Eğitim & Kariyer Ankara'da üniversite okumak sizce nasıl, seneye üniversiteler açılır mı? kobako Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ankaradaki iyi üniversitelerinden birini kazandım ancak bu sene pandemi nedeniyle gidemedim. Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl Sizce açılır mı okullar Ankara'da üniversite okumak sizce nasıl, seneye üniversiteler açılır mı? Cevapla Üniversite Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Butterfly46 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnsanlar deli gibi dışarı çıkmayı keserse açılacak ama böyle giderse açılmaz. 0 6 Yorumla kobako +1 yıl Gerçekten bir maske takmak bu kadar zor olmamalı ya Yorumla Butterfly46 +1 yıl Maskeyi de geçtim maske takmamasına rağmen inadına kalabalığa girip sohbet eden şahıslar var. Yorumla kobako +1 yıl Gerçekten ya Yorumla kobako +1 yıl Sen nerede okuyorsun Yorumla Butterfly46 +1 yıl Konyada sen Yorumla kobako +1 yıl Ankara Yorumla
Irresponsible06 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bende kazandım ama 1. Senem çöp oldu hangi üniversite 0 1 Yorumla kobako +1 yıl Özelden yazar mısın Yorumla
Ayaktayapar Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 90% +1 yıl Yok açılmaz. Ayrıca ankaraya gideceğine bayburta git. Orası daha güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bölümün adı yokOkulun adı yokAnkara’da okumak iyi mi diyorsunSen bu kafayla o okulu nasıl kazandın😀 0 1 Yorumla kobako +1 yıl Buradan yazmak istemedim şehir olarak sordum Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hangi kampüs 2 12 Yorumla kobako +1 yıl Mesaj atar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atamam orada çalışıyorum kimlik beyan etmek istemiyorum Yorumla HazÇubuğu00 +1 yıl Öğretim görevlisi misin? Öğrenci işlerinde mi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @HazÇubuğu00 öğretim görevlisiyim Yorumla HazÇubuğu00 +1 yıl Evli misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @HazÇubuğu00 değilim Yorumla HazÇubuğu00 +1 yıl Gençlerle aran nasıl? Genç erkeklerle? Yorumla BezmişHayat +1 yıl İsmi Meryem olan birini tanıyordum. Öğretim görevlisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BezmişHayat ohoo bir sürü birim var kampüs var bölüm var ve ben meryem kim bilmiyorum Yorumla BezmişHayat +1 yıl Bu sitede ne geziyorsunuz 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BezmişHayat sizi hiç alakadar etmez Yorumla BezmişHayat +1 yıl Sohbet etmek için hiç güzel giriş yapmadım yani 😔 peki iyi günler Yorumla
seraphıne7 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Hangi üniyi okuyorsun yani hangi bölüm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Allah sabırlar versin 0 6 Yorumla kobako +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ankara kanser eder adamı Yorumla kobako +1 yıl Sen nerede okuyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben İzmir’de okuyorum. Ankara’da bir süre yaşadım ama hala o günlerimi atlatamiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne için? Yorumla kobako +1 yıl Tavsiye almak için üniversite ile ilgili Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. aşı olacak ve bence açılacak... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsanlar deli gibi dışarı çıkmayı keserse açılacak ama böyle giderse açılmaz.
Gerçekten bir maske takmak bu kadar zor olmamalı ya
Maskeyi de geçtim maske takmamasına rağmen inadına kalabalığa girip sohbet eden şahıslar var.
Gerçekten ya
Sen nerede okuyorsun
Konyada sen
Ankara
Bende kazandım ama 1. Senem çöp oldu hangi üniversite
Özelden yazar mısın
Yok açılmaz. Ayrıca ankaraya gideceğine bayburta git. Orası daha güzel
Bölümün adı yok
Okulun adı yok
Ankara’da okumak iyi mi diyorsun
Sen bu kafayla o okulu nasıl kazandın😀
Buradan yazmak istemedim şehir olarak sordum
Hangi kampüs
Mesaj atar mısın
Atamam orada çalışıyorum kimlik beyan etmek istemiyorum
Öğretim görevlisi misin? Öğrenci işlerinde mi 😂
@HazÇubuğu00 öğretim görevlisiyim
Evli misin?
@HazÇubuğu00 değilim
Gençlerle aran nasıl? Genç erkeklerle?
İsmi Meryem olan birini tanıyordum. Öğretim görevlisi
@BezmişHayat ohoo bir sürü birim var kampüs var bölüm var ve ben meryem kim bilmiyorum
Bu sitede ne geziyorsunuz 😂
@BezmişHayat sizi hiç alakadar etmez
Sohbet etmek için hiç güzel giriş yapmadım yani 😔 peki iyi günler
Okuluna göre değişir hangi okul?
Hangi üniyi okuyorsun yani hangi bölüm
Allah sabırlar versin
Niye
Ankara kanser eder adamı
Sen nerede okuyorsun
Ben İzmir’de okuyorum. Ankara’da bir süre yaşadım ama hala o günlerimi atlatamiyorum
Ne için?
Tavsiye almak için üniversite ile ilgili
aşı olacak ve bence açılacak...