Gerçekten çok inek olmamız gerek okulumuz 9 da açılıyor ve gece 10'a kadar açık full gidip çalışıyor millet ben 13 saat çalışmayı bırak 3 saat bile çalışmıyorum
Okulu dondurma çok acil değilse eğer kötü bir bölüm okumanı engelleyecek mezuna kalma kartını yitirmemiş olursun ben hazırlık okuyarak o hakkımı harcadım gibi hissediyorum mesela 03lüyüm daha fazla geç kalamam diyorum kendime
Ben lise de hiç taktir teşekkür almamış biriyim. Lise son sınıfa başlamadan temel liseye geçtim o sene taktir ve plaket aldım. şu an Üniversite 3. Sınıftayım. Yani evet olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer sayısaldaysan 7k kadar yüksek hedef için 1 sene yetmez hiç temelin yoksa ama çalışmayı bırakmamalıyız
Ya kendimi baya yerdin ama toparlarim gibi
İmkansız diye bir şey yok ama gerçekçi olmamız da gerek mutsuz olmamak için sen kendini daha iyi tanırsın rakipler çok fena onu biliyorum
Off biliyorum ya tadim kacti yine :d mezuna kalmamam gerek benim turboya takmam gerek
Gerçekten çok inek olmamız gerek okulumuz 9 da açılıyor ve gece 10'a kadar açık full gidip çalışıyor millet ben 13 saat çalışmayı bırak 3 saat bile çalışmıyorum
Niye mezuna kalmamalısın
Kimlerle yarisiyoruz hey yavrum hey😄 1 sene okulu dondurucam muhtemen 2 sene kayip kotu olur
Okulu dondurma çok acil değilse eğer kötü bir bölüm okumanı engelleyecek mezuna kalma kartını yitirmemiş olursun ben hazırlık okuyarak o hakkımı harcadım gibi hissediyorum mesela 03lüyüm daha fazla geç kalamam diyorum kendime
Sakin ol ilk önce plan yap kendine konularını tam anlamıyla bitir ve denemeye yoğunlaş gri koç sana bu konuda yardımcı olur
Ben lise de hiç taktir teşekkür almamış biriyim. Lise son sınıfa başlamadan temel liseye geçtim o sene taktir ve plaket aldım. şu an Üniversite 3. Sınıftayım. Yani evet olur