Bana lütfen bi akıl verin bir yardım edin?

kendimden bahsedeyim cidden zayıfım, burnum estetik, saçlarım doğuştan sapsarı ve beyaz tenliyim instagramda ünlülerle takipleşen tayfadanım desem gözünüzün önüne gelirim. AŞIRI FAZLA GELECEK KAYGIM VAR 19 yaşındayım hiçbir işten anlamıyorum müziğe aşşırıı ilgim var sınava çalışmam giderim müzik dinlerim o derece. Aile evinde asla rahat değilim ders çalışmaktan nefret ediyorum üniversite kazanıp gitmem de çok zor. Ben sosyal meslekler istiyorum mesela hayalim gitaristlik. Ama yeteneğim yok hiç üzerine yoğunlaşmadım zaten yoğunlaşsam da kim dinliyo ki şimdi metal müziği de ben sahne alıp bu işten para kazanayım. İstanbula gitsem vallahi bi ajansa sokucam kafamı dicem beni ünlü yapın. Ya da instadan yazan ünlüleri ifşalayıp ünlü olucam. Vallahi bıktım. Napsam bilemiyorum kendime göre süper bi meslek bulmam lazım napayım bilmiyorum baska sehire net gitmem lazım ama annem kanser hastası annemi bırakıp nasıl baska sehire de gidilir bilmiyorum neyi seçeyim neye başlayayım bilmiyorum sanki yolun sonundaymışım gibi hissediyorum ben cidden bu kaygı ile yaşayamıyorum gözüm çok yükseklerde ama neresi olduğunu oraya nasıl ulaşacağımı bilmiyorum tek hobim müzik sesim berbat el yeteneğim de yok azıcık akıl verin rica ediyorum
Bana lütfen bi akıl verin bir yardım edin?