Arkadaşlar merhaba aranızda üniversiteye engelli kontenjanında yerleşen var mı? İnternette her bölümde 3 engelli kontenjanı olduğu yazıyor bu kontenjanda yerleştirilmek neye göre oluyor az sıralamayla ve düşük puanlarla olabiliyor mu yani çok düşük değilde 10 15 puan farkla istediğimiz yere yerleşebiliyor muyuz sormak istedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar torpilli olmak için sormuyorum yanlış anlamayın sadece engelli olduğum için her üniversiteye gidemem o yüzden sordum
Güncellemeler
+1 yıl
Bilgisi olan yok mu
Üniversiteye engelli kontenjanında yerleşen var mı?
keşke bir bilgem olsa ve sizinle paylaşa bilsem . bende engelliyim ama turk vatandaşı değilim. ama ila ki vardir universitelerin öğrenci işlerini ariyarak bilgi edine bilirsin
0
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aramaya utanıyorum 🙃
Cevap sahibi
+1 yıl
neden utaniyorsun ki
Cevap sahibi
+1 yıl
sakincasi yoksa engellin nerede
Soran
+1 yıl
Bedensel engelliyim. Torpil istiyormuşum gibi görünürüm diye.
Cevap sahibi
+1 yıl
yo ne alaka torpil
Cevap sahibi
+1 yıl
hiç te öyle görünmiyorsun
Cevap sahibi
+1 yıl
bende bedensel engelliyim. bu bizim yasal hakimiz
Cevap sahibi
+1 yıl
bir soru sora bilirmiyim sana
Soran
+1 yıl
Tabiki sorabilirsin
Cevap sahibi
+1 yıl
takip at bana
Soran
+1 yıl
Ne soruyorsanız burdan sorun
Cevap sahibi
+1 yıl
tamam sende çoğu zaman hayatina son vermeyi duşunduğun oluyor mu
Soran
+1 yıl
Hayır
Cevap sahibi
+1 yıl
kendini hayatta nasil motiva ediyorsun
Cevap sahibi
+1 yıl
benim bazen çok kafama takiliyor
Soran
+1 yıl
İnsan ilk önce kendisini bu şekilde kabullenmesi gerek kendini kabullendiğinde de her şeyi yapabilirsin. Ben sorduğun sorudan bunu anladım.
Cevap sahibi
+1 yıl
ben önceleri kendimi kabullenmiştim öyle bir kabullenmiştim ki kendimi sapa sağlam insanlarda farksizdim her şeyi yapiyordum. öjiversitiyi bitirdim ama sonra her şeyi kafaya takmaya başladim
Soran
+1 yıl
Kafanıza takmayın her şey gelip geçer üzmeyin kendinizi. Heleki başkaları yüzündense bu kafaya takmalaranız hiç değmez onlar hayatı yaşarken olan size olur boşverin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
keşke bir bilgem olsa ve sizinle paylaşa bilsem . bende engelliyim ama turk vatandaşı değilim. ama ila ki vardir universitelerin öğrenci işlerini ariyarak bilgi edine bilirsin
Aramaya utanıyorum 🙃
neden utaniyorsun ki
sakincasi yoksa engellin nerede
Bedensel engelliyim. Torpil istiyormuşum gibi görünürüm diye.
yo ne alaka torpil
hiç te öyle görünmiyorsun
bende bedensel engelliyim. bu bizim yasal hakimiz
bir soru sora bilirmiyim sana
Tabiki sorabilirsin
takip at bana
Ne soruyorsanız burdan sorun
tamam sende çoğu zaman hayatina son vermeyi duşunduğun oluyor mu
Hayır
kendini hayatta nasil motiva ediyorsun
benim bazen çok kafama takiliyor
İnsan ilk önce kendisini bu şekilde kabullenmesi gerek kendini kabullendiğinde de her şeyi yapabilirsin. Ben sorduğun sorudan bunu anladım.
ben önceleri kendimi kabullenmiştim öyle bir kabullenmiştim ki kendimi sapa sağlam insanlarda farksizdim her şeyi yapiyordum. öjiversitiyi bitirdim ama sonra her şeyi kafaya takmaya başladim
Kafanıza takmayın her şey gelip geçer üzmeyin kendinizi. Heleki başkaları yüzündense bu kafaya takmalaranız hiç değmez onlar hayatı yaşarken olan size olur boşverin.
😢😢😢😢😢
Ben kazandigim yil oyle bişey okumuştum ama kriterleri vardı diye hatırlıyorum