Eğitim & Kariyer İş gorusmesinde öneride bulunurmusunuz? berilciik Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar yarin kasiyerlik icin kofteci yusufa gorusmeye gidecegim sizce nasıl konuşmalıyim tavsiyede bulunurmusunuz? Güncellemeler+1 yıl 6 kişi başvurmuş arkadaşlar görüşmem gayet iyiydi ama sonuç bekliyorum İş gorusmesinde öneride bulunurmusunuz? Cevapla Öneri Soruları Tavsiye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl olduğun gibi konuşmalısın saygı çerçevesinde kendini iyi anlatmalısın ne istediğini vs 1 0 Yorumla
Atom26 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Sen siparişleri ver ben yemeye gelirim 😁Kasiyer olarak diksiyon a dikkat et biraz sesli ve anlayış kibar şeklinde konuş zaten alırlar 0 9 Yorumla berilciik +1 yıl 😁😁😁sagolun moralim yerine geldi valla Yorumla Atom26 +1 yıl Hangi şube de çalışacaksın Yorumla Atom26 +1 yıl Dövme herhangi bir iz varsa vücudun da görünen onları saklamaya özen göster Yorumla berilciik +1 yıl Bursa küçük sanayi de Yorumla berilciik +1 yıl Giyimime dikkat edecegim Yorumla berilciik +1 yıl Dövmem yok Yorumla Atom26 +1 yıl Tamam paket yaparsın o zaman 😁 Yorumla Atom26 +1 yıl İnşallah gönlünce olur Yorumla Atom26 +1 yıl Sonuç ne zaman belli olacak Yorumla
45274jhtdg Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Güler yüzlü ol. Net cevaplar ver , rahat ve kendinden emin bir şekilde davranmalısın... fazla büyütecek bir şey yok... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çalışma deneyiminden falan bahset işte iyi olduğunu söyle 0 1 Yorumla berilciik +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Procter12 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Özgüvenli ol bildiğini hissettir güveniyoruz dana 1 3 Yorumla berilciik +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla berilciik +1 yıl Normalde heyecan yapmam ama Yorumla Procter12 +1 yıl Yapma güveniyoruz sana halledeceksin Yorumla
Berkay_Deviren Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Daha once yaptin mi o isi 0 2 Yorumla berilciik +1 yıl Yaptım Yorumla Berkay_Deviren +1 yıl O zmn zorlanmazsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
olduğun gibi konuşmalısın saygı çerçevesinde kendini iyi anlatmalısın ne istediğini vs
Sen siparişleri ver ben yemeye gelirim 😁
Kasiyer olarak diksiyon a dikkat et biraz sesli ve anlayış kibar şeklinde konuş zaten alırlar
😁😁😁sagolun moralim yerine geldi valla
Hangi şube de çalışacaksın
Dövme herhangi bir iz varsa vücudun da görünen onları saklamaya özen göster
Bursa küçük sanayi de
Giyimime dikkat edecegim
Dövmem yok
Tamam paket yaparsın o zaman 😁
İnşallah gönlünce olur
Sonuç ne zaman belli olacak
Güler yüzlü ol. Net cevaplar ver , rahat ve kendinden emin bir şekilde davranmalısın... fazla büyütecek bir şey yok...
Çalışma deneyiminden falan bahset işte iyi olduğunu söyle
Teşekkür ederim
Alti ustu köfteci Yusuf , git normal sekilde rahatça
Özgüvenli ol bildiğini hissettir güveniyoruz dana
Teşekkür ederim
Normalde heyecan yapmam ama
Yapma güveniyoruz sana halledeceksin
Daha once yaptin mi o isi
Yaptım
O zmn zorlanmazsin
Sakin ol kendin ol