2. kere mezuna kalmak?

Merhaba arkadaslar ben su an bir mezunum 12. sinifta yksye girdim fakat calismamistim bu sene tekrar girecegim fakat mf den girecegim ama tum umitlerim yikildi cunku istedigim bir bolum yok mf de yani biraz daha zorlasam ilk 20 binengirerim amam istemiyorum cunku dis eczacilik ben mezun olana kadar olu olucak bu meslegi yapan cogu kisi de soyledi zaten tip zaten hic istemedim ben tm den hukuka gitmek istiyorum daha yeni edebiyat calismaya basladim ama sinava kadar tarih edebiyat cografya biter mi bilmiyorum normalde hic calismadan 15-20 net yaptim hep edebiyat sosyalde ayt de tyt hedefim 90 yaparim zaten ayt matematik 30 ve uzeri yaparim ama sosyal 1 kismi dusuk gelebilir de size sorum bu sene yapabilecegimi yapsam bile İstanbul hukuk istiyorum tyt 90 ayt 55 60 civari yapsam yeticek sizce yapamazsam mezuna kalayim mi su an tamamiyle tm calismiyorum nolur nolmaz diye mf de calisiyorum iyice coktum yardim edin 2. kere mezuna kalmak cok mu kotu bi sey annem kizar gibime geliyor babam kizmaz ondan eminim akraba es dost baskisi cok mu kotu nolur yaedim edin
2. kere mezuna kalmak?