Dün işe başladım bugün çıkmak istiyorum? Acil cevap lütfen?

Dün hastanede hemşire olarak işe başladım. Çok heveslenerek girdim Ama asla bugüne kadar çalıştığım yerler gibi değildi pişman oldum girdiğime gerçekten gram çalışmak istemiyorum hem içindeki çalışanlar olsun hem çalışma sistem olsun berbat bir yer. Hemşire miyiz sekreter miyiz yoksa temizlik personeli miyiz? Resmen koca hastanede koca servise ne bir personel ne bir sekreter verilmiş herşeyi biz yapıyoruz. 40 tane önlü arkalı dolu dolu hasta dosyasını doldurmaktan hemşire olduğumu unuttum. Ama bi yndan onu da yapıyoruz. Bir de yanımıza hemşre yardımcısı vermişler 2 tane gariplerim onlara da yatak çarşafı değiştirttiriyolar onu bunu getir götürünü yaptırıyorlar onlar da çok yoruluyor hemde 2650 TL maaş veriliyor ben hemşire olarak bu maaaşlayım hemşire yardımcısı ve sekretlerle yine aynı maaşa girdim ayrıca da tecrübeliyim 2 senelik. Neyse sizce çıksam ne olur ihbar süresi doldurmak zorunda mıyım? Çünkü 1 gün dahi kalmak istemiyorum burda. Ve böyle bi hakkım var mı? Para Mara hiç birşey istemiyorum yeter ki burdan çıkayım hemen bilgisi olan yazsın lütfen işten çıkabilir miyim hemen?
Dün işe başladım bugün çıkmak istiyorum? Acil cevap lütfen?