Eğitim & Kariyer Veteriner olmak mantıklı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Devlette Yeni Başlayan Veteriner Hekim Maaşları: 6.000-8.000 TLDevlette İdari Pozisyonda Veteriner Hekim Maaşları: 8.000-14.000 TL Veteriner olmak mantıklı mı? Cevapla Maaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yeni mezun 8 bin almaz ama 6500 civarı alır, idari kısmına pek bakmayın o işler kolay değil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eğer seviyorsan mantıklı sadece parası için istiyorsan mantıksız çünkü hayvanlarla uğraşmak çok sıkıntılı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hayvanlari severim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Veterinerlik okuyorum tek hayvanları sevmekle olmuyor o iş işte Yorumla Soran +1 yıl Kacinci sinifsin Yorumla Soran +1 yıl Insta alabilir miyim ordan konusalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2. sınıfım insta kullanmıyorum maalesef Yorumla Soran +1 yıl Bu yazdıgım rakamlar dogru mu Yorumla Soran +1 yıl Hangi ünide okuyorsun ve okuması zor mu ne bakimdan zor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devlette olabilir ama ben internete güvenmiyorum böyle şeylere tam net rakam vermezler hiçbir zaman Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Şimdiki aklım olsa kesin veterinerlik okurdum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne okudun ki Yorumla Soran +1 yıl Ve neden veterinerlik Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 707 cevap paylaştı. bölümü maaşı için mi okuyorsun 0 0 Yorumla
Nothingmatter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl bu kadar almıyorlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyosun devlette calisan tanidigin var mı Yorumla Nothingmatter +1 yıl var ana bu kadar almıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yeni mezun 8 bin almaz ama 6500 civarı alır, idari kısmına pek bakmayın o işler kolay değil.
Eğer seviyorsan mantıklı sadece parası için istiyorsan mantıksız çünkü hayvanlarla uğraşmak çok sıkıntılı
Hayvanlari severim
Veterinerlik okuyorum tek hayvanları sevmekle olmuyor o iş işte
Kacinci sinifsin
Insta alabilir miyim ordan konusalim
2. sınıfım insta kullanmıyorum maalesef
Bu yazdıgım rakamlar dogru mu
Hangi ünide okuyorsun ve okuması zor mu ne bakimdan zor
Devlette olabilir ama ben internete güvenmiyorum böyle şeylere tam net rakam vermezler hiçbir zaman
Şimdiki aklım olsa kesin veterinerlik okurdum
Ne okudun ki
Ve neden veterinerlik
Çok mantıklıı
bölümü maaşı için mi okuyorsun
bu kadar almıyorlar
Nerden biliyosun devlette calisan tanidigin var mı
var ana bu kadar almıyor
Bende veterinerlik düşünüyorum
Sevdiğin işi yap sonra pişman olma
güzel meslek