Eğitim & Kariyer Eylülde üniversiteler açılır mı? buetliekmekkafası Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eylülde üniversiteler açılır mı sizce? Düşünün bizim bazı derslerimizde mevcut 70-80 kişi olabilir herkes birbirinin yanına oturuyor. Yurtta kalan öğrenciler var. Yurtlardaki lavabolar hiç hijyen değil. Hatta kirli bile bırakılabiliyor. Güncellemeler+1 yıl İNŞALLAH AÇILMAZ ÖDEV YAPARAK 4 ORTALAMA YAPTIM Eylülde üniversiteler açılır mı? Cevapla Üniversite Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Pharmacology Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kasım dan önce açılmaz, akedemik takvim şuanlık göstermelik 0 0 Yorumla
Mennane Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl www.webtekno.com/...te-ders-aciklamasi-h97140.html 0 9 Yorumla buetliekmekkafası +1 yıl Acılmasın yaa Yorumla Mennane +1 yıl Neden açılmasın? Ödevle 4 ort yapınca ne oluyor madalya mı kazanacaksın, daha çok maaş mı alacaksın ne olacak? Yorumla buetliekmekkafası +1 yıl Okula gitmek sıkıntı Yorumla buetliekmekkafası +1 yıl İlk tatil olunca 3 hafta tatil demişlerdi sonra 4 ay oldu. Bence tamamen uzaktan olabilir Yorumla Mennane +1 yıl Her okulun altyapısı buna hazırlıksız yakalandı. Bu sene de gitmeme olayı olursa altyapı da ona göre yapılır. Ödev vererek nereye kadar? Yorumla buetliekmekkafası +1 yıl Mesela tez şeklinde ödev yapmayı bilmiyordum öğrendim. Bazı konuları arastırarak daha iyi kavradım. Bu arada hoca mısınız Yorumla Mennane +1 yıl Hoca değilim. Bir sene önce mezun olmuş işsizim Yorumla buetliekmekkafası +1 yıl Bölüm ne Yorumla Mennane +1 yıl Edebiyat Yorumla
hasanarkan33 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 335 cevap paylaştı. açılır açılır devlete para lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kasım dan önce açılmaz, akedemik takvim şuanlık göstermelik
www.webtekno.com/...te-ders-aciklamasi-h97140.html
Acılmasın yaa
Neden açılmasın? Ödevle 4 ort yapınca ne oluyor madalya mı kazanacaksın, daha çok maaş mı alacaksın ne olacak?
Okula gitmek sıkıntı
İlk tatil olunca 3 hafta tatil demişlerdi sonra 4 ay oldu. Bence tamamen uzaktan olabilir
Her okulun altyapısı buna hazırlıksız yakalandı. Bu sene de gitmeme olayı olursa altyapı da ona göre yapılır. Ödev vererek nereye kadar?
Mesela tez şeklinde ödev yapmayı bilmiyordum öğrendim. Bazı konuları arastırarak daha iyi kavradım. Bu arada hoca mısınız
Hoca değilim. Bir sene önce mezun olmuş işsizim
Bölüm ne
Edebiyat
açılır açılır devlete para lazım
Açılır her yer açıldı
Açılır bence