Neden başarısız ve boş bir insanım?

20 yaşındayım. Ne basketbol oynamakta iyiyim, ne bilgisayar oyunlarında, ne sporlarda. Derslerim hiçbir zaman iyi olmadı. Hep ortalama ve ortalama altı bir insandım. Üniversite okuyorum, bölümüm Psikoloji ama hiçbir zaman diğer öğrenciler gibi başarılı olamadım. Dersleri hep baş başa geçtim veya kaldım. Özellikle son 2 yıldır hiç bir arkadaşım yanımda değildi. Ameliyat oldum geçen aylarda. Gelecek hayallerim hep yurtdışı üzerine kurulu, bu maddi konuda babama güveniyorum ama oda çok iyi kazanmıyor. Motor hayali kuruyorum ama minimum 4 yıl sonra ancak ehliyete başvurabilirim. Ailemin gözünde hep başarısız ve çökük biriydim. Asla kendi başıma birşey yapmıyordum hâlâ yapamıyorum. Daha anlatamadığım aklıma gelmeyen birsürü şey var. Biliyorum intihar asla çözüm değil, kaçmak değil savaşmak istiyorum. Ama bakış yapacağım bilmiyorum. Kendimi üniversiteye ait hissetmiyorum ama babama bunu söyleyemem, farzedin ki okulu bıraktım ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok. Çıkmazdayım a dostlar. Hayatım gg...
Neden başarısız ve boş bir insanım?