim oldugumu bulabilirsin siyah beyaz hafif nostalji kokan bir fotografim var:)hem sende gizlisin:)
- +1 yıl
tamam bulucam geçen konuşmuştuk senle o olmalısın :):)
Cevap sahibi+1 yılbilmem belkide olabilir genelde muhalifim ben:) bazende gencleri motive ediyorum bos zamanlarimda calisiyorum bir yandanda kpss ye hazirlaniyorum:)
- +1 yıl
yyok vazgeçtim senin yüzünden birine daha rezil olamam :)) iyi yapıyon aferim de benim motiveye ihtiyacım yok :D
Cevap sahibi+1 yılneden olmasin herkesin bir parca motiveye ihtiyaci vardir:)hem sen neden rezil oldun onu merak ettim tahminen beni baskasi sandin sensin dimi dedin bu tarz bir rezillikmiydi
- +1 yıl
yok konuştuk sinir ettim onu sildi beni pişman değilim bir daha olsa yine yaparım ama o değilmiş ona üzüldüm :):):)
Cevap sahibi+1 yılneden uzuluyorsun:) onun ne ozelligi varki:) beni bulsaydin sevincekmiydin:P
- +1 yıl
seni de buldum sanki :) doğru cevap ver nickin baş harfi e mi ? :)
Cevap sahibi+1 yıl:))) himmm dogru bas harfi e
- +1 yıl
En azından ikincide buldum onu başaramayanlarda vardır :):)
Cevap sahibi+1 yılson harfim ne peki:) sitede binlerce uye var:)ve buyuk cogunlugunun niki e harfiyle basliyor.
- +1 yıl
T :):) eğer sallayacak olsam a derdim a ile başlayan daha fazladır :)
Cevap sahibi+1 yılpeki dogru bildin sharlo colmes in disi versiyonu:)
- +1 yıl
Diğer çocuk sandığımda sinirlenmiştim çünkü ona kıldım zaten :):) bir de deliller tutuyordu da herkesin bir şansa daha ihtiyacı vardır :))
Cevap sahibi+1 yılbana ne kadar giciksin ilk gun kadar mi yoksa daha fazlasimi:)
- +1 yıl
hangi ilk gün diğer sorumuzda konuştuğumuz mu yoksa 20 saat önce mi :D
Cevap sahibi+1 yıldune bakmiyorum ben bugune bakiyorum:)
- +1 yıl
nötrüm o zaman bulunca rahatladım hehehe :D
Cevap sahibi+1 yılhimm demekki takinti var sende keske soylemeseydim:)))
- +1 yıl
takıntı değilde gizli olduğuna göre benim bildiğim ama laf sokmak için gizli biri olduğunu düşünmüştüm yazı tarzın telefondan girdiğini zannettirdi o sırada işte o telefonlu harun denen bebe bi sorundan dolayı eklemişti sonra bir iki laf sokmuştum çocuğa :) telefonlu resimli bi apaçi görsen anlarsın zaten :D sonra baktım o değil nötrleştim işte :)
Cevap sahibi+1 yıldemekki bende bilgisayarli apaçiyim:)))ama cidden laf sokma amacim yoktu tartisabilen insanlarla tartismayi seviyorum sen biraz sinir olunca bana dahada hosuma gitti:) dedim biraz daha zorliyim:)
- +1 yıl
seninle çok da tartıştığım söylenemez ezik diyip kesmiştim :D kllasik sinir etme methodum ama yemedin :D
Cevap sahibi+1 yıl:))) gelmem gaza gelmem:))
- +1 yıl
seni bilmem de ben telefondan giriyordum o zaman yoksa uzun uzun her cevabına bir şey yazardım :):)
Cevap sahibi+1 yıl:) tabi canim buna hic suphe yok:P
- +1 yıl
:):)
Cevap sahibi+1 yılama bana cidden cok sinir oldun ve bir ara engellemeyi bile dusundun:)
- +1 yıl
aşk mı para mı sorusu sinirlerimi bozuyordu çünkü sende bu soru yerine o daha iyi diyince sinirlenmiş olabilirim ama senii zaten diğer çocuk sanıyordum engellemedim sildim sonra o tekrar ekleyince sinir ettim ve o beni sildi :D:D yani engellemeyi düşünmedim ama sildim yalan yok :D
Cevap sahibi+1 yıl:))) ilgincmis :) filmkolik 3 idiots u izledinmi
- +1 yıl
Sadece bir sahnesini izlemiştim netten :) Ama film var bende niye sordun ki :)
Cevap sahibi+1 yıl:) sadece izlemeni tavsiye edicektiim:) radyo televizyon ogrencisimisin
- +1 yıl
Abimle aramızda olan komik bir tartışmadan sonra onun tavsiyelerini izlemeyeceğimi söylemiştim çünkü bana çok saçma bir film izletmişti :)) 3 idiots onlar arasında ama çaktırmadan izlerim artık :D Lysye giren tm öğrencisiyim henüz :)
Cevap sahibi+1 yılumarim basarili olursun ve abilerin tavsiyelerini es gecme derim:) guzel tavsiyede bulunmus
- +1 yıl
o güzeldir de maymunlar cehennemi başlangıçı izledin mi sen :)
Cevap sahibi+1 yılevet izledim:) bendede filmkoliklik hat safada:)
- +1 yıl
işte ben o abim yüzünden o hayııııır diye bağıran saçma maymunu izledim kalabalık arkadaş gruubumla tepkileri bilemezsin :):) Film belgesel tadındaydı aslında ama yetersizdi :)
Cevap sahibi+1 yıl:))))) :))))) o kadarda kotu film degildi:) ama tabi toplulugada hitap eden bir film degildi simdi seni daha iyi anliyorum:) ama 3 idiots baska bir dunyanin filmi her ne kadar hint filmi olmasina bakmiyarak mukemmel otesi bir film oldugunu soyluyebilirim:)
- +1 yıl
:)) Milyoner de hintlilerindi ve çok güzel bir filmdi :) Koreliler de çok iyi dizi ve film yapıyorlar :) Küçümsememek lazım :)) Sınav sahnesini izlemiştim 3 idiotsun ve hoşuma gitmiştii :))
Cevap sahibi+1 yılmy sassy girl:)) oda harikaydi kore yapimi ve super:) bence zaman kaybetme hemen izle:) 3 idiots u
- +1 yıl
Bu hafta olmaz yarıda kesilir film annemler film izlememe gıcık oluyorlar da :)) Ama izlerim en uygun zamanda :))
Cevap sahibi+1 yılannenlerle izle sende orta yolu bu sekilde bulursunuz:)
- +1 yıl
Annemi birkaç film izletip ağlattım artık benle film izlemez :):))
Cevap sahibi+1 yıl:))))) fşlm cok mu duygusaldi:))))
- +1 yıl
tabiki de işimi biliyorum dostumm :)) Hayat güzeldir , Kız kardeşimin hikayesi :) Duygusuz olmayanlara ağlama garantisi veriyorum :) Hele bir bayan ağlamasın ben kafama sıkarım :)
Cevap sahibi+1 yılbayanlar zaten her zaman agliyo:)
- +1 yıl
Marifet ağlatmamakta hacı :) Çok da umrunda ya sanki ;)
Cevap sahibi+1 yılsen kafana sikma polat abi:)aglamiyan bayanda cikar belli olmaz dimi:)
- +1 yıl
Filmin duygusu saçma sapan bir duygu değil kendini olayın içinde hisseden kaptıran ağlar :) Erkekler bunu beceremiyor olayları yüzeysel görüyor..Kadınsa daha duygusal yaklaşıyor her olayı tüm benliğinde hissediyor..Her şeye zırlayan kadınların arkasında değilim bunu da ayırt etmek gerek..Her duygu zamanında yaşanınca güzel ;)
Cevap sahibi+1 yıl:) peki itiraz etmiyorum:) ve kendimi kpss kitaplarinin icine gomuyorum:)
- +1 yıl
kolay gelsin bende edebiyat çalışıyorum zaten :))
Cevap sahibi+1 yıl:) bitirebildinmi:)
- +1 yıl
Yarım saat oldu :-)
Cevap sahibi+1 yılhimmm tebrik ederim... hayirdir nobel icinmi bu calismalar:P
- +1 yıl
Boşver hic girmeyelim o konulara :-)
Cevap sahibi+1 yılgirelim girelim var sende bisiler:) sorumluluk sinavi falan degil dimi:)
- +1 yıl
Lys. 12.sınıftım bu kadar fazla sevmiyrm dersler hakkında konuşmayı
Cevap sahibi+1 yılbende sevmiyorum:)
- +1 yıl
sen niye giriyon kpssye :)
Cevap sahibi+1 yıl:) neden girmiyim universte mezunu her genc gibi kpss ye giricem bende:)girmiyimmi:) ozel sektorde calisiyorum zaten bir yandanda master ama:) her turlu alternatifi denemek lazim dimi
- +1 yıl
girme mi dedim ben allah allah :) ne iş yapıcan sen gizlican.
Cevap sahibi+1 yılgizli ajan olcam:)) gizlenmek konusunda iyiyim ya:)
- +1 yıl
valla ben biliyorum artık bilmeyenler düşünsün :))
Cevap sahibi+1 yıl:)) nese ben yatar :) sanada iyi geceler fazla gece kalma
- +1 yıl
iyi geceler :)
+1 yılikisi de:D tabiki kariyer o da soru mu
02 Yorumla- +1 yıl
Beğenemedin galiba.:-)
- +1 yıl
:DDD evet
kariyer olunca para olmuyo mu?
07 Yorumla- +1 yıl
Oluyor ama diğerinde daha çok para var
- +1 yıl