Güncellemeler
+1 yıl
Daha çok bilgisi ve kadın asker olan kişiler cevap verirse ve benimle dalga geçmeye çalışmayacak kişiler cevap verirse sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
SAÇMA SAPAN ŞEYLER DİYECEK GERİZEKALILAR HİÇBİŞEY YAZMASIN BEN SADECE KADIN KARA HARPTE OKUYAN KİŞİLERDEN FİKİR İSTİYORUM AZICIK SAYGINIZ OLSUN YETER ARTIK YA SİZİN GİBİ İNSANLAR İÇİN HİZMET VERECEĞİME İNANMIYORUM AMA EN AZINDAN SİZİN GİBİ KADINLARIN HİÇBİRŞEY OLAMAYACAĞINI DÜŞÜNEN ÇOMAR KİMSELERİN AZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP BU GURURSUZLARIN AZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP KENDİMİ AVUTUYORUM
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olabilirsin. YouTube da var uygulamalı sınavları falan. İzle, yaparım diyorsan gir.
Teşekkür ederim
Kadın subaylar genellikle geri hizmette oluyorlar yani fazla zor değil.
Ama ben aktif hizmette olmak istiyorum
Ben görev yaptığım yerlerde hiç görmedim sahada kadın personel.
Ama ben araştırdığımda az da olsa var olduklarını gördüm ve başka bir soruda da vardı kadın subay ve aktif görevde rol aldığını söyledi
Olabilir tabi ki belirttiğim gibi ben görmedim dedim :) ve yine belirttiğim gibi genelde geri hizmette bulunurlar dedim ki yazmış olduğunuz yorum ile bunu da doğrular niteliğinde. gerçekten içinizde vatan sevgisi varsa yapabileceğiniz en iyi iş umarım olursunuz :)
Teşekkür ederim:)
Neden korkuyosun ve neyi merak ediyorsun
Şey hep şehit haberleri geliyo aslında bu sorun da değil çünkü bunu bilerek seçiyo bunu insanlar çok zor diyolar çok disiplinli falan biraz ondan bide yani nasıl bi hayatları oluyo bazıları çevren olmaz hayatını mı mahvediceksin diyolar ve çevremde gerçekten nasıl olduğunu bilen biri de yok
Elbette çok disiplinli bir ortam emir komuta zinciri var buda güzel bence
Sen asker misin
Evet yapin uygunsa tavsiye ederim
Aa teşekkür ederim hep bi asker kadınla tanışmak istiyordum çok mutlu oldummm
Teşekkür ederim umarım sende olursun
Peki aktif göreviniz var mı hangi bölümdesiniz rütbeniz ne hesabınızı verirseniz sizi takip etmeyi çok isterim
Özelden konuşuruz istersen sonra
Evet isterim
Takip yolla
Takip attım
tamam canim kabul ettim
İstediğiniz zaman konuşalım şimdi müsait değilseniz
Kara Harp'tayım ne kadar zorluklar olsada severek yapınca gerçekten çok gurur veriyor.
Olabilirsin
Kadınlara hangi işte zorluk var ki