Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Ben ilk dönem açılacak düşüncesinin iyimser olduğunu düşünüyorum. Aşılama hızına bağlı olarak 2. dönem açılabilir. Siz ne düşünüyorsunuz?
Açılır
Açılmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
üniversiteler eylülü geç bahar döneminde bile açılmaz koronanın bitmesinin ana tedbiri sosyal mesafedir okullarda bu sosyal mesafe söz konusu olmayacak aşı bile olunmuş olsa o vakalar gene artacak koronadan kurtulduk derken okulların acılması ile 1 sene öncesine döneriz sonra kurtulmak için gene bi 2 3 sene ugrasırsın bu üniler korona vaka sayısı 1000 altina düşmeden acılmaz.
Zaten açılmamasının yegane sebeplerinden birisi kampüs ortamı ve yurt faktörü, çok haklısın. Bakalım bekleyip göreceğiz...
Biontech Ceosuna güveniyorum sadece 120 milyon aşı için
Sonuçta para kazanacak
Aşının gelme konusunda problem çıkacağını sanmıyorum ancak ülkemizde bugün 55+ yaş grubu aşılanıyor. 20 ve altındaki yaşlara inmesi 3 ay içersinde mümkün olur mu bunu bilemiyorum. Umarım olur.
aşı ile çözülücek iş değil okulun açılması vakaların düşmesi lazım yani isterse herkez aşı olsun vakalar 10 20 30binde olduğu sürece açılmaz birde işin içinde aşı olmayan öğrenciler olduğu zaman zor açılması şu an online eğitimi oturttular o yüzden vakalarda yüksekken bozacaklarini düşünmüyorum çünki tamam açarlar ünileri o şehirde mesela vaka artar ve allah korusun okuldan bi ögrenci hayatını kaybetse koronadan millet ayaklanir neden actınız diye bu sorumlulugu ne saglik bakanı alır neden rektör alır siz olsanız napardınız işte o yönden bakın.
Aşı yapıldığı zaman ölümcüllüğü 0 a yakın oluyor. Çok az insan sadece yoğun bakımda yatıyor aşı olanlarda.
Herkesi aşılarlarsa gönderirler.
Çünkü insanlar bir sene kaybetti.
Ben mesela Labaratuvarda görmem gereken bir sürü elektronik dersi kaçırdım. Online dan anlatsa ne olacak , hiçbir uygulamalı dersi yapamadık kaldı işte.
Uzaktan mühendislik dalları , Tıp , Mimarlığı uzaktan okudu bu ülke öğrencileri. Hadi tm bölümlerini salla gitsin onların labaratuvar dersleri yok. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ; İkinci bir sene de kaybedilirse çok boş bir nesil gelir.
Zaten yüz yüze eğitim başlarsa ilk uygulamalı ders gören öğrencilerin okula kavuşması gerekir. Herkesin aynı anda hareket etmesi, vaka sayısını artıracak bir etken. En az 3.5-4 milyon insandan söz ediyoruz ve bu sayı bir İzmir nüfusu.
Güz döneminde uygulamalı dersleri olanların, her şey yolunda giderse de bahar döneminde teorik dersleri olanların 2 etapta yüz yüze eğitime kavuşturulması doğru olacaktır.
Açılacağını düşünmüyorum